Birden fikir değiştiren sevgili

Temiznevresimkokusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2018
1.394
1.355
53
Herkese merhaba.
3 senelik sevgiliniz size birden bire evlenince kesinlikle calismani istemiyorum. Benimle birlikte olacaksan benim dediklerim olacak diye rest çekiyor ise ne yaparsınız ?

(Askerden sonra böyle oldu.)
Edit ; direk senden soğudum dedi. Demek ki icin de biriktirmiş. Son görülmesini kapatmış akşam. Sabah farkettim. Günaydın nasılsın ne yapıyorsun dedi sabahta. Neden kapattın mantıklı bi açıklaman var mı yoksa öylesine mi dedim. Öylesine dedi.
Demek ki adam ayrılmak için çaba vermiş. Bende salak gibi anlamaya çalıştım.
Ama ayrılalım demiyor hala.
Pazar günü 1 saat vakit ayırır isen sevinirim dedi.. yüzleşeceğim.

Son düzenleme:
Eğer daha önceden böyle bi düşüncesi yoksa askerden dönünce birden böyle bi düşünceye sahip olduysa sebebini öğrenmeye çalışırım.

askerde belki de birilerinden etkilenmiş olabilir. Açıkçası ayrılmak kolay yol önce konuşmayı deneyip, neden böyle değiştiğini sormak daha mantıklıca olurdu. :)

Yok eğer orta bi yola varmıyor ve kendi isteğinde diretiyorsa; fikir ayrılığına düştüğümüzü belirtip, ayrılmak istediğimi söylerdim.

Biter. Evlendi diye kadini köle almis gibi benim dedigim olacak diyen birine sadece kolelik yaparsiniz evlilik olmaz o.

Ben calismiyorum ve cokta meraklisi degilim ama esim calismana izin vermiyorum gibi seyler zirvalasa bir durup dusunurdum...
Benimle birlikteysen benim dediklerim olacak cumlesinden sonra zaten yuzune bakmazdim.
Niye boyle dusunceye girdi diye kurcalamam acikcasi cunku bazi tipler zamanla icindekini disa vurur yada isler ciddiye binince o yuzunu gosterir.

"Hay hay ayaklarını yikamami da ister misin "diye sorardım.

Çalışıp çalışmamak tercih meselesi ancak bunu zorla yaptırmak benim dediklerim olacak demek çok itici.Ayriliği düşünürdüm.

Kararını gözden geçirmesi için süre tanırdım. Baktım değişmedi yolları ayırırdım. Kimse başka birinin hayatı için bu kadar NET emrivaki yapamaz. Fikrini söyler, böyle yapsak olur mu der, siz reddeder veya kabul edersiniz o ayrı. Bu şekilde olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…