- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
-
Bence arkadaşları olabilir.Inanın hiç bir fikrim yok
Tamam da ne diyecekler ki. Etrafında boyle düşünen tek bi kişi bile yokBence arkadaşları olabilir.
Ayrılırım. Evli değilim nişanlı değilim. Sakın evlenme. Sonra çalışmayan kadın olarak böyle baskıcı bir insandan ayrılırken zorlanırsın. Daha neler neler der kim bilirHerkese merhaba.
3 senelik sevgiliniz size birden bire evlenince kesinlikle calismani istemiyorum. Benimle birlikte olacaksan benim dediklerim olacak diye rest çekiyor ise ne yaparsınız ?
(Askerden sonra böyle oldu.)
Bende anlamadım vallaBu bedelli askerlere nooluyo anlamıyorum
Bi gidiyorlar psikopat gibi geri geliyorlar
Bunu kabul edemem ki zaten .Ayrılırım. Evli değilim nişanlı değilim. Sakın evlenme. Sonra çalışmayan kadın olarak böyle baskıcı bir insandan ayrılırken zorlanırsın. Daha neler neler der kim bilir
Bi bitmedi dertleriBu bedelli askerlere nooluyo anlamıyorum
Bi gidiyorlar psikopat gibi geri geliyorlar
Kabul mu edersiniz yaniTepki vermem
Kabul mu edersiniz yani
Bu kişi hayatında hiç bi madd8 zorluk çekmemiş. Zengin bi ailenin çocuğu. Evlenince tek maaş ile herşeyi Nas il halledecek ? Ben ikimiz çalışsak bile hayat çok zor diye düşünüyorumBen çalışmak istemiyorum şahsen
Evlenince de çalışmam
Çünkü benim şahsi düşüncem
Kadın çalisinca evine ailesine kocasına vakit ayiramiyor
O yüzden sizin düşüncelerinize saygı duyarım.
devreler yanmış asker de .mesleğinizi sakın bırakmayınHerkese merhaba.
3 senelik sevgiliniz size birden bire evlenince kesinlikle calismani istemiyorum. Benimle birlikte olacaksan benim dediklerim olacak diye rest çekiyor ise ne yaparsınız ?
Istemiyorum zaten. Ben meslegimi çok seviyorum. Hatta amir müdür gibi üst makamları istiyorum. Hedeflerim yüksek.devreler yanmış asker de .mesleğinizi sakın bırakmayın
hiç bir kadın evlenince çalışmasın değil mi ne gerek var .her yer de erkekler olsun sektörlerde ohhh missss.hamam da kadın tellak olmasın kadın jinekolog olmasın ondan da şikayet eder müstakbel eşinizBen çalışmak istemiyorum şahsen
Evlenince de çalışmam
Çünkü benim şahsi düşüncem
Kadın çalisinca evine ailesine kocasına vakit ayiramiyor
O yüzden sizin düşüncelerinize saygı duyarım.
Birinin kız arkadaşı aldatmıştır. Biri işyerindeki çalışan bir kızla ilgili laf söylemiştir...Tamam da ne diyecekler ki. Etrafında boyle düşünen tek bi kişi bile yok
Eve gidince soracağım bakalım. Şuan dışarıdayımBirinin kız arkadaşı aldatmıştır. Biri işyerindeki çalışan bir kızla ilgili laf söylemiştir...
İlla birşey olmuştur. Hiçbirşey durduk yere olmaz.
Herkese merhaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?