Birden fikir değiştiren sevgili

Bayılıyorum bu erkeklere hem kadınlar çalışmasın, ev işi yapsın, çocuk büyütsün derler. Hem de yıllarca ev işi, annelik yapıp iş hayatından uzak kalan eşleri boşanmak istediğinde acliktan ölmesin diye kesilen nafakayı vermek istemezder. İşlerine geldiğinde kadın çalışmasın gelmediğinde çalışsaydı niye nafaka istiyor olur bunun adi.

Herkese merhaba.
3 senelik sevgiliniz size birden bire evlenince kesinlikle calismani istemiyorum. Benimle birlikte olacaksan benim dediklerim olacak diye rest çekiyor ise ne yaparsınız ?

(Askerden sonra böyle oldu.)
Ayrılırım. Evli değilim nişanlı değilim. Sakın evlenme. Sonra çalışmayan kadın olarak böyle baskıcı bir insandan ayrılırken zorlanırsın. Daha neler neler der kim bilir

Bu kişi hayatında hiç bi madd8 zorluk çekmemiş. Zengin bi ailenin çocuğu. Evlenince tek maaş ile herşeyi Nas il halledecek ? Ben ikimiz çalışsak bile hayat çok zor diye düşünüyorum

hiç bir kadın evlenince çalışmasın değil mi ne gerek var .her yer de erkekler olsun sektörlerde ohhh missss.hamam da kadın tellak olmasın kadın jinekolog olmasın ondan da şikayet eder müstakbel eşiniz

Çalışıyordum iki haftada bir gün yardımcı geliyordu. Akşama kadar eşimde işte sonuçta..
Gayet güzel vakit ayırıyordum. Yeter ki eve gelsin.

Herkese merhaba.
3 senelik sevgiliniz size birden bire evlenince kesinlikle calismani istemiyorum. Benimle birlikte olacaksan benim dediklerim olacak diye rest çekiyor ise ne yaparsınız ?

(Askerden sonra böyle oldu.)

Kimsenin hayatınıza ambargo koymasına müsaade etmeyin. Hele bunu sevgi kisvesi altına saklayanlara hiç prim vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…