Birden fikir değiştiren sevgili

Gercek yuzunu gosterdi derdim ayrilirdim.
1 ay önce böyle değildi. Artık o kadar başka biri oldu ki.
3 sene.. az değil. Önce bi sakince konuşmak istiyorum yeniden. Bu benim kabul edebileceğim birşey değil. Hadi oldu ki tamam dedim bu iyice şiddetlenecek. Oraya gitme bunu giyme vs. Olacak. Ben böyle bi hayat istemiyorum

Yol verirdim. Köle pazarından cariye mi aliyor densiz.
Ya bi görseniz. Bu adam cayyolunda yaşıyor. Gayet modern bi ailenin çocuğu. Annesi ablası hepsi çalışıyor. Ailesindeki herkes böyle.. Ve hep iyi yerlere gelmiş insanlar.. Bu adamın hamurunda bu yok. Ve daha 1 ay önceye kadar çok başkaydı. Bedelli askerlik yaptı geldi huyu değişti adamın. O kadar abartıyor ki kıskançlığı. Tanıyamıyorum

Belki de senin onu terk etmeni istiyor. Benzer bir olay arkadaşımın başına gelmişti.

Konusarak ben duzelecegini sanmiyorum. Evlenince kisitlamalar daha da artacak. Once isten cikaracak, sonra her dedigimi yapacaksin olacak. Esi olmak demek kole olmak demek degil. Zihniyet bir ayda degismez. Bence o maskesini dusurmus gercek yuzunu gostermis. Ilk zamanlar gercek yuzunu gosterseydi bu iliskinin yurumeyecegini biliyordu muhtemelen.

Ben hep kendi ayaklarımın üzerinde durayım diye kurdum hayallerimi .. ailemden pahalı isteklerim de olmadı. Kendim alırım kazanırım dedim hep. Öğrenci iken sırf kendim kazanayım kendime saygım artsın diye gece 2ye kadar bulaşık yikadigim oldu kafede. Paraya ihtiyacım yoktu ama kendim kazanmak istedim. 4 sene emek verdim. Gün-de 12 saat çalışıyorum neredeyse. Daha iyi yerlere gelebilmek için çabalıyorum. Ve gelip çalışmayacaksın diyor. Bu adam asla böyle değildi. Sabaha kadar ders çalıştığımı biliyordu. Us ararken stresimi biliyordu. Hırslı ve azimli biri olduğumu da biliyordu.
Diyorum ki kendime pahalı ayakkabılar almadım hiç veya lüks kıyafetler giymedim hiç iletide kendim alırım diye. Sen şimdi hepsini sil mi diyorsun diyorum. Bunların hepsini ben yaparım sana senin çalışmana gerek yok diyor

Bi insan 3 sene kendini nasıl gizleyebilir. Kafayı yiyeceğim. Kandirildim mı yoksa bi anlık sınır ile mi söyledi bilmiyorum

Bi insan 3 sene kendini nasıl gizleyebilir. Kafayı yiyeceğim. Kandirildim mı yoksa bi anlık sınır ile mi söyledi bilmiyorum
Kandirilmak degil bu. Flortte insanlar ilk zamanlar tanima asamadinda oldugu icin bazi seyleri hemen ortaya dokmez. Muhtemelen o zamanlar bu iliskinin evlilige gidip gitmeyecegini bilmedigi icin calisip calismafiginizla ilgili birsey soylemek istemedi, biterse diye korkusundan. Simdi evlenmek istiyor ve evlenecegi kisinin de calismamasini.

Benim öyle bir insan olmadığımı biliyor bunu Nas il ister ki benden. 3 sene boyunca bu konu açılsa dahi sen bilirsin istersen çalış ams durumumuz iyi olursa neden yorulasın ki sen bilirsin diyordu. Şimdi kesinlikle hayır diyor

Mühendissin ve bu durumda ne yapacağını mı bilemedin?

Ordakiler kadının çalıştığı zaman erkeğe minnet etmediğini, mecbur kalmadığını, en ufak hatalarında arkasına bakmadan kapıya koyduğunu vs anlatmıştır o da kendine güvenemeyince evde oturursa kendime köle ederim her şekilde diye düşünüp söylemiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…