- 5 Mart 2018
- 1.394
- 1.355
- 53
- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
-
1 ay önce böyle değildi. Artık o kadar başka biri oldu ki.Gercek yuzunu gosterdi derdim ayrilirdim.
Ya bi görseniz. Bu adam cayyolunda yaşıyor. Gayet modern bi ailenin çocuğu. Annesi ablası hepsi çalışıyor. Ailesindeki herkes böyle.. Ve hep iyi yerlere gelmiş insanlar.. Bu adamın hamurunda bu yok. Ve daha 1 ay önceye kadar çok başkaydı. Bedelli askerlik yaptı geldi huyu değişti adamın. O kadar abartıyor ki kıskançlığı. TanıyamıyorumYol verirdim. Köle pazarından cariye mi aliyor densiz.
Belki de senin onu terk etmeni istiyor. Benzer bir olay arkadaşımın başına gelmişti.Ya bi görseniz. Bu adam cayyolunda yaşıyor. Gayet modern bi ailenin çocuğu. Annesi ablası hepsi çalışıyor. Ailesindeki herkes böyle.. Ve hep iyi yerlere gelmiş insanlar.. Bu adamın hamurunda bu yok. Ve daha 1 ay önceye kadar çok başkaydı. Bedelli askerlik yaptı geldi huyu değişti adamın. O kadar abartıyor ki kıskançlığı. Tanıyamıyorum
Konusarak ben duzelecegini sanmiyorum. Evlenince kisitlamalar daha da artacak. Once isten cikaracak, sonra her dedigimi yapacaksin olacak. Esi olmak demek kole olmak demek degil. Zihniyet bir ayda degismez. Bence o maskesini dusurmus gercek yuzunu gostermis. Ilk zamanlar gercek yuzunu gosterseydi bu iliskinin yurumeyecegini biliyordu muhtemelen.1 ay önce böyle değildi. Artık o kadar başka biri oldu ki.
3 sene.. az değil. Önce bi sakince konuşmak istiyorum yeniden. Bu benim kabul edebileceğim birşey değil. Hadi oldu ki tamam dedim bu iyice şiddetlenecek. Oraya gitme bunu giyme vs. Olacak. Ben böyle bi hayat istemiyorum
Bedelliyle mi bu kadar degisti1 ay önceki sevgilime bu soruyu sorsam sen Nas il istersen o derdi. Bedelliye gitti geldi adam bambaşka biri oldu.
Ne yapacağımı şaşırdım. Sadece bu da değil.
Ben hep kendi ayaklarımın üzerinde durayım diye kurdum hayallerimi .. ailemden pahalı isteklerim de olmadı. Kendim alırım kazanırım dedim hep. Öğrenci iken sırf kendim kazanayım kendime saygım artsın diye gece 2ye kadar bulaşık yikadigim oldu kafede. Paraya ihtiyacım yoktu ama kendim kazanmak istedim. 4 sene emek verdim. Gün-de 12 saat çalışıyorum neredeyse. Daha iyi yerlere gelebilmek için çabalıyorum. Ve gelip çalışmayacaksın diyor. Bu adam asla böyle değildi. Sabaha kadar ders çalıştığımı biliyordu. Us ararken stresimi biliyordu. Hırslı ve azimli biri olduğumu da biliyordu.Biter. Evlendi diye kadini köle almis gibi benim dedigim olacak diyen birine sadece kolelik yaparsiniz evlilik olmaz o.
Ben calismiyorum ve cokta meraklisi degilim ama esim calismana izin vermiyorum gibi seyler zirvalasa bir durup dusunurdum...
Benimle birlikteysen benim dediklerim olacak cumlesinden sonra zaten yuzune bakmazdim.
Niye boyle dusunceye girdi diye kurcalamam acikcasi cunku bazi tipler zamanla icindekini disa vurur yada isler ciddiye binince o yuzunu gosterir.
Lütfen alay etmeyin. Yeterince moralim bozukBedelliyle mi bu kadar degisti
12 ay falan yapsa herhalde sizi köle alacak.
Bi insan 3 sene kendini nasıl gizleyebilir. Kafayı yiyeceğim. Kandirildim mı yoksa bi anlık sınır ile mi söyledi bilmiyorumKonusarak ben duzelecegini sanmiyorum. Evlenince kisitlamalar daha da artacak. Once isten cikaracak, sonra her dedigimi yapacaksin olacak. Esi olmak demek kole olmak demek degil. Zihniyet bir ayda degismez. Bence o maskesini dusurmus gercek yuzunu gostermis. Ilk zamanlar gercek yuzunu gosterseydi bu iliskinin yurumeyecegini biliyordu muhtemelen.
Inanın o daha mantıklı geliyor. 3 sene oldu ayrılamam o ayrılsın diye mi düşünüyor diyorum kendime. Çünkü bu adamdan bu sözlerin çıkması imkansızBelki de senin onu terk etmeni istiyor. Benzer bir olay arkadaşımın başına gelmişti.
Neden alay edeyim canim benim. 3 hafta askere gitti diye degisemez onu soylemeye calistim. Bence baska bir sey var altinda. Ya da hep boyleydi ama sen taniyamadin.Lütfen alay etmeyin. Yeterince moralim bozuk
Çözemediğim birşey var.Neden alay edeyim canim benim. 3 hafta askere gitti diye degisemez onu soylemeye calistim. Bence baska bir sey var altinda. Ya da hep boyleydi ama sen taniyamadin.
Kandirilmak degil bu. Flortte insanlar ilk zamanlar tanima asamadinda oldugu icin bazi seyleri hemen ortaya dokmez. Muhtemelen o zamanlar bu iliskinin evlilige gidip gitmeyecegini bilmedigi icin calisip calismafiginizla ilgili birsey soylemek istemedi, biterse diye korkusundan. Simdi evlenmek istiyor ve evlenecegi kisinin de calismamasini.Bi insan 3 sene kendini nasıl gizleyebilir. Kafayı yiyeceğim. Kandirildim mı yoksa bi anlık sınır ile mi söyledi bilmiyorum
Benim öyle bir insan olmadığımı biliyor bunu Nas il ister ki benden. 3 sene boyunca bu konu açılsa dahi sen bilirsin istersen çalış ams durumumuz iyi olursa neden yorulasın ki sen bilirsin diyordu. Şimdi kesinlikle hayır diyorKandirilmak degil bu. Flortte insanlar ilk zamanlar tanima asamadinda oldugu icin bazi seyleri hemen ortaya dokmez. Muhtemelen o zamanlar bu iliskinin evlilige gidip gitmeyecegini bilmedigi icin calisip calismafiginizla ilgili birsey soylemek istemedi, biterse diye korkusundan. Simdi evlenmek istiyor ve evlenecegi kisinin de calismamasini.
O kadar şaşırdım ki. Soramadım. Şok oldum. Mühendis olduğum için erkek agirlikli ağır sanayi ortamında çalışıyorum. 48 kişilik fabrikada üretimde 3 kadın mühendis var sadece. Bundan mi rahatsız bilmiyorum ki.Niyesini sormadin mi
Belki de ayrilmak icin bahane ariyordur.Benim öyle bir insan olmadığımı biliyor bunu Nas il ister ki benden. 3 sene boyunca bu konu açılsa dahi sen bilirsin istersen çalış ams durumumuz iyi olursa neden yorulasın ki sen bilirsin diyordu. Şimdi kesinlikle hayır diyor
Bu akşam soracağım. Belki de ayrılmamı istiyor bilmiyorumBelki de ayrilmak icin bahane ariyordur.
Once nedenini sor. Onu dinle once bence.Bu akşam soracağım. Belki de ayrılmamı istiyor bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?