- 6 Eylül 2015
- 54
- 11
- 3
- 30
- Konu Sahibi Hayattanbikmis
-
Evet gizli.s..basackasin bidshada muhatap olmayacaksinYa böyle yaptığı için canım yanıyor cevap bile vermek istemiyorm arama falan diyorm ozamanda ilk erkegn ben olsam böyle davranmazdin ben en az 6-7. Erkeginimdir senin dedi uzak dursam böyle oluyor yakın dursam aynı kötü laflar benmde hatalarm oldu ama ben onunla bunu yasadm bundan daha önemli olan bi şey yokki ailemle bile tanıştırdımbu arada kimligim gizli değil mi kizlar
neden hala onunla olmaya devam ettinki? bi iki damla kan için böle davranan Allah korusun hamile kalırsın napar kimbilir ben senin yerinde olsam madem meraklı giderdim onla doktora doktora doktor zaten uygun şeyi söler sonrada basardım tekmeyiMerhaba ben zaten problemli bi kizdim sonra birine aşık oldum baglandm ve onunla birlikte oldum benden kan gelmedi bu benm için son derece önemli bi şey olmasına rağmen evlenmeden onunla bunu yasadm üstüne ustuk kanda gelmedi her şey güzel olacak drken her şey mahvoldu inandırmak mümkün değil doktor deseniz doktor da belli olmuyormus sanirm üzerinden 1 ay geçti çünkü ve defalarca yaptık seni böyle kabul ettim dedi bana ama ben ilk onla oldum ondan başkasıyla olmamda mümkün değil soyleyince bile iğrenç geliyor şuan bütün pskolojim darmadağın antidepresanlar kullaniyorum gece gündüz istahim hiç yok hep uyumak istiyorum yatalak gibi oldum intihar dusunuyorm oda çare değil bi dünya acı cekiyorm pskolog imkanm olmadığı için buraya yazdım içimi dokmem gerekliydi
Yahu kabul edilmicek ne var zaten ortada? Afedersin it misin uğursuz musun sen? O kim oluyor da kabul ediyor ki.Kızlar Allah aşkına kendinizi böyle ezdirmeyin şu erkeklere lütfen diyorum.Bu arada yanlış yazmışim seni bu halinle değil seni her şekilde kabul ediyorm dedi pardon moral bozukluğundan yanlış yazmışim gerçi aynı kapıya çıkıyor ama yinede net olsun diye yazdm
Aynen ayni kapi cnm kim ki o sen mal msn kabul edio etmese nolucak kendinize boyle muameleyi nsl yapiriyisuniz ya hayat bundan ibaret degil.yol ver gitsin .simdi senin icin hayatn bi anlami yok saniyosun ama oyle degil cnm kendinn kiymetini bil kimse icn dogurmadi snan seniBu arada yanlış yazmışim seni bu halinle değil seni her şekilde kabul ediyorm dedi pardon moral bozukluğundan yanlış yazmışim gerçi aynı kapıya çıkıyor ama yinede net olsun diye yazdm
kimliğin belli değil korkmaYa böyle yaptığı için canım yanıyor cevap bile vermek istemiyorm arama falan diyorm ozamanda ilk erkegn ben olsam böyle davranmazdin ben en az 6-7. Erkeginimdir senin dedi uzak dursam böyle oluyor yakın dursam aynı kötü laflar benmde hatalarm oldu ama ben onunla bunu yasadm bundan daha önemli olan bi şey yokki ailemle bile tanıştırdımbu arada kimligim gizli değil mi kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?