Birden ne oldu?? Ne değişmiş olabilir?

Aklın yolu bir
Bende annesiyle öyle bir konuşmanın geçmediğine inanıyorum. Profil resmini sensiz bir resim yapabilmek için ayak yapmış
Çünkü dediği gibi aldatılma paranoyası yaşıyorsanız o resim kalktığı andan itibaren onu sıkıştıracak, hatta ilerleyen zaman kavgalarinda bunu kullanacaktiniz / ya da coook üzüldüğünü belli edecek, tekrar ikinizin resmini koymasını sağlayacaktıniz.
Adam 'annem kizdi' isimli saçma bir bahaneyle bütün bu problemleri ortadan kaldırıp rahatça resminizi kaldırmış .
Bence su an bir ilişkisi olmasa bile gözüne kestirdiği birileri var. 'duzeltebilirim' cümlesi bunu gösteriyor. Sizi hala yedekte tutmak istiyor.

Bana ayrılmak için yol yapıyor Ve bu konuda annesini bahane ediyor gibi geldi. Yani üzgünüm ama annesi dedi diye profil resmini bile kaldırıyorsa yarın neler neler yapar. Bence usulca gidin siz. Seven insan asla ayrılmaz ve dolduruşa gelmez. O yüzden beni bunalttın aman çok sıktın laflarıyla sizi üze üze terk etmeden siz ayrılın. Zira bu işin sonu yok

+1000
Bence de yeni cevresinde flört ettigi insanlar var. Zaman ver onlarla olursa olut olmazsa sana geri dönerim gibi anladm ben

1,5 haftada eskisi gibi aramadı diye trip attınız kavga ettiniz annesi ile yaşadıklarını öğrendiniz...
Bence sakinleşin biraz

Annesinin oğluşu, paşası ,direktifleri uyguladı ,sana bir güzel ayar verdi ,çevrede güzel kızlar varsa da birine bağlı olmamak için ve seni mevcut olduğun cepte tutmak için ne gidiyor ne kalıyor .annesinin ciciloşkosu ogluşunu azat etme vaktin gelmiş ,girme aralarına ,mutlu olsunlar .
Bu arada sanırım sen de fazla sıkıyorsun. Erkekler dırdır sevmez derler ,halt yerler ,ben de hoc sevmem .kimse sevmez !

annesi birini bulmus olabilirmi yada annesini bahane ediyor olabilirmi belkide kadin hic bu laflari soylemedi ve sevgiliniz bir bahaneyle resminizi kaldirdi ve bu bahanenin sebebi bir bayan olabilirmi
hemen gider gitmez birini bulmuş olabilir mi ki? inanın bilmiyorum.

1,5 haftada eskisi gibi aramadı diye trip attınız kavga ettiniz annesi ile yaşadıklarını öğrendiniz...
Bence sakinleşin biraz
yok 1,5 haftanın aslında öncesi de var ama oraya gidince bir tık daha arttı her şey.

Annesini bahane edip gözden uzak olan gönülden de uzak olur felsefesini benimsemeye çalışıyor seninki !

Ama 2.şık da olabilir. Dır dır eden kadın sevilmez! Biraz sakin kalmayı dene. Sonuçta o da senden uzakta ve senin düşündüğün gibi ,belki sende birini bulursun kaygısı olurşuyordur.

Zor işler vesselam ,ama genç olmak candır

annesiyle aran iyiyse arayıp x teyze benim için böyle düşünmene üzüldüm de bakalım kadın ne diyecek

annesiyle ilişkisini bilemem de adam açık ve net aldatılma korkusu ile beni yıpratıyorsun demiş zaten.. bence sebep bu.. biraz üstüne düşme bakalım geri çek.. başkası falan varsa biteceği varsa zaten biter. sen dır dır yapsanda biter.

Seven insan ara vermez çok doğru tespit

baska bırı var kesin bence. onla olmazsa senle olur mantıgında yedekte tutuyor sızı. hıc konusmayın bıtsın boyle ılıskı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…