Gitmiyor demeseydin iyiydi gıı benim morali sıfırDip boyasıylaBi kere geldiler mi gitmiyorlar onlar. Lanet gibi.
Bana teyze teyze dediler modundayım şuanŞuan hamile.oldugum için boyatamiyirm bir görsen beyazları sanki 60 lik teyzeler gbi
Boyamaya başladın mı beyazlar çoğalıyor arkası kesilmiyor :)
Kökten çözüm heeKökten kestiriyosun, miiss bütün saçlar beyaz geliyor
Boya derdi de kalmıyor
Şaka bi yana.. Beyazlardan kurtuluş yok. Boyamaya devam..
Kızıl kullandım 1 senw o menette gitmiyor saçımdan mavide yapsam kızıl çıkıyor bari kızıldan kurtulsamBende uzun senelerdir saclarimi açtırıp sarıya boyatiyorum. Aşırı yok ama bende de var beyaz tek tuk. Sarımsak falan gibi doğal şeylerle gidiyor diye okudun ama hic yapmadım ve sanmıyorum da kesin çözüm olacagini. Boyayatacaksiniz bence tek care bu.
Babam vefat etti 8 ay bittmek üzere 9.cu aya girecekSac dökülmesi ve beyazlamasi kayip ayrilik travmasidir.
Son 1-2 sene icinde (bazen cok eskilerden de olabilir) bir ayrilik yasadiniz mi? Ailenizden biri vefat etti mi? Sehür/Ülke degistirmek veya tasinma gibi seyler söz konusu oldu mu?
Çok iyi anlıyorum bende babamı kaybetti 9 ay olacak ondan ola bilecegini düşünüyorum sizinde bşınız sagolsunCanım kardeşim 3 ay önce vefat etti. İnanılmaz şekilde öldüğünde o acidan gerçekten birkaç gün içinde sac diplerim bembeyaz oldu.
Kızıl kullandım 1 senw o menette gitmiyor saçımdan mavide yapsam kızıl çıkıyor bari kızıldan kurtulsam
Boyaya alıştırmak galiba benim saçlarım alışık ilk boyamı 6 sene önce yapmıştımben de bu sene eşime uyup tamamını boyadım. benim de beyazlarım vardı. çok değil ama az da değil. sabah baktım benim de 3 cm kadar dibim gelmiş. hiç alıştırmak da istemiyorum ama napalım.
Senin de basın sağolsun...Çok iyi anlıyorum bende babamı kaybetti 9 ay olacak ondan ola bilecegini düşünüyorum sizinde bşınız sagolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?