Birden sorun oldu

Çok iyi anlıyorum bende babamı kaybetti 9 ay olacak ondan ola bilecegini düşünüyorum sizinde bşınız sagolsun

bu neuroformat teori asla şaşmıyor. %100kayıp travması
İkinizinde başı sağolsun. Travmayı cözerseniz Beyazlar büyük oranda gidecektir. (Yaşılılığa bağlı olmadığı sürece)
Babanızı gözünüzün önünde canlandırıp ve onunla konusun yüzleşin (öfke, üzüntü, kırgınlık ne varsa...) ağlamaya başlarsanız köprücük kemiğinin başlangıc noktasına ve başınızın tepesine kücük vuruşlar yapın (npl tekniği) ve kendinizi babanızı affedin, senin yokluğunu kabul ediyorum teslim oluyorum diyip bütün kötü duyguları serbest bırakıyorum deyin. İcinizi boşaltana kadar yapın bunu.

sindirmeye veya alışmaya çalıştıgımız her olay bizi aslında hasta ediyor arkadaslar... böyle büyük travmaları temizlemek şart

Dert etme stres, ırsi vs vs etki saç beyazlamasında.
Benim saçlarımda erkenden beyazladı.
Saçları her ay bırak 20 günde hemen beyazlar ben buradayım diye bağırıyor benimde saçlarım çabuk uzar.
Doğal boya alıp boyuyorum yapılabilecek maalesef bişey yok.

Sizinke özelden konuşmak isterim bu konuda bu tarz teknikleri ilk defa sizden duydum ve işe yarayacagına inanırım

Irsi veya stres beyaz saç çok kötü bence keşke beyazlamsa

Ben de 20'li yaşlarda 3 yıl kadar boyadım saçımı benim de çok beyazım var. Geçmez.

Kim ne derse desin boyamanın saçı beyazlattığını düşünenlerdenim. İçerisindeki kimyasallar muhakkak saçı etkiliyordur. Sorunun çaresi içinde saklı, boyatmak. Başka hiç bir yolu yok. Var diye reklamlara kanmayın, para tuzağı...

Sorunu soruna ulaştıranla çözüm bul diyorsun hee bencede artık başka yolu yok

Boyadan beyazlaşmıştır. Hoş ben boyamıyorum bende de çıktı beyaz. Düzenli şekilde çörek otu yağı kullanmak beyazları azaltıyor diye okumuştum

kullanmayın şunları saç yapınız geri dönüşümü olmayan şekilde bozuluyor. Kimyasallar beynine kadar işliyor başındaki bıngıldak bölgenden bedenine negatif enerji yayılıyor. Allah boyamış zaten saçlarını, boşver

Sorunu soruna ulaştıranla çözüm bul diyorsun hee bencede artık başka yolu yok
Maalesef.Benim genetik yatkınlığım var zaten. Bir dönemde hemen hemen her ay boyadım sonuç, daha da arttı beyazlarım.Çok fazla beyazım ama Dağınık dağınık olduğundan dikkat çekmiyor bu yüzden doğal haline bıraktım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…