Çok iyi anlıyorum bende babamı kaybetti 9 ay olacak ondan ola bilecegini düşünüyorum sizinde bşınız sagolsun
Gerçekten yaa kızıl pişmanlıktırAyy kızılsa evet ya sarı bile yapsanız turuncu oluyor arkadaşımdan biliyorum :) uzun zaman gerkeli rengin gitmesi için.
Sizinke özelden konuşmak isterim bu konuda bu tarz teknikleri ilk defa sizden duydum ve işe yarayacagına inanırımbu neuroformat teori asla şaşmıyor. %100kayıp travması
İkinizinde başı sağolsun. Travmayı cözerseniz Beyazlar büyük oranda gidecektir. (Yaşılılığa bağlı olmadığı sürece)
Babanızı gözünüzün önünde canlandırıp ve onunla konusun yüzleşin (öfke, üzüntü, kırgınlık ne varsa...) ağlamaya başlarsanız köprücük kemiğinin başlangıc noktasına ve başınızın tepesine kücük vuruşlar yapın (npl tekniği) ve kendinizi babanızı affedin, senin yokluğunu kabul ediyorum teslim oluyorum diyip bütün kötü duyguları serbest bırakıyorum deyin. İcinizi boşaltana kadar yapın bunu.
sindirmeye veya alışmaya çalıştıgımız her olay bizi aslında hasta ediyor arkadaslar... böyle büyük travmaları temizlemek şart
Irsi veya stres beyaz saç çok kötü bence keşke beyazlamsaDert etme stres, ırsi vs vs etki saç beyazlamasında.
Benim saçlarımda erkenden beyazladı.
Saçları her ay bırak 20 günde hemen beyazlar ben buradayım diye bağırıyor benimde saçlarım çabuk uzar.
Doğal boya alıp boyuyorum yapılabilecek maalesef bişey yok.
Ben bana nine demediklerine dua ediyirm şuanBana teyze teyze dediler modundayım şuan
Hiç kafama takmadım saçım neden erkenden beyazladı diye.Irsi veya stres beyaz saç çok kötü bence keşke beyazlamsa
Senin durumun bayaa vahim o zamanBen bana nine demediklerine dua ediyirm şuan
Ayy umarım çogalmazlarda o zamanStresten olmuştur, geri gitmezler maalesef.
Umarım...Ayy umarım çogalmazlarda o zaman
Kim ne derse desin boyamanın saçı beyazlattığını düşünenlerdenim. İçerisindeki kimyasallar muhakkak saçı etkiliyordur. Sorunun çaresi içinde saklı, boyatmak. Başka hiç bir yolu yok. Var diye reklamlara kanmayın, para tuzağı...Evet başlıkta yazdıgım gibi birden sorun oldu 21 yaşındayım normalde hep saçlarım boyalıdır nornalde kapalıyım ama saçlarımı boylarım yaklaşık 6 aydır da boyamıyordum saçlarım çok hızlı uzar bugün aynada saç diplerine bakıyordum işaret parmagım kadar dibi gelmiş 8 aydır çok stresli bi dönem geçiriyorum ondan mı bilmiyorum ama çok fazla beyaz lar çıkmış birden kendimi yaşlı gibi hissetmeye başladım ırsi oldugunu sanmıyorum nasıl gider bu beyazlar
Sorunu soruna ulaştıranla çözüm bul diyorsun hee bencede artık başka yolu yokKim ne derse desin boyamanın saçı beyazlattığını düşünenlerdenim. İçerisindeki kimyasallar muhakkak saçı etkiliyordur. Sorunun çaresi içinde saklı, boyatmak. Başka hiç bir yolu yok. Var diye reklamlara kanmayın, para tuzağı...
Maalesef.Benim genetik yatkınlığım var zaten. Bir dönemde hemen hemen her ay boyadım sonuç, daha da arttı beyazlarım.Çok fazla beyazım ama Dağınık dağınık olduğundan dikkat çekmiyor bu yüzden doğal haline bıraktım artık.Sorunu soruna ulaştıranla çözüm bul diyorsun hee bencede artık başka yolu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?