• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birdenbire yok olan erkeklerin yok olma nedenleri

ebrudore

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
344
0
0
İzmir
Her bayanın hayatında mutlaka 1 tane bu tarz erkeklerden olmuş mudur yoksa hepsi bana mı denk gelmiştir bilmiyorum.Tanışırsınız size kendini sevdirmek için elinden geleni yapar,her gün arar,sorar ilgiye boğar,aşık olduğunu söyler ertesi gün ararsınız açmaz ya da size dönmez ve bir daha da aramaz...yada hayatınıza girmek için elinden geleni yapar,ilgisinden sevgisinden bahseder,geziye davet eder ve geziye gidileceği gün ne arar, ne sorar..ya da aylarca peşinizden koşar,aşığım der siz bu senaryoyu önceden de yaşadığınız için temkinli davranırsınız ağırdan alırsınız davranışlarını gözlemlemeye çalışırsınız bir gün önce aşığım,sensiz yapamam, nefes alamam diyen adam ortadan kaybolur ve 2 ay sonra hiç bir şey olmamış gibi bir bahaneyle mesaj atar iş yoğunluğundan dem vurur..ama NEDEN? yaşanmış bir şey olsa en azından kendimce bir açıklama bulabilirim ama buna bir türlü açıklama getiremiyorumEki Görüntüle 366247

banada oluyor hatta geçenlerde biriyle tanıştım adam bir akşamda 3 kez aradı sürekli çok tatlısın şölesin bölesin vs vs ertesi gün yine aradı sonra arazi oldu sinir oldum msj çektim nerdesin sen dedim şey kem küm vs vs tamam tamam dedim keyfin bilir öyle deme vs vss yapıyor bide hayy allahım ölürmüsün öldürüdmüsün yani sanki biz düştük peşine şaka gibi .bir keresinde de bi çcouk vardı sürekli buluşmak isteyen ok dedim buluşacağımız gün aramadı beni sonra bir baktım bir ay sonra falan msj atıyor aa ama ben ne yaptım hiç birine cevap vermedim yüz kere konuşmaya çalıştı benle ama gönderdim geri intikamım acı oldu .eski sevgilimde arada yoklar sağolsun uzun zaman oldu aramadı gerçi bakıyoruz bilemiyorum yani bu tip erkekler benim hayatımdada var sanırım bunların sevgilileri var ayrılıyor vs sonra pat dönüyorlar yani çok gülüyorum bu tiplere cidden çocuk gibi ya ben bir kızı bir gün aramasam ikinci gün aramaya utanırım ya yüzüm olmaz ama erkekler acayip yüzsüz istedikleri zaman dönme haklarını kendilerinde buluyorlar hiç unutmam bir kız arkadaşımın eski sevgilisi 3 yıl sonra dönmüştü yani düşün ben artık bu yüzsüzlüklere gülüyorum sende gül geç.

banada oluyor hatta geçenlerde biriyle tanıştım adam bir akşamda 3 kez aradı sürekli çok tatlısın şölesin bölesin vs vs ertesi gün yine aradı sonra arazi oldu sinir oldum msj çektim nerdesin sen dedim şey kem küm vs vs tamam tamam dedim keyfin bilir öyle deme vs vss yapıyor bide hayy allahım ölürmüsün öldürüdmüsün yani sanki biz düştük peşine şaka gibi .bir keresinde de bi çcouk vardı sürekli buluşmak isteyen ok dedim buluşacağımız gün aramadı beni sonra bir baktım bir ay sonra falan msj atıyor aa ama ben ne yaptım hiç birine cevap vermedim yüz kere konuşmaya çalıştı benle ama gönderdim geri intikamım acı oldu .eski sevgilimde arada yoklar sağolsun uzun zaman oldu aramadı gerçi bakıyoruz bilemiyorum yani bu tip erkekler benim hayatımdada var sanırım bunların sevgilileri var ayrılıyor vs sonra pat dönüyorlar yani çok gülüyorum bu tiplere cidden çocuk gibi ya ben bir kızı bir gün aramasam ikinci gün aramaya utanırım ya yüzüm olmaz ama erkekler acayip yüzsüz istedikleri zaman dönme haklarını kendilerinde buluyorlar hiç unutmam bir kız arkadaşımın eski sevgilisi 3 yıl sonra dönmüştü yani düşün ben artık bu yüzsüzlüklere gülüyorum sende gül geç.

.......ben bir kızı bir gün aramasam ikinci gün aramaya utanırım ya yüzüm olmaz ama erkekler acayip yüzsüz istedikleri zaman dönme haklarını kendilerinde buluyorlar....şu söze öyle bi katıldım ki anlatamam.ben bu cümleyi nerede kullanacağımı çok iyi biliyorum tşk =)

ben bide şunu çok iyi biliyorum ilk günlerden yoğun ilgi gösteren güzel sözler söyleyen ciddi düşündüğünü ima eden erkeklerden uzak duracan...

bunun örneğide oldu bende..

çevremdede oldu.artık çok eminleştim:33:

1- Ego tatmini (sizi tavlama)
2- Sizi tavladıktan sonra ilgi alanından çıktığınız için sıkılma ve aramama, sormama ve aranıldığında telefonu açmama durumu kaçınılmaz
3- Tipik ş..siz erkektir bunlar. Kadınlarla oynamaya bayılırlar, gururlarını incitmek onlar için önemsiz ve değersizdir.

Bence nedenler bunlar, başka türlü bir erkek ortadan kaybolmaz.. :20:

ama ben hiç birinde tav olmamıştım sorun bu zaten..hani ben de aşık olurum ya da yüz vermeye başlarım tamam..ama ben yapı olarak çekingen biriyim zaten..ne zaman içimden aaaa baak bu kadar zamandır sevdiğini söylüyor,yanımda olmaya çalışıyor acaba şans versem mi diyorum o an bakıyorum kimse yok:))))bende mi bir bahtsız bedevilik var anlamadım.hep böyle hep böyle:)) üzerime levha asçam yakında: ARIZAYSAN UZAK DUR diye:)))

Zaten böyle bir erkek dönse bile tekrar gidecek düşüncesini aklımdan atamam o nedenle ya bunla yaşayacağım ya da bu bana uymaz diyeceğim ve ben BU BANA UYMAZ diyip o noktadan sonra ne tekrar arıyorum ne de mesaj atıyorum.direk yok sayıyorum.

18 yaşındaydım. ilk çıktığım insandı. birkaç buluşmadan sonra birden aramayı sormayı kesti şok olmuştum anlamamıştım hiçbir sebep yoktu ki. üstelik yaşıda küçük değildi 24 ündeydi o zamnlar. bende aramadım her zaman çok gururlu oldum. sadece bir mesaj attım" madem ayrılmak istiyorsun söyleyebilirdin çoçuk gibi davrandın yazık" dedim cvp vermedi. sonraları gördüm onu kaçıyordu benden. hayatımda en kırıldığım dönemdi. okadar üzülmüştüm ki yüzümü sivilceler basmıştı. o benim 18 yaşım , en masum temiz duygularımdı. sonraları anladım tabi ben argo tabirle kullanacağı bi kız değildim bunun farkındaydı o yuzden uzaklaştı benden. ama oyle yaralar bıraktı ki kalbimde. yıllar sonra birgun beni yolda durdurdu. konuşmamız gerektiğini söyledi. şöyle durup baktım "geç olmadımı biraz" dedim aradan 5-6 yıl geçmiş düşünün. bana o dönem çok maddi sıkıntıları olduğunui kafasının çok karışık olduğunu vs vs birsürü baheneler anlattı durdu. bense sadece " iyide ben sana yalvaracak mıyım sandın niye doğru duzgun ayrılalım demedin" dedim haklısın vs vs dedi işte. sonra birkaç kere daha yolumu kesdi barışmak istedi . yüz vermedim buz gibiydim.inanın gözleirnin içine bile bakmadım onu affetmeyeyim diye. oylece koptuk tekrar.
bu konu beni 10 yıl oncesine götürdü işte. bilmem içimi dökmek istedim sizlere. sadece birkaç kere konuşmamıza rağmen itiraf ediyorum hayatımda kimseyi onun kadar sevmedim:2: keşke anlasaydı........o çoçuk kalbimle ona inş evlenemez diye beddua etmiştim:1: yaşı oldu 34 hala evlenmedi. tabi artık oyle düşünmüyorum artık olumsuz duygular bile hissettirmiyor bana.
boyle erkeklerden uzak durmalı. ALLAH onları bildiği gibi yapsın

kaçmak daha kolay geliyor sanırım ama bu tarz insanlarla beraber olan insan mutlu olabilir mi? düşünsenize sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz ve yüzleşmek yerine kaçacak çünkü kaçmak onun için bir hayat tarzı haline gelmiş.

18 yaşındaydım. ilk çıktığım insandı. birkaç buluşmadan sonra birden aramayı sormayı kesti şok olmuştum anlamamıştım hiçbir sebep yoktu ki. üstelik yaşıda küçük değildi 24 ündeydi o zamnlar. bende aramadım her zaman çok gururlu oldum. sadece bir mesaj attım" madem ayrılmak istiyorsun söyleyebilirdin çoçuk gibi davrandın yazık" dedim cvp vermedi. sonraları gördüm onu kaçıyordu benden. hayatımda en kırıldığım dönemdi. okadar üzülmüştüm ki yüzümü sivilceler basmıştı. o benim 18 yaşım , en masum temiz duygularımdı. sonraları anladım tabi ben argo tabirle kullanacağı bi kız değildim bunun farkındaydı o yuzden uzaklaştı benden. ama oyle yaralar bıraktı ki kalbimde. yıllar sonra birgun beni yolda durdurdu. konuşmamız gerektiğini söyledi. şöyle durup baktım "geç olmadımı biraz" dedim aradan 5-6 yıl geçmiş düşünün. bana o dönem çok maddi sıkıntıları olduğunui kafasının çok karışık olduğunu vs vs birsürü baheneler anlattı durdu. bense sadece " iyide ben sana yalvaracak mıyım sandın niye doğru duzgun ayrılalım demedin" dedim haklısın vs vs dedi işte. sonra birkaç kere daha yolumu kesdi barışmak istedi . yüz vermedim buz gibiydim.inanın gözleirnin içine bile bakmadım onu affetmeyeyim diye. oylece koptuk tekrar.
bu konu beni 10 yıl oncesine götürdü işte. bilmem içimi dökmek istedim sizlere. sadece birkaç kere konuşmamıza rağmen itiraf ediyorum hayatımda kimseyi onun kadar sevmedim:2: keşke anlasaydı........o çoçuk kalbimle ona inş evlenemez diye beddua etmiştim:1: yaşı oldu 34 hala evlenmedi. tabi artık oyle düşünmüyorum artık olumsuz duygular bile hissettirmiyor bana.
boyle erkeklerden uzak durmalı. ALLAH onları bildiği gibi yapsın

inşş da evlenemez bnlar doyumsuz zavallı erkekler aslında o bu derken bir bakıyorlar yalnızlar onu üz bunun ahını al e tabi ilahi adalet var yukarda allah var yani istemiyorsan usulünce söylersin canım dersin böyle böyle ne demek yani kaçmak aramamak sonra karşına çıkmak ayıp ya günah bir kere hiç düşünmüyolar ben bu kızın duygularınla gururunla oynadım yüzüm yok dönmeye pat diye dönüveriyorlar sanki birşey olmamış gibi ben ne diyeyim allahımdan bulsun bu tip duygusuz gamsız erkekler.

o yıllardan sonra hiçbir işte dikiş tutturamadı ,dükkanlarını kapattılar, hayatını düzene sokamadı yuva kuramadı. okadar fazla ah etmişim yani. oyle sevmiştim ki ve o bunu hiçbir zaman anlayamadı. yıllar sonra barışma teklif ettiğinde dedim ki "ne sandın bir ay bile birlikte değildik biz" dedim hani sevmedim demeye getirdim. ama ah kalbim ah ...onun yuzunden 18 yaşımı ,en saf en temiz duygularla sevdiğimiz o yaşı üzüntülerimi içime ata ata geçirdim ben. bir daha sevmem güvenmem yıllarımı aldı. Ama etme bulma dünyası kimsenin ahı kimsede kalmıyo buna inanıyorum

o yıllardan sonra hiçbir işte dikiş tutturamadı ,dükkanlarını kapattılar, hayatını düzene sokamadı yuva kuramadı. okadar fazla ah etmişim yani. oyle sevmiştim ki ve o bunu hiçbir zaman anlayamadı. yıllar sonra barışma teklif ettiğinde dedim ki "ne sandın bir ay bile birlikte değildik biz" dedim hani sevmedim demeye getirdim. ama ah kalbim ah ...onun yuzunden 18 yaşımı ,en saf en temiz duygularla sevdiğimiz o yaşı üzüntülerimi içime ata ata geçirdim ben. bir daha sevmem güvenmem yıllarımı aldı. Ama etme bulma dünyası kimsenin ahı kimsede kalmıyo buna inanıyorum
evet kalben gerçekten üzdüyse biri seni ahını aldıysa buluyor bencede .

1- Ego tatmini (sizi tavlama)
2- Sizi tavladıktan sonra ilgi alanından çıktığınız için sıkılma ve aramama, sormama ve aranıldığında telefonu açmama durumu kaçınılmaz
3- Tipik ş..siz erkektir bunlar. Kadınlarla oynamaya bayılırlar, gururlarını incitmek onlar için önemsiz ve değersizdir.

Bence nedenler bunlar, başka türlü bir erkek ortadan kaybolmaz.. :20:

sonuna kadar katılıyorum bir erkek ortadan kayboluyorsa sebebi mutlaka vardır ve emin olun bi haltlar yiyordur.... tecrübeyle sabit:113::117:

ahaha:52:

bundan bir tane de bende vardı. eski sevgilim olur kendileri. kavga etmiştik.. birden ayrılalım bile demeden ortadan kayboldu. ben de bekledim saf saf sonra defalarca aradım telefonlarıma çıkmadı vs. tabi. sonrasında acısı da, terkedilme duygusu da silindi gitti.

"hep ben terkettim hiç terkedilmedim" kişilerinden olamadım ama:53:

ahaha:52:

bundan bir tane de bende vardı. eski sevgilim olur kendileri. kavga etmiştik.. birden ayrılalım bile demeden ortadan kayboldu. ben de bekledim saf saf sonra defalarca aradım telefonlarıma çıkmadı vs. tabi. sonrasında acısı da, terkedilme duygusu da silindi gitti.

"hep ben terkettim hiç terkedilmedim" kişilerinden olamadım ama:53:

olmasan da oyle gibi davranacaksın canım:1:

hayır kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama böyle saygısızca davranmak da ne oluyor yani bitrdim bitirdim de bare sanki silah dayayacağız adamların kafasına .ben anlamıyorum cidden yani geneli böyle .arkadaşlarımında başıne geliyor bi bitirelim olmuyor diyen çıkmadı yani hepsi kesiyor aramayı birden karşısındakine saygı duymuyor işte bu tipler senin gururun kırılmış mı üzülmüşmüsün hiiç umrunda mı sanki hemen bulur birisini kendi gibilerini bulsunlar inşş.

kızlar biraz polyannacı oldum ama iyi tarafları olmasa bu olayların valla çekmeye değmez ya bu erkekleri:
demem o dur ki; kızlar bize çocuk gibi kaçan değil olgun,adam gibi her zorluğa göğüs geren biri lazım değil mi?
hayat bir elek naparsın:52:
at çöpe bak yola devam hayata:46:

kadın erkek diye insanları ayırmayı sevmiyorum amaaaa hem böyle davranıyorlar hem de belli zaman sonra dönüp suçu sana atıyorlar.yok efendim aşık olmuş korkmuşmuşş,yok efenim sensiz nefessiz kalmışşmışş da...sen benim güvenimi zedeledikten sonra ne sebep sayarsan say benim için sadece bahane kalır gider.madem vardı korkun benle paylaşsaydın..hı bir dee şu tipler var:ben böyle davranınca sen şunu düşünmüşsündür kesin.yahu madem biliyorsun nasıl düşündüğümü neden yapıyorsun..hani bilmeden yapsa gene anlayacağım hem olaya nasıl yaklaşacağınızı nasıl düşüneceğinizi biliyor hem de yapmaktan geri durmuyor ..ama direk siliyorum.ne derse desin ne açıklaması var ne de bir anlamı..gerçi hayatıma sokan benim..yeterince irdelesem,analiz etsem nasıl biri olduğunu anlar zaten baştan sokmazdım hayatıma..nedense insanın istediğiyle seçtiği hep farklı oluyor

Geçenlerde bir tanıdık vasıtasıyla tanıştım biriyle. Ertesi günü buluştuk, eve geldikten sonra mesajlar atıyor: Çok tatlısın seni mutlaka öpeceğim, seni öpsem kızar mısın? (bunun belli bir zaman geçtikten sonra olacağını söyledikten sonra): Dayanamayıp öpersem kızar mısın? (Cevap: dayanacaksın:) ) Arkadaşımın evine gider miyiz bir gün? Hem daha rahat ederiz. (ben bilmiyorum ya bunun arkasından başka isteklerin geleceğini, buldum kezbanın tekini demiştir eminim) Cevap: Bu tür şeyler ters geliyor bana, özellikle ilişkinin ilk zamanlarında. Bir buçuk saat sonrasında gelen mesaj ise şöyle: Ben yapamayacağımı anladım. Sen taptaze bir çiçeksin, ben hayattan bir beklentisi kalmamış solmuş bir adam. SEni üzmek istemem, yaralarımı tekrar açmak istemem...falan filan. Benim cevabım ise şöyle oldu: Bunun üzerine bir şey söylemeye gerek yok zaten. Hoşçakal...:9:

Son düzenleme:
Back
X