• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime acıyorum ayrımcılığa uğruyor

98libayannN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
13
Puanlar
28
Merhaba kızlar içimi dökmek istedim ben ve eşim ailesiyle yaşıyorduk anlaşamadık kaynanam ve görümcem yüzündende kavgalar oldu neyse biz ayrı eve çıktık kiradayız şuan eşimin ailesi eşimi hiç aramıyor sormuyor kaynanam beni hiç sevmiyor ayrı eve çıktığım içinde kinli bana ama neden evladını aramıyor anlamıyorum 1 yaşında bir oğlum vae görümcemin kızlarının doğum gününü kutlarken benim oğlumn doğum gününü bile kutlamıyorlar onun kızlarının fotosunu paylaşıyor benim oğlumun paylaşmıyor benim umrumda değil ama eşimi gerçekten acıyorum kayınvalidemde görümcemde eşimin onlardan yana olmasını istedi beni bırakmasını istediler ama eşim benim yanımda oldu o yüzden çatlıyor resmen bir insan nasıl evladını kayırır anlamıyorum insan nasıl torun seçer anlamıyorum öyle içimden geldi bazen çok üzülüyorum eşimin ailesinden hiçbiri eşimle ayrı eve çıktığı için konuşmuyor artık kaynanam herkesi nasıl doldurduysa Allaha havale ediyorum Allah belalarını versin gerçekten

Merhaba kızlar içimi dökmek istedim ben ve eşim ailesiyle yaşıyorduk anlaşamadık kaynanam ve görümcem yüzündende kavgalar oldu neyse biz ayrı eve çıktık kiradayız şuan eşimin ailesi eşimi hiç aramıyor sormuyor kaynanam beni hiç sevmiyor ayrı eve çıktığım içinde kinli bana ama neden evladını aramıyor anlamıyorum 1 yaşında bir oğlum vae görümcemin kızlarının doğum gününü kutlarken benim oğlumn doğum gününü bile kutlamıyorlar onun kızlarının fotosunu paylaşıyor benim oğlumun paylaşmıyor benim umrumda değil ama eşimi gerçekten acıyorum kayınvalidemde görümcemde eşimin onlardan yana olmasını istedi beni bırakmasını istediler ama eşim benim yanımda oldu o yüzden çatlıyor resmen bir insan nasıl evladını kayırır anlamıyorum insan nasıl torun seçer anlamıyorum öyle içimden geldi bazen çok üzülüyorum eşimin ailesinden hiçbiri eşimle ayrı eve çıktığı için konuşmuyor artık kaynanam herkesi nasıl doldurduysa Allaha havale ediyorum Allah belalarını versin gerçekten
Canım kimse kayınvalidesini sevmiyor, hatta böyle içlı dışlı olmaya çalışan sonra da sen kendi düzenini kurunca tavır alan hiç sevilmez. Sen eşine hiç acıma, hayatı öğrensin. Uzaklaşmaları senin için daha iyi. İhtiyacınız yok. En azından her haltınıza karışamaz. Mesafesi olması iyi. Eşinin ailesi sen ol. Zaten bir ailesiniz. Eşine karşı daha şefkatli, daha merhametli ol. Hem havalarda güzelleşiyor, biraz dışarlarda vakit geçirin. Takılmayın böyle şeylere. Yok o kutladı, yok bu yapmadı. Başka şeylere odaklanın

Bunca yıl evliyim tek bir şey öğrendim. O da sevilmeyen gelin yoktur sevilmeyen evlat vardır. Anne cocuklarını ne kadar seviyorsa gelin/damatlarını o kadar seviyor.

Bırakın eşiniz düşünsün bunu, onun ailesi onunla görüşmüyor, onun ailesi onun evladını torun yeğen saymıyor. Bu sizin probleminiz olmasın. Eşiniz de gözüyle görüyordur neyin ne olduğunu bu sayede. Eşinize üzülmeyin, hiç de dert etmeyin hatta. Ayrı evde yaşamak istediniz diye bir de. Peh.

Çok fazla üzerinize vazife olmayan bir konuyu düşünüyorsunuz. Bırakın kocanız düşünsün.
İstediklerini yaptıramayınca oğullarını yok saymaya başlamışlar, genel toksik kayınvalide. Görüşseler sanki faydalı bir şey mi söyleyecekler, oğlunu gerçekten seven bir anne-abla sırf her normal insan gibi kendi yuvasını kurdu diye bilenir mi? Adamın özgür iradelerine, kurduğu yuvaya saygıları yok.

Anası babası sevilmeyenin, çocuğu da sevilmez. O ayrı bu ayrı olmuyor. Çok çok kötü ayrıldıysanız, hakaretler edildiyse görüşmemek normal değil mi? Bence eşinize de üzülmeyin. Kendi sorunu. Yarın can ciğer olsalar ona da kızarsınız içten içe. Beni saymayan insanlarla niye böyle diye.

Kadın evladına acımıyor siz neden acıyorsunuz anlamadım!
Vicdanınızı evladınıza akıtın, torun ayırt ettikleri için siz de onlara acımayın.
Nedir bu dramatize yaa
Ne alıyorsan o!

biz ayrı eve çıktık kiradayız şuan eşimin ailesi eşimi hiç aramıyor sormuyor kaynanam beni hiç sevmiyor ayrı eve çıktığım içinde kinli bana ama neden evladını aramıyor anlamıyorum 1 yaşında bir oğlum vae görümcemin kızlarının doğum gününü kutlarken benim oğlumn doğum gününü bile kutlamıyorlar onun kızlarının fotosunu paylaşıyor benim oğlumun paylaşmıyor benim umrumda değil ama eşimi gerçekten acıyorum
Eşinize acımak ? Üzülebilirsiniz ama acımak biraz fazla değil mi? Eski konularınızı hatırlıyorum eşinizle ayrı eve çıktıktan sonra kayınvalideniz hem oğlunu hem torununu görmek için size gelip gidiyordu, son gelişinde aranızda yaşanan kavga yüzünden ve eşiniz de bu kavgaya şahit olmasına rağmen hiçbir şey söylememiş fenalaşmıştı, kayınvalidenizi “bizi rahat bırakın” diyerek kovmuştunuz eşinizi hastaneye götürmüştünüz.

Eş ailesiyle aranızda sorunlar olacağına o kavga sonrası sizinle görüşmemeleri daha iyi değil mi?
Siz niye görüşseler sorun yaşadığınız insanları görüşmüyorlar diye dert etmeye devam ediyorsunuz?

Ayrı eve çıktım diye bu muameleyi yapıyorlarsa zaten uzak olsunlar da, siz niye bu kadar dertlendiniz anlamadım. Bırakın ne halleri varsa görsünler ama kimseye beddua edecek kadar kin tutmayın, kendinize zarar.

Sana ne ki, sana karşı tavırları buysa arasalar, fotoğraf paylassalar ne olacak herşey düzelecek mi? Boş boş işlerle ugrasma, çekirdek ailen ile ilgilen bence.

Aile meselelerinde eşime üzülüyorum, acıyorum konuları bana hiççç geçmiyor. Aslında dert size oluyor ama eş arkasından söyleyince daha masum geliyor herhalde. Sizden ayrılsın baskısı yapmış insanların eşinizle görüşüp, görüşmemesi neden önemli olsun? Torun meselesi zaten manasız.

Bela da okumayın döner dolaşır sizi bulur. Kendi hayatınıza bakın. Görüşen, konuşan yok işte ne güzel. Şunun bile keyfine varmayıp, bela okuyoyup içinizi karartıyorsunuz.

Son düzenleme:
Niye eşine acıyorsun anlamadım.Adam bir tercih yapmış sonuçlarını bile bile o kararının arkasında durmuş.Her olaydan bir drama yaratmayı bırakın, adamın yanında dağ gibi durmak varken bir de acıyorum diyorsun Acınacak bir durum görmüyorum .Bazı kadınları anlamakta zorlanıyorum...

Bu kadar üzülüyorsan geri dön kaynana evine madem. Ayrıca bana da hiç geçmedi eşime üzülüyorum ayakları. Kocaman adamın neyine acıyacaksın ya onun annesi sen değilsin
Çünkü eşi en ufak bir kavgada ses yükselmesinde ayılıp bayılan sonrada hastaneye iğne olmaya giden biraz narin hassas bir eniştemiz.

Eşiyle anasını karşı karşıya getirip ağzını açmıyor, karısını öne atıyor hop kavga dövüş sonra adam ayılıp bayılıyor kv de de oğlumu öldüreceksin bu gidişle falan diyor öyle işte.

Back
X