- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
- Konu Sahibi LivreAmour
-
Teşekkür ederim, coronayı kapsamıyor hiçbir poliçe sanırım amasağlık söz konusu olduğunda, hele de içinde bulunduğumuz koşullar düşünüldüğünde, tabi ki kesinlikle yaptırmalısınız..
Kapsayanlar var iyi arastirmalisinizTeşekkür ederim, coronayı kapsamıyor hiçbir poliçe sanırım ama
Yanlış bilgilendirmeyin lütfen,gayette kapsıyor salgın hastalıkları özel sağlık sigortalarıTeşekkür ederim, coronayı kapsamıyor hiçbir poliçe sanırım ama
Dışarıdan istege baglı sigortada yapabilirsiniz evden çalışıyorsanız ileride iyi olur sizin için.Merhaba kızlar; yaklaşık 2.5 yıldır freelance çalışıyorum, proje bazlı. Eşimde şuan evden çalışıyor ve maalesef evlenmeden önce babamdan olan ssk şuan işlemiyor. Herhangi bir şirkete bağlı da olmadığımdan sağlık konusunda tedirgin olup bireysel sağlık sigortası yaptırmıştım. Poliçe yenileme zamanım geliyor, kafamda bir dünya deli soru. Aldığım poliçenin belli bir limiti var ve o limitle , yılda ödediğim prim aynı sayılır. Tek avantajı allah korusun kötü bir hastalık olursa yatarak tedaviyi limitsiz karşılıyor. Sizce yaptırmak mantıklı mı ?
Ayrıca emeklide olursunuz.Dışarıdan istege baglı sigortada yapabilirsiniz evden çalışıyorsanız ileride iyi olur sizin için.
Sanırım demişim değil mi ? Zaten soruyu soran benim, yönlendirme isteyen oluyorum. Nasıl yönlendirmiş oluyorum ? Yorum yapmak için yorum yapanlardansınız galiba.Yanlış bilgilendirmeyin lütfen,gayette kapsıyor salgın hastalıkları özel sağlık sigortaları
Özel sağlık sigortası olmadan tedavi olmak için milyarder olmak falan lazım,bu yapılmalı yapılmamalı mı diye düşünülecek bir konu değil bizim için her yıl düzenli yenilenir.
20 günüm var süre açısından,Kapsayanlar var iyi arastirmalisiniz
Geçici bir süre için böyle aslında. Aktif iş hayatına çok alışkınım. Çok sıkılıyorum ve geliri de çok iyi değil. O yüzden kapsam açısından geniş ama çok maliyetli olmayan poliçe arayışındayım ama bu zamanda en az olan poliçe yıllık 4 bin den başlıyorDışarıdan istege baglı sigortada yapabilirsiniz evden çalışıyorsanız ileride iyi olur sizin için.
Yenilenme süreme 20 gün var, geçen seneki karşılamıyordu, işte şimdi yeni teklifi bekliyorum.Kesinlikle yaptırmalısınız .
eşimin SSK sından yararlanıyoruz aynı zamanda 3ümüzünde bireysel sağlık sigortası var . Ve iyi araştırın birçok sigorta salgın hastalıkları karşılıyor
Gerçekten öyle, yatarak tedaviler limitsiz oluyor da; ayakta tedaviler muayeneler falan ödediğin pirim kadar oluyor yıllık, yani benimki şuan öyle. 3.500 ödemiştim limiti o. 1 yılda sadece idrar yolu enfeksiyonu oldum onun için gittim hastaneye. Maalesef özel hastaneler özel sağlık sigortasını görünce coşuyorlar. Üroloji kan tahlili+idrar tahlili+tüm batın usg+böbrek tomografisine 1.350 lira fatura kesmişler. Olacak iş mi ? Tabi limiti kullanınca bir sonraki sene yenilemede fiyat düşmesi yapmıyorlar, aksine poliçe bedeli yükseliyorBence yaptirmalisiniz. Ozel saglik sigortasi olmadan ozel hastanelerde tedavi olmak icin baya zengin olmak gerekiyo cunku. Buyuk rahatlik, ozellikle buyuk sehirlerde.
Yazdiklarinizin hepsi dogru. Ozel hastaneler bunu yapiyor, o yuzden yapilacak islemlerin gerekliligi konusunda sıkı bir takipcilik gerekli, tabi insan hastayken onumu takip edecek o da var ama sistem bu sekilde. Aracta da ayni iste kaza yaparsan police bedeli yukseliyor mesela.Gerçekten öyle, yatarak tedaviler limitsiz oluyor da; ayakta tedaviler muayeneler falan ödediğin pirim kadar oluyor yıllık, yani benimki şuan öyle. 3.500 ödemiştim limiti o. 1 yılda sadece idrar yolu enfeksiyonu oldum onun için gittim hastaneye. Maalesef özel hastaneler özel sağlık sigortasını görünce coşuyorlar. Üroloji kan tahlili+idrar tahlili+tüm batın usg+böbrek tomografisine 1.350 lira fatura kesmişler. Olacak iş mi ? Tabi limiti kullanınca bir sonraki sene yenilemede fiyat düşmesi yapmıyorlar, aksine poliçe bedeli yükseliyoraslında sigortacı bir arkadaşımız olsa bizi yönlendirse avantajları bakımından ne güzel olur. Konumu görür insallah sigortacılar
Çok sık gitmiyorum aslında ama evham yapıyorum bu dönemde, allah korusun amansız bir hastalığa yakalanıp tedavi olamayacağım düşünceleri sardı dört bir yanımıCok sık mi ozel hastaneye gidiyorsunuz?
GSS yapamaz misiniz?
Sadece 1 kere idrar yollari enf gecirdim yazmissiniz diye sordum.
Ocak basi esimim cikisi verilecek 3 ayin sonunda gss yapmayi dusunuyoruz biz.
İnşallah gönlüne göre bir iş bulur eşiniz. Gss maalesef bence işlevsiz. Yaklaşık 1 ay önce eşim gidip öğrendi sigorta kurumundan.Cok sık mi ozel hastaneye gidiyorsunuz?
GSS yapamaz misiniz?
Sadece 1 kere idrar yollari enf gecirdim yazmissiniz diye sordum.
Ocak basi esimim cikisi verilecek 3 ayin sonunda gss yapmayi dusunuyoruz biz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?