Bireysel Sağlık Sigortası

Yapılacak işlemlerin gerekliliği ile ilgili ben en son gittiğimde doktora sormuştum, böbrek tomografisine gerek varmı diye; ama doktor egosu şişti hemen tabi-siz 6 yıl tıp okuyun sonra asistanlık yapıp uzman olun, gelip hem teşhisi koyarsınız hem de tetkikleri belirlersiniz diye çemkirdi bana sonrasında çok pişman oldum, hastane yönetimine gidip detaylı fatura istemediğim için. Sigorta şirketi gavumu yani, benim cebimden o an para çıkmayacak diye. Bizim memleketimizde durum bu maalesef.

Sonradan aklıma geldi, doktora deseydim keşke, bende mühendisim siz bana bilgisayarınızı getirseniz ben size ek masraf olsun diye parçasal sorun çıkarmam ama deseydim keşke

evet özel sağlığı görunce özel hastaneler gereksiz işlem yapmaya kalkıyorlar..

Eşimin sirketi yapıyor bizim icin. doğum paketim var ilk gittiğimde paketten 200 muayene 1200 tl tahlillere kestiler. aynı hastane aynı doktora giden özel sağlık sigortası olmayan arkadasima ne kadar veriyorsun diye sordum 120 muayeneye veriyorum tahlillerimde hicbir zaman 1000 tl odemedim dedi. dogum paketi limiti 7.900 amaçları paketi bitirip dogum icin uzerini bize tamamlatmak.

ilk çocuğumda normalde 3.500 iken benim sağlık sigortam var diye 5.500 kesmisler.

simdi bu cocugumda onceden oturup konusacagim bana dogum fiyati verin fazla olursa baska hataneye gececegim diyecegim.

sonucta özel saglık sigortasını siz ödüyorsunuz hastanelere hesap sormak hakkınız. kafalarına gore fiyat kesiyorlar ya da gereksiz islemler yaptırıyorlar.

Yaptırıp yaptırmama konusuna gelince de bence yaptırın. mesela kac yıldır ben de kullanmıyordum ama bir anda kıl donmesi ameliyati olmak zorunda kaldım ve 1 kuruş odemedim ama arastirin geniş kapsamlı en iyi fiyat performans alacağınız bir sigorta poliçesi olsun.

İşte; bende en iyisini bulmaya çalışıyorum

Genel sağlık sigortası priminizi ödemiyor musunuz? Calismasaniz da borç olarak karşınıza çıkar..bu bir...ikincisi imkan varsa özel sağlık sigortanızı devam edin.

Detayli fatura kesinlikle istenmeli, ama o an iste insan dusunemiyor bazen, zaten canin burnunda bir de bunlarla ugrasasin gelmiyor. Ama iste ozel hastanelerin pek cogu ayni, aralarinda bikac insan gibi doktora denk gelirsen hakikaten gereksiz hicbisey yapmiyor, hatta bir tanesi bana bir islem icin burada yaptirma surada yaptir diye oneride bulunmustu.
Saglik sigortasinin varligi bir dert yoklugu yara iste bizim ulkemizde...

Genel sağlık sigortası priminizi ödemiyor musunuz? Calismasaniz da borç olarak karşınıza çıkar..bu bir...ikincisi imkan varsa özel sağlık sigortanızı devam edin.
Eşim ödüyor onu, erkek için borç kayıt ediliyor diye biliyorum. Gss nin hastanelere faydası yok ama. İşte mecbur borçlanma çıkmasın diye ödeniyor. Kadınlarda öyle birşey yok değilmi ?

Biz Anadolu sigortadan yaptırıyoruz.tavsiye ederim.ayrica banka calisaniyim.calistigim banka ayrı bir şirketten yapıyor.buna rağmen Anadolu sig dan vazgecmedik
Anadolunun primleri yüksek gibiydi sanki, aracı firmama onu da sorayım teşekkür ederim

Aslında ne acı dimi, herkeste olması gereken birşey memleketimizde lüks

Eşim ödüyor onu, erkek için borç kayıt ediliyor diye biliyorum. Gss nin hastanelere faydası yok ama. İşte mecbur borçlanma çıkmasın diye ödeniyor. Kadınlarda öyle birşey yok değilmi ?
GSS ödendiği zaman devlet hastanelerinden ücretsiz yani cuzzi katılım payını ödeyerek sgkli anlaşmalı kurumlarda da fiyat farkı ödeyerek tedavi oluyorsunuz.bizim Eşimle aynı dönemde toplam 5yil çalışmadığımiz bir süre oldu oradan biliyorum.

Anadolunun primleri yüksek gibiydi sanki, aracı firmama onu da sorayım teşekkür ederim
Şu an bizim için başka sigorta şirketleri pahalı.cunku 6.senemize gireceğiz Anadolu sigortada belli indirimler sağlıyorlar sagolsunlar,hasarsızlık da var tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…