önceden öyle olduğuna inanıyordum ama bu kadermi yoksa insan kendi secimlerinimi yaşar ?Yaşınız 28 . Yani birileriyle ciddi bi şeyler yaşama yaşına henüz gelmişsiniz . Acelesi yok. Bence germeyin. Kendiniz olun. Allah ne zaman derse o zaman olacaktır.
Umarım öyledir şansa ve kısmete olan inancımı kaybetmek üzereyim...Çok sevdiğim bir laf var '"kismet''' :) nerede ne zaman ne olacağı bilinmez .Böyle ol diyince de olmaz bir zamanı var demek ki
Okadar istedimki icimdeki şu istek bitsin artık beklemeyeyim diye ama onuda beceremiyorum...Murphy kanunlari: sen olmasini istedigin seyi biraktiginda olur....vazgectiginde...
Umarım öyledir şansa ve kısmete olan inancımı kaybetmek üzereyim...
icimdeki ses bunca yıl olmadı bundan sonrada olmaz diyor hep birtürlü susmuyor
Yanlış kararlar vermekten korkuyorum ,Sevilirsin de seversin de. Ama kendini evlenmek zorundayım artık diye hissetme lütfen. Acaba olur mu denesem mi diye sevmediğin biriyle evlenme. Çünkü evlilikte insanın tahammül sınırlarını sevgisi belirliyor.
Umarım öyledir artık umut etmekte yoruyor,4gündür sürekli ağlıyorum istemsizce şuanda yazarken bile...Belki umdugundan daha iyisi olacaktır.Umudunu kaybetme hiç bir zaman
inşallah öyle olur , bende birgün siz haklıymışsınız diye açarım bi konuBir gun mutlaka olacak. Akisina birakin.
onu demek istememiştim aslında sadece genelde bana söylenen sözleri söyledim daha iyi anlatabilmek icin kendimi..Evlenmek için güzel olmana gerek yok zaten
Çirkin bir sürü kadın evleniyor
Bazen hersey iyide olsa ilişkilerin yürümeyebilironu demek istememiştim aslında sadece genelde bana söylenen sözleri söyledim daha iyi anlatabilmek icin kendimi..
zaten güzellik herkese göre değisir
bana cirkin size güzel ,size cirkin bana güzel gelir.
Ben nerde eksik yada yanlış yapıyorum dıştan bakan kişilerden duymak istedim belki farkedemediğim birseyler vardır
Cok büyük kritirlerim yok aslında ama tekrar gözden geciririm tesekkür ederim cevap verdiğiniz icin :)Bazen hersey iyide olsa ilişkilerin yürümeyebilir
Seçiciysen çok kriterini düşür
Cok sevindim sizin icin insallah hep güzel günler görürsünüz bundan sonra :)Ben nişanlanacakken terk edildim. 24 yaşındayım. 1-2 yıl içinde evlilik olacaktı. Ne acılar çektim neler neler yaşadım. Buraya konu açtım. 4-5 ay önce. Şimdi yurtdışına gidip dil eğitimi almak, yüksek lisans için. Tam böyle düşünürken şimdi aynı memlekette olduğumuz yurtdışında çalışan, ahlakı güzel, babası vefat ettiği için senelerdir ailesine bakıp hayırlı evlat olan biri. Önceki alkolik, silah çeken aşırı zengin yakışıklı zengin züppeydi. Şimdi düşünüyorum da tam ummadığım anda öyle biri geldi ki karşıma hayallerimi yaşamak için tam istediğim gibi biri elhamdulillah. Gerçekten resmen intihar etmek isterken neler neler yaşadım Allahım biliyor. Üzüntü den midem hasta oldu. Şuanda diyorum ki gerçekten de hiç ummadığın anda veriyor kalbine mutluluğu Rabbim. Amacım evlilik değil ama sevmek sevilmek sonra nasipse evlenmek istiyorum. Yakında yurtdışına onunla birlikte bir ülkeye gideceğiz. Bu arada ikimiz de aynı memleketteyiz. Hep ayni yerlere gittik ama nasip bizi sosyal medyada karşılaştırdı. Sakın umut kesmeyin. Bu arada hayata çıkın. Gezin tozun gerçekten çok işe yarıyor.Bol mutluluk dilerim size. Burada çok bayan var ummadığı anda evlenen. Hatta 2. Evliliği yapan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?