Birgün bende sevilirmiyim

Amin insallah cok teşekkür ederim
Allah evladınızı size bağışlasın...
Haklısınız bende artık hata yapmaktan korkuyorum kendimi sürekli olmayacak kisilere ikna etmeye calısırken buluyorum en son konu acmıstım kısa bir tanısma süreci gecirdim birisiyle hertürlü olumsuzluğu görmezden gelmeye çalıstım ensonunda olmayacagını anladım ama bazen ona bile yazmak istiyorum olmayacagını bile bile üstelik...
berbat bir yalnızlık ve caresizlik hissediyorum umarım gecer bana dua edin neolur

Adet döneminde misin? Özellikle niye son 4 gündür takıldın?
hayır değilim.
Bilmiyorum aslında uzun süredir böyleyim fakat hep kendime unutturmaya calısıyordum son 4gündür ağlama krizleri geliyor ve ben engel olamıyorum hep bu konu aklımda takıntı oldu sanki

Bu kadar yazım yanlışı ile zor
Yurtdısında türkce egitimi vermiyorlar malesef yinede dikkat etmeye calısıyorum elimden geldigi kadarıyla.
Neyseki derdimi anlatacak kadar yazabiliyorum baksaniza anlayıp cevap bile verebilmissiniz , yinede zaman ayırmışsınız sağolun !!

hayır değilim.
Bilmiyorum aslında uzun süredir böyleyim fakat hep kendime unutturmaya calısıyordum son 4gündür ağlama krizleri geliyor ve ben engel olamıyorum hep bu konu aklımda takıntı oldu sanki
Zaman zaman insan bir meseleye odaklanıyor, dikkati dağıtmak gerek,
Geçici kaygı hali bence, umarım
Yani

Zaman zaman insan bir meseleye odaklanıyor, dikkati dağıtmak gerek,
Geçici kaygı hali bence, umarım
Yani
Belkide bilemiyorum hep kafamda vardı bu konu ama hic böyle sürekli aklıma gelip canımı yakmazdı,
neoldu bende bilemiyorum belki yaştan, belki artık cevrede tek bekar kalmamdan gercekten bilemiyorum

benzer sayılırız canım.. ben buna kader diyorum.. ben de içime sinen birini istiyorum ama yok malesef olmuyor. yalnızlıkta en ağır sınavlardan biri hele yalnız yasayan ,az akrabası olanlar için daha zor. ben bunu biliyorum. dilerim ki kısa zamanda gönlüne göre olsun hersey..

Eskiden bende nasip diyordum hep ama herkes sen uğraşmazsan nasip seni nerden bulsun diyor e uğraşıncada olmuyor iste
anlayamadim ben bu işi gercekten ne yapsam olmuyor belkide ben yanlışım
Evet yalnızlık cok zor gercekten insallah Allah hepimizin kalbine göre versin sizde biran önce yalnızlığı paylasacak kisiyle karsılasırsınız insallah

zaten bu uğraşı ile olacak bişey değil bence. inan değil bu yazgı gibi ya da kader adını nasıl koyarsan..
ben de olsun istiyorum yalnızlığımı en iyi ben bilirim. çok zordur ama Allah daha ağırından sakınsın. bu arada sakın olsun diye de evlenme sakın..

Arada bende de oyle bir istek oluşuyor. Sonra Evli insanlari gorup, ne kadar sansli oldugumu hatirliyorum
Bosver bu isleri en azindan kafan rahat

amin Allah daha büyük dert vermesin ama insan yinede yoruluyor iste beklemekten bunca zaman gelmeyen birgündemi gelecek sanki diye düsünmekten alamıyorum kendimi ozamanda kalbimde bir sızı baslıyor tarif edemem...
insallah hayırlı insanlar cıkar karşımıza hata yapmaktan korkuyorum bu boşluk hissiyle

Arada bende de oyle bir istek oluşuyor. Sonra Evli insanlari gorup, ne kadar sansli oldugumu hatirliyorum
Bosver bu isleri en azindan kafan rahat
benim etrafımdaki evliler mutlular Allah mutluluklarını bozmasın tabi insan gördükce özeniyor ..
Eskiden bende sizin gibi söylerdim ama son yıllarda engelleyemediğim bir duygu var icimde artık mutsuz ediyor beni

bence hata yapmazsın . 28 yasına kadar yalnız gelmissin duygu seline kapılmamışsın. bence yapmazsın sanmıyorum canım.
şöyle düşün evet yalnızlık şeffaf bi fanus gibi tıkılı kalmışız gibi.ama şunu da görmelisin . evlilerin işi gücü derdi inan çok. hele çocuk varsa.. ben şahsen özgürlüğümü de seviyorum yalnızlıktan bunalıma girsem de. istediğin gibi hayatını yasa doy hiçbişey içinde kalmasın. belki zaman bizim için bunu gösteriyodur

benim etrafımdaki evliler mutlular Allah mutluluklarını bozmasın tabi insan gördükce özeniyor ..
Eskiden bende sizin gibi söylerdim ama son yıllarda engelleyemediğim bir duygu var icimde artık mutsuz ediyor beni
Bence insanlar hayatlarini nasil gostermek istiyorsa bizde oyle goruyoruz. Oncelikle Sen de kendini disariya mutlu gostererek, halinden mutlu olmakla baslayabilirsinn. Etrafa yansittigin pozitiflik,guleryuzluluk ve enerjin elbet birilerinin dikkatini cekecektir

En cokta ya hic anne olamazsam düşüncesi gözlerimi doldurmaya yetiyor
icimde kalan birsey yok cok sükür zazen cok özgür olamıyorum cevre baskısından dolayı yinede tadını cıkarmaya calısıyorum
İnsallah zaman artık güzel sürprizler getirir bizede

inanın öyle yapmaya calısıyorum ama şu dört duvar arasına girince gücüm tükeniyor artık gercekten cok ama cok yorgunum sadece sevilmek değer görmek istiyorum

Başlığa istinaden , çok sevilirsin sen bile şaşırırsın sadece hayırlısını iste acele etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…