Birgün bende sevilirmiyim

inşallah canım inşallah kısa zamanda mutlu olursun.
annelik konusunda da sunu düşün. kötü bi evladın ya da hasta bi evladın olcağına belki böylesi daha iyi. inan çeken bilir.
tabi demesi kolay hayaımızda uygulaması zor. Allah yardımcın olsun

Tesekkür ederim amin insallah Allah hakkımızda hayırlısını gönlümüze razı etsin beklemekten başka care yok zaten.
sizinde gönlünüze göre versin Allah cok mutlu olun insallah

insallah öyle olur hamilelerin duası kabul olurmus bana dua edin lütfen..
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Senin yaşlarda insan telaşa kapılıyor ama inan öyle değil kısmet denen şeyi zorlamakla olmuyor cidden Allah hayırlısını versin. Ederim herkese ederim .

Senin yaşlarda insan telaşa kapılıyor ama inan öyle değil kısmet denen şeyi zorlamakla olmuyor cidden Allah hayırlısını versin. Ederim herkese ederim .
Tesekkür ederim..
Umarım gecici bir durumdur eskisi gibi rahat uyumak istiyorum rüyalarımda bile bu konu var niye bukadar taktım kendimide anlayamıyorum

Ben de 26 yaşındayım. Sizin kadar dert etmesem de evlenememekten korkuyorum. Tabii kötü bir evlilik yapmaktan daha çok korkuyorum. Etrafımda hep mutsuz evlilikler var çünkü. Bugün 2 senedir görüşmediğim üniden bir arkadaşımla görüştüm ve bana en başa dönse şimdiki eşiyle evlenmeyeceğini söyledi. Çok zor kararlar...

Bende 26 yasında öyle düsünüyordum ama zaman gectikce insan korkuya kapılıyor malesef , umarım siz biranönce bulursunuz mutlulugu..
Bilemiyorum iyiki evlenmisim diyenler sadece benim cevremde sanırım,
zorlandıkları dönemler oluyor tabi ama yinede hic keşke demediler
genelde evli mutlu cocuklu bir cevredeyim :)

Artık o korkular herkesde oluyo sanırım
Allah yardımcımız olsun yanlıs insanlardan korusun..
önceki msjda size cevabimdi ama hata oldu sanirim :)

Çok teşekkür ederim. Umarım siz de gönlünüzden geçene bir an önce ulaşırsınız. Bunun dışında 2 yakın arkadaşım da boşanma sürecinde ve hep aileler yüzünden. Bir de bende tahammülsüzlük var. Hayatıma giren bir insan bende bir şey değiştirmeye çalışırsa, sıkarsa ben katlanamıyorum. Evlenmek için aşık olmayı bekliyorum. Belki o zaman katlanabilirim. Çünkü kimse dört dörtlük değil. Velhasılı kelam bu işler umarım kısmet işidir ve umarım hayırlı bir kısmetimiz vardır :)

Valla sevdiğini düşündüğün adam da doğru cikmiyo benbenim için sabahlara kadar ağlayan adamla evlendim fakat. 3 gündür gec geliyo saat 11 buçuk ve o arkadaşlarıyla yemek yiyo işleri falan varmış. Hoş gerçi gelse de kızımla ve benimle ilgilendiği yok. Yatana kadar telefon elinde oynar. Öyle üzülüyorum ki bazen ailemi karşıma alıp beni seven ve benimde sevdiğim biriyle evleniyim derken hevesi geçince umursamaz olan bi adamla evledigim için.

Her şeyin hayırlısı. Olmaması gereken şeyler seni üzse bile iyi bir insan taniman için her daim fırsatın var. Ben sevgilimi tamamen yalnız kalmaya kendimi alistirdigim anda tanımıştım. Diyodum ki bı kadın olarak tek başıma eş sahibi olmadan da bu hayattan keyif almayı öğrenmeliyiz. Yoksa birini bekleye bekleye hicbiseyim tadını alamıyor insan

Umarım öyledir bende birgün beklediğime değdi derim..
sizede mutluluklar :)

üzülmeyin lütfen belki gecici bir dönemdir bazen evliliklerde oluyormus böyle seyler öyle duydum yani belki buda öyledir zaman verin biraz umarim düzelir en kisa zamanda

Bir Offf çeksem karşıdaki dağlar yıkılır.... Bende sendenim neden olmuyor neden diye kendini yiyenlerdenim. Bazen umudumu kesiyorum kaderimde evlilik yoktur belki diyorum. Bazen de herkesin bir nasibi vardır bizi de boş bırakmamıştır hayırlısı diyorum. zaten kendimi ikna ediyorum bu sefer çevre başlıyor var mı, yoksa niye yok, yoksa söylemiyor musun, seni isteyen mi yok daha neler neler... En son en yakın arkadaşım kendisi evli kötü niyetle söyledi demiyorum ama o da bir imada bulundu daha da yeter dedim. Akışına bıraktım. Zaten olacağı varsa olur, olmayacağı da varsa kendini de yırtsan olmaz bunun da altına imzamı atarım. Gece gece bir dokun bin ah işit oldu ama kusura bakma dolmuşum ben de. İnşallah hakkında en kısa zamanda en hayırlısı olur. Allah gönlüne göre versin canım. Bir evleneyim bütün bekarlara aynısını yapacağım hahaaha

28 yaşında birine göre fazla depresifsin. Yani daha gençsin, güzel ve bakımlıymışsın da evde kaldım triplerine girmek yerine paranı kazan, dünyayı gez, dolaş, eğlen, hobi edin, öğren ve en önemlisi kendini sev.

Seninle aynı yaşta 2 kadın hayal et. Birincisi evlenmek istiyor, depresif, umudunu kaybetmeye yakın, yalnızlığı sevmiyor.
İkinci kişi de neşeli, kimseye ihtiyaç duymayan, evlilik düşüncesi yerine anı yaşayan, hayattan keyif alan biri.

Şimdi ben erkek olsam ikinci kişiyle evlenmek isterdim. Belki ilişkilerinde de evlenme istediğini çok belli ediyorsundur. Biraz ağırdan al, mutlu olmak için bir başkasına ihtiyacın yok, bak foruma evlenip de sürünen çok kişi var, evlenmek de çözüm değil. Evlilik düşüncesini kafandan sil at demiyorum. Yüreğinde bir açık kapı bırak ama o esnada da hayatın tadını çıkarmayı unutma.

Nekadar icten yazmışsınız gülümsettiniz beni tesekkür ederim :)
Amin insallah temiz niyetle isteyen herkese nasip etsin Allah hayırlı bir yuva kurmayı sizde biran önce tanısırsınız umarım doğru kisiyle dualarımda olacaksınız

inanın ilk kez böyle acık konusuyorum genelde cevremde sen halinden memnunsun evlensende olur evlenmesende mutlu olursun derler bana yani belli ettigi sanmıyorum okadar
iliskiye gelince hemen tanimadan evlenme taraftari degilim zaten tanimadan olmaz ki dogru düzgün bir iliskimde olmadi zaten
su dünyayi gezme meselesi ben daha baska sehire zor ikna ediyorum ailemi kaldıki baska ülke olsun yani bekarken yapabilecegim herseyi yaptim ailevi sınırla icinde artık dogru insanla eglenmek ömür gecirmek istiyorum umarim anlatabildim kendimi :)

Anladım. Yıllar önce internette izlediğim bir skeç vardı. Skeçin konusu; hayatından memnun olmayan bir adam intihar ediyor ve farklı bir dünyada gözlerini açıyor. Uyandığında karşısına bir adam dikiliyor ve ona "Burası cennet mi?" diye soruyor. Adam da cennet sizin geldiğiniz yerdi beyefendi diyor. Yani kıssadan hisse yarın evlensen şuan ki halini mumla arayabilirsin. Sen beyaz atlı prens beklersin karşı taraftan beyaz atletli öküzler gelir yani akışına bırak, mutlu olmanın başka yolları da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…