- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
anlattım kardeşim...boşanma sebebini anlattın mı? ki herkes boşanmak için zaten evlenmez aslında kendi kardeşide öyleymiş ama sana niye öyle yapmış anlamadım açıkcası sen bence şans ver onu bi dinle ama senide dinlemesini sağla mutlaka
canım kardeşim be söyleyene kadar durumumu her şey çok güzeldi sorun yoktu(
ben seninle mutlu olurum diyordu ama söyledikten sonra koptu işte istemedi(
kendimi suçluyorum kendime olan güvenimi yitirdim(
kendi bilir canım ozaman sakın sen kendini yıpratma seven adam döner dolaşır gelir emin ol seni sevdiyse zor gitmesi sen kendinden emin davran sen kötü bişey yapmadın eğer isterse anltırsın neler yaşadığını mutlu olmak istediğini söylersin buarada polisler evlerine çok bağlı oluyor :) ve eşlerinide çok seviyorhadi darısı başına canım benim :)
bana çok ısındığını söylüyor((bilmiyorum sence döner mi bana tekrar (
kusura bakmayın arka arkaya yazıyorum ama şunu söyleyin kendisine evlendim boşandım tamam bir hata yaptım peki seni haketmiyormuyum bunu yaşadım diye ? kim hata yapmıyor ki yada ne hatalar yapılıyorki dönülmüyor sanatçılar evlenir boşanır evlenir boşanır herkes gıptayla bakar ama bizden biri yapıncaaaa aaaaaaa şuna bak ya kardeşim onlar yapıyor aaaaa ne güzel ben yapınca niye suç oluyor karşımda ki adam çıkmayınca neden ben bunu ceremesini çekiyorum anlamadım ????????(((
hayır tam olarak dönmedi sadece konuşmak istiyor ama ilerisi benim için bitti dedidöner mi derken??????????????
adam dönmüş işte senin dönmen lazım....
Cnm kusura bakmasin ama coluk degil cocuk degil yani seni boyle uzmeye hakki yok!
Arinla namusunla evlenmissin olmamis bosanmissin herkezin basina gelebilir bu. Yarin o bekar birisiyle evlenince bosanmiyacaginin garantisini verebilir mi?
Seni basta uzduyse bu konu yuzunden bence hic yuz verme cunku evlendikden sonra surekli basina kalkar gibi duruyor...
ALLAH sana baska bir kapi acar, elbette seninde yuzunu guldurecek bir kul vardir. Rabbim hakkinda hayirlisini versin ve karsina hayirli birini cikarsin.
sana ısndığını söylüyor ama olmaz diyor bence acele etme canımmm sakın hemdeee üzüleceğin şeyler yapma sadece zaman ver ama kendini teslim etme sakın sonra daha çok üzülürsünnnn
peki o kişi evlenip ayrılmış mı?
cevabı hayırsa adam haklı bence...
bu arada 2 hafta konuşup da bunu neden demediniz baştan demeliydiniz
önemli bişey çünkü...
amin kardeşiminsanoğlunun başına herşey gelir. evlenir, boşanır... kimin garantisi var ki?
yanlış anlama lütfen (özür dileyerek yazıyorum.) ama o bey şöyle düşünüyordur. "dul kadın açık kapı gibidir, gelen giden olur. " belden aşağı düşünür çoğu erkek...
madem küçük bir ilçedesin, o beyle hiçbirşekilde irtibat kurma. laf olur dedikodu olur.
Allah karşına kıymet bilen, el üstünde tutan birini çıkarsın.
canım o bekar hiç evlenmemiş...
2 hafta öncesinden söyleyuemezdim yüzyüze görüşmemiştik çünkü...
güvenmeden diyemezdim yüzyüze görüşünce dedim zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?