birgün bu forumda yazacağım hiç aklıma gelmezdi:((((

boşandığım için beni reddetmicek bir erkek çıkar mı karşiıma(((

Kaç yaşındasın arkadaşım,neden bu kadar karamsarsın?
Sen sadece şeffaf ol yeter,insanlar sana yaklaşırken hesap kitaplarını önceden yapsınlar.
Sosyal bir ortamın var sanırım aracılık etmek isteyen bir çevren var mutlaka karşına birisi çıkacaktır.
Her 3 kadından birinin boşandığını düşünürsek bu kadınlar nasıl evleniyor o zaman ?

zaten hala inanamıyorum diyor((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Hey Allahım, sanki adam öldürmüssün.
Ne demek hala inanamiyorum hic gülesim yoktu.
Bak bacim, sen niye uzülüyorsun onu anlamadim ben.
Ben dördüncüye evlenenleri taniyorum suan cook mutlu olan.
Degmegen birisine üzülüyorsun, bende sana kiziyorum!

senı oldugun gıbı kabullenmeyecek bırı bal olsa zehır gelır, ıkıncı evlılıgınde esın kabul etse, aıle baskısından bıter bence bu ıse hıc baslama kardes, umutta baglama,emınımkı sana hakettıgın degerı verecek,, gecmısı cıban gıbı gozune sokmıcak bırı bulacaksın okısının kafasına taş degıl basına taç olacaksın.

sadece alışmıştım ona((((((((((((((((
26 yaşındayım

Uzun zamandır karşına çıkan ilk insan galiba
Alışabilir insan ,alışkanlığından vazgeçebilir de?
Sen ki dayak yedim diye kocanı boşayacak kadar akıllı bir kadınsın 15 günde bundan mı kopamayacaksın?
Bu adamın sana gönlü düşmüş olsa bile sana garanti veriyorum senin boşanmış olmanı fırsat görecek.
Hani böyle filmlerde dolar işareti gelir ya karakterlerin gözüne bir anda polis de de böyle olmuş.
Önce şok olmuş sonra fırsata çevirmeye çalışmış.
Sende tezgaha düşmek üzeresin,ama buraya yazdıkların korkutuyor beni.

Bu kabul etmemiştir, başkası kabul eder. Bu kadar karalar bağlamaya gerek yok.
Olumlu düşünmeye çalış.

yazıklarfına hem güldüm hem üzüldüm ne yapayım sileyim mi onu tekrar msn den?
((ben kendimi kulolandırtmam ablşacım
si,lmesem de o gelince soğuk soğuk ve mesafeli mi konuşsam ahi av olmadığımı anlasa((

şöyle düşündüm sanırım görev yaptığınız yerde yalnızsınız ve sığınacak bi liman ararken yanlış yerde konakladınız. Üzgünüm 15 günde bu kadar bağlandıysanız ilerde karşıınıza bi sorun çıktığında napardınız.. Duygusal bakmayın lütfen bir de eğitimcisiniz mantığınızla baktığınızda bizden fikir bile almayacaksınız eminim

Anladığım kadarıyla görücü usulü şeklinde bir tanıştırma ile başlamış sizinki. Ailesi görmüş sizi beğenmiş filan. Bakın, şayet bir aile sizi beğenmişse en başta oğulları evlenmiş ayrılmış mı diye öğrenin önce, çünkü belki sizin evlenmiş ayrılmış olduğunuzu bilemeyebilirler. Mutlaka başkası aracılığıylada olsa o aileye duyurun sizin önceden evlilik yapmış olduğunuzu. Ona göre oğullarına göstersinler sizi yani. Çünkü genelde hemen hemen hiç bir aile hiç evlenmemiş oğullarına gidipte evlenmiş ayrılmış birini beğenip isteyelim demezler. Maden sizi beğendiklerinde aileye duyurmadınız evlilik yapmış olduğunuzu o zaman telde görüşürken mutlaka söylemeliydiniz en başta. Kabul ederse ne alaa olmazsa pekalaa. Şunuda belirteyim, evlenmiş ayrılmışsınız diye daha önce evlilik yapmamış biriyle evlenemezsiniz diye bişey asla yok. Tabiki evlenebilirsiniz ama bu severek olur. Görücü usulü ile olmaz. Adam bilir mesela bu durumu vede sizi o şekilde kabullenip sever evlenir. Görüştüğün kişiylede bağını tamamen kopar bence çünkü çok büyük tepki göstermiş bu işin sonu ilerde evlilik bile olsa hüsranla sonuçlanır.( Başına kakmalar şeklinde ) Ayrıca ne sen evlenip ayrılmış olduğun için suçlusun ne de oğlan daha önce evlilik yapmamış birini istediği için suçlu. İki tarafta kendince haklı.

Kendinize azıcık saygınız varsa bu adamın size ulaşma yollarını hepten kapatırsınız. Hem kendinden önce ilişki yaşamış birini istemiyor, hem de bir taraftan "sana çok ısınmıştım" diyor, ne bu?! Boşanmış olmak madem o kadar aşağılık bir durummuş ona göre, madem sizinle işi olmaz, neden hâlâ sizinle uğraşıp duruyor? Cevabı çok açık değil mi? Adam size ne muamelesi yapıyor farkında değil misiniz? Adamın evinin kadını çocuklarının anası olmaya layık değilsiniz ama nasılsa daha önce ilişki yaşamışsınız diye onunla veya başkalarıyla da yaşayabilirsiniz, ne var bunda diye düşünüyor. Siz de size yüz vermesini istiyorsunuz. Şurada kaç gün olmuş zaten, bırakın gitsin arkadaşım. "Umarım istediğin gibi bir evlilik yapabilirsin, hoşça kal" deyin gitsin. Bugün duygularına veya size "ısınmışlığına" yenik düşüp sizinle evlense, boşanmış olmanız, pardon, "daha önce ilişki yaşamış olmanız" onu yine rahatsız edecek, ve bu sorun olacak, emin olun.

boşandığım için beni reddetmicek bir erkek çıkar mı karşiıma(((

Reddetmeyecek mi??? Öyle düşünme sakın tatlım, bu bir seçim. Boşanmış olmak
bir kusur değil ki, sakın öyle bakma... Tabi ki çıkacaktır. Sen hepp hakkımda hayırlısı
diye dua et, ben bu duanın kabul olduğuna her zaman inanıyorum. Rabbim bize
şer gibi görünen her olayda aslında bizi hayra sevkediyor. Hiç ümidini yitirme...

belki yalnızlıktan bunaldıysanız biraz flört ihtiyacı hisssettiyseniz bu yüzden hemen ilişkiyi kesmek istemiyorsunuz. ama derinss arkadaşa katılıyorum çok dikkatli olmalısınız.

Sil tabi,sizin onunla artık bir işiniz var mı ortak bir mevzusunuz var mı ?
Adam demedi mi evlenemem seninle diye,dedi..
Eee ,bitti.
Kullanılmak ifadesini beden olarak düşünme sadece,insanın duygularının kullanılması,iyiniyetinin,hayallerinin,gençliğinin güzelliğinin bunların hepsini kullanmak isteyen bir sürü çakal var.
Bekar olmadığın için ve sana açıkca evlenemeyiz dediği için ,bundan sonra yapacağı her hatadan seni sorumlu tutar.
Seninle evlenmeyeceğimi bile bile benimle 1 yıl flört ettin der mesela? Haklıdır da..
Anlatabiliyor muyum demek istediğimi canım ?
Ben polisin en baştan evlilik niyetine olmadığını düşünmüyorum kesinlikle öyleydi ama şu anda onun ahlakına göre işin rengi değişti.
Silmesen ne olacak peki bana anlatır mısın ?
Yani seni üzmek istemiyorum ama silmezsen soğuk soğuk konuşursan ne elde edeceksin belki evleniriz mi diyorsun?

hayır tam olarak dönmedi sadece konuşmak istiyor ama ilerisi benim için bitti dedi(((((((

İşte bu cümle onun niyetinin özeti.. Kendinizi çok kaptırmışsınız, ileride daha da çok üzülmemek için bırakın siz bu adamı.. İlerisi bitti benim için demiş, siz lisesli aşıklar değilsiniz evlilik niyeti ile başlanmış ilişkinin ilerisi evlilik ama bu adam olmaz, olmayacak diyor. Daha fazla yazıp üzmek istemiyorum anlamışsınızdır gerisini.

Birde kendiniz gbi evlenmiş boşanmış bir adamla yola koyulun bir dahaki seferine.. Hem denklik açısından, hem szi daha iyi anlayacak, böyle şoklara girmeyecek, yersiz düşünceleri olmayacak ve tabii ailevi baskı görmezsiniz... Oğulları da dul çünkü birşey söylemeye hakları olmaz... Hakkınızda hayırlısı olsun ama korkutuyorsunuz beni.

Ay yazdığını görünce gülesim geldi "Yılmazı MESENEDEN SİLECEĞSİNNN" videosu var ya hani

Neyse; sil tabi arkadaşım. Ne mesafeli ne soğuk bitir gitsin.

çok doğru,katılıyorum.
aman şu an çok tehlikeli bir noktada duruyorsun.bu kişi madem "aaaa inanamıyoruuum" olmuş,zihniyeti belli demektir.asla seni karısı yapmayacaktır.
ama senden hoşlanmış,senin de ondan hoşlandığını biliyor.o tipin gözünde sen de açık kapısın,kullanacak seni.sakın ha o kişiden hemen uzaklaş.eğer seni istiyorsa evlensin,yoksaaa başka kapıya.ilçede öğretmenmişsin bir de adını çıkartır bu senin rahat edemezsin.

problem sen de değil onun zihniyetinde.bak eşini boşamış güçlü bir kadınsın.mesleğin var,harcatma kendini.şimdiden böyleysen yarın sevgili olup ayrıldıktan sonra sana en ağır hakaretleri de yapar bu kişi o zaman hiç toparlayamazsın.

amin kardeşim((
ama ben boşandım diye önüme gelenle yatan bir bayan değilim bunu anlamadımı ki((

seni kırdıysam tekrar özür dilerim. sadece o kişinin mantığını yazmak istemiştim.
haklısın seni tanımış ve karakterini çözmüş olmalıydı.

sen kendini biliyorsun, gerisini düşünme ve üzülme.

hiç kimsenin evliliğinin garantisi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…