ya şimdi sana bişey derdim ama banlanırım die tutuyorum kendimi, daha önceki konularına baktım da, yok erkek arkadaşımla birlikte olduk yok içime boşaldı yok hamilemiyim acaba, yani kendin her b.ku yiosun ama burda şerefi ile telli duvaklı EVLENMİŞ ama anlaşamamış boşanmış NAMUSLU bi kadın hakkında neler diyosun. yok adam haklıymış onun gibi boşanmışı istememekle, yok adamın anası ne düşünürmüş dul gelin hakkında. ya sabah sabah sinir oldum. bi kadın bile böyle düşünürse biz niye o adamı suçluyoruz ki zaten.. bak şimdi, evlilik şans işidir, bu hanımda senin gibi bekarken her haltı yemek yerine evlenmiş namusuyla ama dedim ya evlilik şans işidir, adam iyi de çıkabilir kötü de. netice de boşanmış. yanlış yada namussuzca bişey yapmamış. şimdi kim onu boşanmış olmasından dolayı yerebilirki. acaba sen o erkek arkadaşından ayrılsan, ilerde karşına çıkan adam ve anası senin gibi biri hakkında ne düşünecekler acaba? o adam senin gibi evlenmeden her haltı yemiş birini almayı kendine yedirebilir mi? ya da şöyle mi olur acaba. sen saklarsın yediğin haltları, onlarda ee daha önce hiç evlenmemiş gül gibi namuslu! kız. tam bizim ailemize layık diye sevinedebilirler. ne de olsa namus işi sadece evlenip boşanmaya bakıyo ya!
ayrıca burda hiç kimse 2. 3. eş olmakdan bahsetmedi. önce bi okumayı, okuduğunu anlamayı öğren sonra bişeylere yorum yapmaya gelsin sıra.