Birgün haberlerde kardeşimin adını duyarsam diye korkuyorum

ew_perisi

Affeyle Ya Rab!!!
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2008
259
1
96
Karabük
gün geçmiyor ki şehitsiz, saldırısız haber olsun
yine bir saldırı ve yine 3askerimiz yaralı:14:
her gün haberleri yüreğimiz ağzımızda dinliyoruz
ateş düştüğü yeri yakar derler yaaa çok doğru her ne kadar üzülsekte o şehit anaları gibi yanmıyor yüreğimiz
daha önceleri bende üzülüyordum ama hiç bu kadar içim yanmıyordu ta ki kardeşimde bir harp okulu öğrencisi olana kadar
artık istem dışı yaşlar süzülüyor gözümden
düşünmeden edemiyorum ya benim kardeşime de bu köpek sürüleri bir gün bir şey yaparsa
yaa bir gün o haberlerde bende kardeşimin adını duyarsam:14::14::14:
inanın korkar oldum haberleri açmaya:14::14: bir şehit haberi mi var annem başlıyor ağlamaya
benim yavruma da bir şey olursa diye:14:
artık anaların kuzusu ölmesin... analar, bacılar,eşler... ağlamasın artık:14:
evimizin en büyük korkusu bu oldu artık:14:
Allah tüm askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun

amin canim.su mubarek gunlerde cok duA EDELIM insallah.Rabbim butun askerlerimizi korusun gercekden yeter artik.keske su pislik teroristleri kocamn bi ates yakip cayir cayir yaksalar alirim elime cekirdigimi izlemeye giderim ama yineede icim sogumaz.

gunah ya ne isityiyolar bu gunlerde bile hala devam ediyolar ne ramazan ne din ne gelenek bilmiyolar.Allah hepsinin belasini versin!!!

bisey daha dicem basin cok abartiyo aglayan analari cok gosteriyo .bence gerek yok analar agliyo ama pislikler buna bakip bakip gulup egleniyo.

Ah canım hepimizin korulu rüyası bu..

Allah hepsini korusun düşmana fırsat vermesin inşallah..

Benim askerde bir tanıdığım yok ama hepsi benim kardeşim,hepsi bizim evladımız..

Şehit cenazeleri görüp de burnunun direği sızlamayan gözleri dolmayan kişi insanlık vasıflarını kaybetmiştir..

İnşallah en kısa zamanda bitsin bitsin artık..

Allah kardeşinle birlikte bütün askerlerimizi korusun,kollasın..

Back
X