Birgün herkes yaptıklarının bedelini çekip pişman olur mu?

selen3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2014
137
33
43
Geçen gün bir konu yZmıstım buraya 8 yıllık sevgilim bana seni seviyoeum sensiz yapamam derken aramızda hicbir sorun yoklen beni 1 aylık birkızla aldattı ve birgün öncesinde senden baskasıyla evlenirsem ölürüm ben diyen bir insan bu insan öğrendikten snra aradım telefonlarımın hıcbırını acmadı spnra bir mesaj atmış hayatımda kımse yok yenin ederim kimseyi sevmiyoeumda inan hakkını helal et yazmıs sonra öğrendim ki bu 1 aylık kızla sözlenmiş yaza düğünü var geçen gün beyaz eşyalarını falan almışlar herşey tamam yani.. Cektiğim acıyo anlatmaya kelime bulamıyorum günlerce nefessiz agladım söz fotolarını görmeye yüreğim dayanmıyor düğün günü ne yapacagımı dusundukce cıldırıyorum beraber kurdugumuz hayalleri suan o birbaskasıyla yasıuor ortak bide facebook acmıs serefsiz kızla ve fotograflarını atıyor üstüne üstlük kızda aldatıldıgını bıldı halde cocugu affetti.SİZLERE SORUM SİZCE BEN NE YAPMALIYIM TEK ÇÖZÜMÜN UNITMAK OLDUGUNU BILIYORUM ZATEN BIZIM ARTIK BARISMA GİBİ BİR DURUMUMUZ YOK BENİM İSTEDİĞİM SUAN EVLENSE BİLE BENİM CRKTİĞİM ACILARIN AYNISINI ÇEKMESİNVE O PİŞMANLIGI ONDA GÖRMEK AMA SUAN COK MUTLU EVLİLİK HEYECANI SARMIS BİLE SÜREKLİ HERYERE DÜĞÜN GÜNÜNÜ YAZMIŞ.. Ben bUrda aglarken onın ymrunda değilim jicbirsey yokken ortada beni biranda nasıl silebildi anlamıyorum yardımlarınızı bekliyorum ÖZELLİKLEDE BÖYLE BİR OLAY YASAMAMIS YADA YAKINI YASAYAN ARKADASLARIM sizce bu durum nasıl atlatılır ve karsındaki insan nasıl pişman edilir..

sakın üzülme canım benim emin ol cezasını ceker..karsındakı insanı pişman etmeye calısma anca kendini yıpratırsın bırak sen Allaha havale et boş laf değil inan bana aynısını yasadım gecen bir arkadasta buna benzer bi konu acmıstı onada dedıgım gıbı cezasını buldu üstelik güle oynaya benımle dalga gecmıslerdı suan hapisteymiş kız bana mesaj atıp bana kin besleme nolur dedi ..Allahım ne büyüksün demiştimm

Sen hiçbirşey yapma, kendi hayatına bak, ödemesi gereken bir bedel varsa bunu ödeyecektir zaten. Bu kadar düşünüpte saplantı yapma kendinde. Yolu açık olsun de şükret geç, ya bu tarafını görmeyip evlenseydin?

Arkadaslar bende ne yapacagımı sasırmıs durumdayım mantıklı düsüneniyorum araşıksız fotograflarına bakıp aglıyorum bunları yasayacaj ne yaptm ben pişman olsun okadar cok istiyorum ki ama o artk tamamen basjasına ait

Eden bulur insallahh..ama benimkide evlendi ve hayat ona guzel..hic duymadim daha mutsuz oldugunu..umarim ergec yanlarina kalmaz bize yasattiklarini yasarlar..allah yardimcin olsun..umarim cabuk toparlarsin kendini

Kötü bir insanın şu dünyada güzel bir hayat sürüp, huzur içinde ölmesine imkan yok, çünkü böyleleri hayatının yarısını kötülük yaparak, diğer yarısını da kendi başına çorap örerek geçirir. O yüzden için rahat olsun. Unutma süreci sancılıdır, başka şeylere odaklan. Atlattığında eskisinden daha mutlu olacağına da inan.

Cok zor benim bi yakinimda sevgilisi vardi uzun yillar suren.sonra bi akrabasinin kizino gordu ona asik oldu ve ertrsi hafta ailesine istetti kizi.evlendiler sanli bi dugunle.tabi kiz perisan oldu defalarca cocugun ailsini aradi ama sonuc degismedi.ustelik kiza hic bi aciklama yapmadi.ben hep o kizin ahini aldi mutlu olmaz diyodum ama simdi iki cocigu var.on yil gecti aradan.cokta mutlular.karisini deli gibi seviyor.
Demekki kaderinde o kiz varmis.
Lutfen sizde toparlsnmaya bakin.sinaviniz cok zor allah yardimciniz olsun

bnde bana yaşattığının bedelini ödemesi için her gün dua ediyorum.Tam olarak ne yaşadınız merak ettim ? neden ve ne kadar zaman sonra hapse girmiş? bazen edenin bulmadığını görüp umutsuzluğa kapılıyorum böyle örneklerle içim rahatlıyo ancak..

Siz önünüze bakın onu engelleyin sosyal hesaplardan neden sözüymüş düğünüymüş ilgileniyorsunuz baktıkça acınız dinmez elbet bir şekilde çıkar belki de bu hayatta çok mutlu olur ama bu sizin için bir acı çekme meselesi olmamalı beni aldattı neden mutlu diye hayıflanmayın demek ki sevmeye layık değilmiş öyle düşünün ve geleceğe bakın takıntı haline getirmeyin inşallah karşınıza sizi seven sizin de sevdiğiniz biri çıkar unutturur merak etmeyin kafanızı dağıtın arkadaşlarınızla görüşün uğraşlar bulun kendinize.

Bu kisi 8senedir neden sana soz veya nisan yapmamis hic dusundun mu gec o olurum evlenirim laflarinida icraate bak suanda baskasiyle evlenebiliyor seneler vermeden hemde istese seninlede evlenirdi evlenmesede bi istemeye gelip soz takmaz mi 8senede evlenecek olan adam demekki zaten evlenmeyecekmis sen gorememissin bunu ...bir tek umarim yaptigini bulur

8 sene benimle evlenmedi cünkü benim üniversitem başladıgı yıl basladı 5 yıl okulum zaten sonra o iş bulma telasına girdi falan derken 8 sene oldu benim sayemde bir iş buldu ilk başta maası cok düşüktü sonra tam nişan olacak derken babasını kaybetti kendine zor geldi yine ailemle konusturdu ekim sonu söz yapcaz dedi pat aldatıldıgımı öğrendim cocuklugum onla geçti resmen

size acı veriyor bu durum,öncelikle facebooktan takip etmeyin kesinlikle
dahada kötü olursunuz,görmeyip duymayınca en azından,daha iyi hissedersiniz kendinizi
mesela ben çevremde sevmediğim insanları görmediğim zaman daha huzurluyum.

Kendime engel olamıyorum acım cok yeni ondan mı bilmem ama sanki bidaha kiöseyye güvenemeyecekmişim gibi gelio bnm hayalımı baskası yasıo suanda ve bizim beraber begendiğimiz esyaları onunla aldı bi evlilik telası sardı mutlu nasıl bı insanda bı anda sıldbılır herseyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…