Birgün herkes yaptıklarının bedelini çekip pişman olur mu?

Senin hikayenin hemen hemen aynısı yaşadım 2 yıl önce o benden ayrıldıktan bir hafta sonra buldu ve 9 ay içinde evlendi şimdi çocuğu var mutluluk pozları veriyorlar ama bi yerlerden duyuyorum işin iç yüzü hiç te öyle değil. Beni istemeyen kayınvalide adayım şuan gelini tarafından eve alınmıyor .. Bunlar umrumda mı hayır bir zaman sonra artık mutlulukları veya mutsuz olmaları seni bağlamıyor içinde kin nefret hiç birşey kalmıyor zaman hepsini siliyor içinden.Sende öyle olacaksın ve inan bana sana ne yaşattılarsa ayaklarına dolanacak mutlaka ama mutlaka hakkın alınacaktır. Öyle sistematik bir evrendeyiz, her şey öyle güzel işliyor ki kimse yaptığını kar diye yanına koyamıyor.Sen sakın beddua etme sadece Allah a havale et sen onu tüm kalbinle affetsen bile yine de yaptığını emin ol fazlasıyla çekecek. Bir kitaptan alıntı geldi aklıma seninle de paylaşmak istiyorum.
Bakmayın alkışlarla, gösterişli düğünlere siz..En kolayıdır süslerle geçmişin rengini boyamak.
Arka plan siyahsa, zamanla eskimez mi üste geçtiğin gökkuşağı..Hele ki ah'ların üstüne ettiysen başka gönüllere yemin.
O ah seni bulmaz mı? Şimdilik urtuldun zannedersin ama zaman,kabusun yapmaz mı? Gerçekler gizli kalmazmış,zaman kollarmış.O da senin geçici süslerini koparmaz mı ?

Rabbim senin de karşına kısa zamanda iyi ki benden ayrılmış ve bu insanı tanımışım diyeceğin,seni hakeden birini çıkarır..

Okadar güzel yazmışsın ki.. Onlarda öyle şuanda annesi beni istemiyordu zaten simdiki gelini icinde facebookda fotograflarını paylasııp güzel gelinim melek gelinim oglum evleniyo gibi albumler acıo kadın oglundan cok kızın fotograflarını koyuyuyor ilk günler cok beddua cok ah ettim ama sımdı bende ALLAHA bıraktm ama ıcımın yangını onun pişmanlıgını görmeden dinmeyecekmii gibi hissediyorum

evleneceği tarihi biliyorsun. kendini hazırlıyorsun şimdiden çünkü başkasının olacak ve ne kadar kendini hazırlarsan hazırla evleneceği gün, saat sanki senin ölüm saatin gibi oluyor. sonra çok dua ediyorsun ah ediyorsun çünkü sana umut verdi zamanında. bu sefer soğuyorsun ondan en güzeli hiç bişey hisetmiyorsun artık. bu sefer noluyor biliyor musun? seni arıyor pişmanım ben karıma dokunamıyorum bile diyo. sonra biraz peşinizden koşuyor siz evli bir erkekle asla görüşmek istemediğinizi karısının kıtmetini bilmesi gerektiğini belirtiyorsunuz açmıyorsunuz telefonlarını , cevapsız bırakıyorsunuz mesajlarını....
sonra pişman oluyorsunuz eşiyle mutsuz olduğu için sizin ahınızın tuttuğunu düşünüyorsunuz..
hatta öyle bi raddeye geliyorsunuz ki eskiden canınızı yakan adam ve yuvası için hergün Allaha yalvarıyorsunuz mutlu olsunlar diye...
sonuç sizi artık aramıyor ve sizde ona karşı hiç bişey hisedemiyorsunuz...
eski yaşanmışlıklar geliyor bazen aklınıza tebessüm edip iyiki o insan olmamış diyorsunuz..
Allah yardımcınız olsun...

Kimse yaşadığını yaşatmadan ölseydi, etraf acı çeken insanlarla dolu olurdu. Ben inanmıyorum böyle bir şeye. Yaşattığını yaşamadan ölen çok kişi gördüm çünkü.
Gayet mutlu mesut hayat sürebilir, hesabı öbür dünyaya kalabilir. Bir süre acı olacak ama zamanı, enerjiyi kin besleyerek geçirmek yerine şahsen kendi hayatıma bakmayı tercih ederim. Bakmam mesela fotoğraflarına, düğün tarihlerini öğrenmem, mümkün olduğunca uzak dururum.

Onlar reklam hayatım, taşlar hele bi otursun yerine ondan sonra dram başlayacak şuan mutluluk pozları vermeye devam etsinler inan bana fotoğraflar aldatmaca şu face de kim mutsuz Allah aşkına herkes çok mutlu,herkesin kocası bulunmaz hint kumaşı, herkes sarayda yaşıyor vs vs saymakla bitmez.. Bizimkilerinde fotolarını görsen inanmazsın hayatlarının sorun oluşuna bilmesem öyle sanıcam. Sen gönlünü ferah tut acını da dibine kadar yaşa bilirim bu sözler pek teselli etmez 20 günde 8 kilo vermiştim dünyam kararmış ailemden bile nefret eder olmuştum bana boşver takma diyenleri bi güzel azarlayıp siz nasıl anlayabilirseniz beni diye kovmuştum..Ağla acını çekk ama bu süreyi çok uzatma hayat devam ediyor sonuçta demek ki hayırlı değilmiş kimbilir kim çıkacak karşına ve Allaha şükredeceksin iyi ki bitmiş diye.. Hayat böylelerinin arkalarından debelenecek kadar uzun değil canım sen önüne bak seni ne mutlu edecekse onları yap bi zaman sonra sen farkında olmadan bir bakacaksın ki o insanın fotoğrafı artık içini cız ettirmiyor ve hatta iyi ki böyle bir karaktersizle olmamışım diye her fırsatta sükrünü eda ederken bulacaksın kendini.. Herşey gönlünce olsun umarım en kısa zamanda atlatırsın bu günlerini ..

çok üzüldüm eskilere gittim çok zor günlerdi Allah en lanet kıza bile yaşatmasın öyle acıları

nerdeyse 7 yıl geçti ne ben bir daha o zamanlarda ki kadar mutlu oldum

ne de o cezasını belasını buldu

Bir de şu açıdan bak, sen istersen 15 20 senedir birlikte ol. Hayatının aşkı değil bir ay 15 gün tanıdığı kişi ise onunla evlenir.
Her uzun ilişki evliliğe gidecek diye bir kaide yok. Kadınlar bu konuda beklenti içine girerek hata yapıyorlar.
Senin de mutlu olacağın kişi başkasıdır. Böyle düşün. Kimsenin kötülüğünü isteme.

benim de başıma benzeri geldi.. 4 yıllık ilişkimde bir gün önce "evlenince şöyle yapıcaz,böyle yapıcaz" diyen adam, bir gün sonra "ben başkasından hoşlanıyorum" dedi.o an ölüyorum sandım.. ama sogukkanlılıgımı korudum,bozuntuya vermedim ne bagırdım,ne çagırdım ne de agladım.. "öyle mi ben de başkalarından hoşlanıyorum , bir daha beni arama asla" dedim ve telefonu kapadım.2 ay her gün agladım,çok özledim ama aramadım..hep "arasın pişma olsun" diye dua ettim.2 ayın sonunda "çok pişmanım,affet " diye aradı ve 2 yıl boyuncada aramaya devam etti.. sana tavsiyem "kendi hayatına bak" derim.. hiç üzüldügünü belli etme.tam tersi sanki sen de ayrılmak istiyormuşsunda ayrılamamışsın,bu da sana fırsat olmuş gibi davran.. çok zor biliyorum çünkü benim 2 yıl sürdü acısı ama sonra kocamla tanıştım.. umarım sen de seni hak eden biriyle mutlu olursun..

hangi kitapmış o cidden merak ettim?

aynısı kız kardeşimin başına geldi nişanlısından ayrıldı 3.ayda evlendi şerefsiz kız kardeşimi doktorlara mı götürmedik moral olsun diye sokakta yaşayacaktık bir ara hava alsın diye. mayısta ayrıldılar 6. ay geçti kardeşim şimdi fıstık gibi iyi ki de bitmiş bu kadar kolay geçenden ne yarar gelecekti, sende ucuz kurtulmuşsun

Gercekten cok acı bıseymıs ben evlilik hayalleri kurarken pat diye düştüm yerlere gözüm hep telefonfa ama onların fotograflarına bakıyorum nişan günü düğün günü onu bir baskasıyla nasıl görüp dayanacam hic bişmiyorum ALLAH böyle acıyı düşmanıma vermesin.. ALLAH a habale ediyorum tabiki ama pişmanlıgını bana yasaytıhı gosyaslarını gorsun diye istiyorum.. Cunkü bu acıyı kızla beraber yasattılar bana ALLAH büyük

Gercekten geciyor mu suan sanki hiç unutamayacakmışım bu yara hep kanayacakmış gibime geliyor

Ama işte bunun hayatında biri var ve artk sözlü evlilik telası sarmıs dort bir yanını arkadaslarına diyormus zaten cok heyecanlıyım 8 yıldır yasamadıgımı 2 aydır yasıyorum bu nasıl bir serefsizliktir anlamış değilim

onun da hayatında biri vardı ve sonra bitince pişman olup aradı.. siz benim "beni sonrasında aradı" dememe degilde.. "kendi hayatınız" kısmına konsantre olun.. herşey bizim hayrımıza oluyor,ben böyle düşünüyorum..

Düğün fotoğraflarını gördüğümde işyerindeydim nasıl ağladığımı nasıl kahrolduğumu bir ben bir Allah bilir çok zor gerçekten tarifi yok ama Allah sabrını,dayanma gücünü veriyor.. İnşallah o fotoğraflarını en güçlü olduğun anda görürsün .. İnsanoğlu nelere alışmıyor ki buna da alışacaksın en sevdiklerimizi bile toprağa verdiğimiz de ben yaşayamam hayat bitti dediğimizde ne oluyor bir süre sonra alışıyorsun onsuzluklara , alışmak zorundayız, yaşamak zorundayız..Herşey bizler için her acı biraz daha olgunlaştırıyor bizleri.Onlar kendi cehenneminde boğulsun sen hayatı kendine zindan etme.. Böyle bir insandan kurtulduğun için şükret belki de Allah seni bişeylerden korudu bilemeyiz. Zaman senin ilacın sadece zaman şimdi inanmak güç geliyor ama gerçekten öyle..

Once biraz aci cekiceksin, kacari yok. Insansin cunku. sonra azalicak, sonra da aklina geldikce gebertmek istiyeceksin. Cok uzun yillar sonra da, bakicaksin ki sen ve ailen ondan cok daha iyi bvir yerde ve konumdasiniz, haline bin sukrediceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…