Senin hikayenin hemen hemen aynısı yaşadım 2 yıl önce o benden ayrıldıktan bir hafta sonra buldu ve 9 ay içinde evlendi şimdi çocuğu var mutluluk pozları veriyorlar ama bi yerlerden duyuyorum işin iç yüzü hiç te öyle değil. Beni istemeyen kayınvalide adayım şuan gelini tarafından eve alınmıyor .. Bunlar umrumda mı hayır bir zaman sonra artık mutlulukları veya mutsuz olmaları seni bağlamıyor içinde kin nefret hiç birşey kalmıyor zaman hepsini siliyor içinden.Sende öyle olacaksın ve inan bana sana ne yaşattılarsa ayaklarına dolanacak mutlaka ama mutlaka hakkın alınacaktır. Öyle sistematik bir evrendeyiz, her şey öyle güzel işliyor ki kimse yaptığını kar diye yanına koyamıyor.Sen sakın beddua etme sadece Allah a havale et sen onu tüm kalbinle affetsen bile yine de yaptığını emin ol fazlasıyla çekecek. Bir kitaptan alıntı geldi aklıma seninle de paylaşmak istiyorum.
Bakmayın alkışlarla, gösterişli düğünlere siz..En kolayıdır süslerle geçmişin rengini boyamak.
Arka plan siyahsa, zamanla eskimez mi üste geçtiğin gökkuşağı..Hele ki ah'ların üstüne ettiysen başka gönüllere yemin.
O ah seni bulmaz mı? Şimdilik urtuldun zannedersin ama zaman,kabusun yapmaz mı? Gerçekler gizli kalmazmış,zaman kollarmış.O da senin geçici süslerini koparmaz mı ?
Rabbim senin de karşına kısa zamanda iyi ki benden ayrılmış ve bu insanı tanımışım diyeceğin,seni hakeden birini çıkarır..
Geçen gün bir konu yZmıstım buraya 8 yıllık sevgilim bana seni seviyoeum sensiz yapamam derken aramızda hicbir sorun yoklen beni 1 aylık birkızla aldattı ve birgün öncesinde senden baskasıyla evlenirsem ölürüm ben diyen bir insan bu insan öğrendikten snra aradım telefonlarımın hıcbırını acmadı spnra bir mesaj atmış hayatımda kımse yok yenin ederim kimseyi sevmiyoeumda inan hakkını helal et yazmıs sonra öğrendim ki bu 1 aylık kızla sözlenmiş yaza düğünü var geçen gün beyaz eşyalarını falan almışlar herşey tamam yani.. Cektiğim acıyo anlatmaya kelime bulamıyorum günlerce nefessiz agladım söz fotolarını görmeye yüreğim dayanmıyor düğün günü ne yapacagımı dusundukce cıldırıyorum beraber kurdugumuz hayalleri suan o birbaskasıyla yasıuor ortak bide facebook acmıs serefsiz kızla ve fotograflarını atıyor üstüne üstlük kızda aldatıldıgını bıldı halde cocugu affetti.SİZLERE SORUM SİZCE BEN NE YAPMALIYIM TEK ÇÖZÜMÜN UNITMAK OLDUGUNU BILIYORUM ZATEN BIZIM ARTIK BARISMA GİBİ BİR DURUMUMUZ YOK BENİM İSTEDİĞİM SUAN EVLENSE BİLE BENİM CRKTİĞİM ACILARIN AYNISINI ÇEKMESİNVE O PİŞMANLIGI ONDA GÖRMEK AMA SUAN COK MUTLU EVLİLİK HEYECANI SARMIS BİLE SÜREKLİ HERYERE DÜĞÜN GÜNÜNÜ YAZMIŞ.. Ben bUrda aglarken onın ymrunda değilim jicbirsey yokken ortada beni biranda nasıl silebildi anlamıyorum yardımlarınızı bekliyorum ÖZELLİKLEDE BÖYLE BİR OLAY YASAMAMIS YADA YAKINI YASAYAN ARKADASLARIM sizce bu durum nasıl atlatılır ve karsındaki insan nasıl pişman edilir..
Okadar güzel yazmışsın ki.. Onlarda öyle şuanda annesi beni istemiyordu zaten simdiki gelini icinde facebookda fotograflarını paylasııp güzel gelinim melek gelinim oglum evleniyo gibi albumler acıo kadın oglundan cok kızın fotograflarını koyuyuyor ilk günler cok beddua cok ah ettim ama sımdı bende ALLAHA bıraktm ama ıcımın yangını onun pişmanlıgını görmeden dinmeyecekmii gibi hissediyorum
Senin hikayenin hemen hemen aynısı yaşadım 2 yıl önce o benden ayrıldıktan bir hafta sonra buldu ve 9 ay içinde evlendi şimdi çocuğu var mutluluk pozları veriyorlar ama bi yerlerden duyuyorum işin iç yüzü hiç te öyle değil. Beni istemeyen kayınvalide adayım şuan gelini tarafından eve alınmıyor .. Bunlar umrumda mı hayır bir zaman sonra artık mutlulukları veya mutsuz olmaları seni bağlamıyor içinde kin nefret hiç birşey kalmıyor zaman hepsini siliyor içinden.Sende öyle olacaksın ve inan bana sana ne yaşattılarsa ayaklarına dolanacak mutlaka ama mutlaka hakkın alınacaktır. Öyle sistematik bir evrendeyiz, her şey öyle güzel işliyor ki kimse yaptığını kar diye yanına koyamıyor.Sen sakın beddua etme sadece Allah a havale et sen onu tüm kalbinle affetsen bile yine de yaptığını emin ol fazlasıyla çekecek. Bir kitaptan alıntı geldi aklıma seninle de paylaşmak istiyorum.
Bakmayın alkışlarla, gösterişli düğünlere siz..En kolayıdır süslerle geçmişin rengini boyamak.
Arka plan siyahsa, zamanla eskimez mi üste geçtiğin gökkuşağı..Hele ki ah'ların üstüne ettiysen başka gönüllere yemin.
O ah seni bulmaz mı? Şimdilik urtuldun zannedersin ama zaman,kabusun yapmaz mı? Gerçekler gizli kalmazmış,zaman kollarmış.O da senin geçici süslerini koparmaz mı ?
Rabbim senin de karşına kısa zamanda iyi ki benden ayrılmış ve bu insanı tanımışım diyeceğin,seni hakeden birini çıkarır..
Onlar reklam hayatım, taşlar hele bi otursun yerine ondan sonra dram başlayacak şuan mutluluk pozları vermeye devam etsinler inan bana fotoğraflar aldatmaca şu face de kim mutsuz Allah aşkına herkes çok mutlu,herkesin kocası bulunmaz hint kumaşı, herkes sarayda yaşıyor vs vs saymakla bitmez.. Bizimkilerinde fotolarını görsen inanmazsın hayatlarının sorun oluşuna bilmesem öyle sanıcam. Sen gönlünü ferah tut acını da dibine kadar yaşa bilirim bu sözler pek teselli etmez 20 günde 8 kilo vermiştim dünyam kararmış ailemden bile nefret eder olmuştum bana boşver takma diyenleri bi güzel azarlayıp siz nasıl anlayabilirseniz beni diye kovmuştum..Ağla acını çekk ama bu süreyi çok uzatma hayat devam ediyor sonuçta demek ki hayırlı değilmiş kimbilir kim çıkacak karşına ve Allaha şükredeceksin iyi ki bitmiş diye.. Hayat böylelerinin arkalarından debelenecek kadar uzun değil canım sen önüne bak seni ne mutlu edecekse onları yap bi zaman sonra sen farkında olmadan bir bakacaksın ki o insanın fotoğrafı artık içini cız ettirmiyor ve hatta iyi ki böyle bir karaktersizle olmamışım diye her fırsatta sükrünü eda ederken bulacaksın kendini.. Herşey gönlünce olsun umarım en kısa zamanda atlatırsın bu günlerini ..
hangi kitapmış o cidden merak ettim?
aynısı kız kardeşimin başına geldi nişanlısından ayrıldı 3.ayda evlendi şerefsiz kız kardeşimi doktorlara mı götürmedik moral olsun diye sokakta yaşayacaktık bir ara hava alsın diye. mayısta ayrıldılar 6. ay geçti kardeşim şimdi fıstık gibi iyi ki de bitmiş bu kadar kolay geçenden ne yarar gelecekti, sende ucuz kurtulmuşsun
benim de başıma benzeri geldi.. 4 yıllık ilişkimde bir gün önce "evlenince şöyle yapıcaz,böyle yapıcaz" diyen adam, bir gün sonra "ben başkasından hoşlanıyorum" dedi.o an ölüyorum sandım.. ama sogukkanlılıgımı korudum,bozuntuya vermedim ne bagırdım,ne çagırdım ne de agladım.. "öyle mi ben de başkalarından hoşlanıyorum , bir daha beni arama asla" dedim ve telefonu kapadım.2 ay her gün agladım,çok özledim ama aramadım..hep "arasın pişma olsun" diye dua ettim.2 ayın sonunda "çok pişmanım,affet " diye aradı ve 2 yıl boyuncada aramaya devam etti.. sana tavsiyem "kendi hayatına bak" derim.. hiç üzüldügünü belli etme.tam tersi sanki sen de ayrılmak istiyormuşsunda ayrılamamışsın,bu da sana fırsat olmuş gibi davran.. çok zor biliyorum çünkü benim 2 yıl sürdü acısı ama sonra kocamla tanıştım.. umarım sen de seni hak eden biriyle mutlu olursun..
Gercekten cok acı bıseymıs ben evlilik hayalleri kurarken pat diye düştüm yerlere gözüm hep telefonfa ama onların fotograflarına bakıyorum nişan günü düğün günü onu bir baskasıyla nasıl görüp dayanacam hic bişmiyorum ALLAH böyle acıyı düşmanıma vermesin.. ALLAH a habale ediyorum tabiki ama pişmanlıgını bana yasaytıhı gosyaslarını gorsun diye istiyorum.. Cunkü bu acıyı kızla beraber yasattılar bana ALLAH büyük
Carpe Diem / Aşkım Kapışmak
Geçen gün bir konu yZmıstım buraya 8 yıllık sevgilim bana seni seviyoeum sensiz yapamam derken aramızda hicbir sorun yoklen beni 1 aylık birkızla aldattı ve birgün öncesinde senden baskasıyla evlenirsem ölürüm ben diyen bir insan bu insan öğrendikten snra aradım telefonlarımın hıcbırını acmadı spnra bir mesaj atmış hayatımda kımse yok yenin ederim kimseyi sevmiyoeumda inan hakkını helal et yazmıs sonra öğrendim ki bu 1 aylık kızla sözlenmiş yaza düğünü var geçen gün beyaz eşyalarını falan almışlar herşey tamam yani.. Cektiğim acıyo anlatmaya kelime bulamıyorum günlerce nefessiz agladım söz fotolarını görmeye yüreğim dayanmıyor düğün günü ne yapacagımı dusundukce cıldırıyorum beraber kurdugumuz hayalleri suan o birbaskasıyla yasıuor ortak bide facebook acmıs serefsiz kızla ve fotograflarını atıyor üstüne üstlük kızda aldatıldıgını bıldı halde cocugu affetti.SİZLERE SORUM SİZCE BEN NE YAPMALIYIM TEK ÇÖZÜMÜN UNITMAK OLDUGUNU BILIYORUM ZATEN BIZIM ARTIK BARISMA GİBİ BİR DURUMUMUZ YOK BENİM İSTEDİĞİM SUAN EVLENSE BİLE BENİM CRKTİĞİM ACILARIN AYNISINI ÇEKMESİNVE O PİŞMANLIGI ONDA GÖRMEK AMA SUAN COK MUTLU EVLİLİK HEYECANI SARMIS BİLE SÜREKLİ HERYERE DÜĞÜN GÜNÜNÜ YAZMIŞ.. Ben bUrda aglarken onın ymrunda değilim jicbirsey yokken ortada beni biranda nasıl silebildi anlamıyorum yardımlarınızı bekliyorum ÖZELLİKLEDE BÖYLE BİR OLAY YASAMAMIS YADA YAKINI YASAYAN ARKADASLARIM sizce bu durum nasıl atlatılır ve karsındaki insan nasıl pişman edilir..
çok sağolun aşkım kapışmak da tevafk mudr bilmem sürekli karşıma çıkar oldu bu ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?