Eden bulur merak etmeyin, bir sekilde bunun bedelini oder. Er ya da gec....Kendime engel olamıyorum acım cok yeni ondan mı bilmem ama sanki bidaha kiöseyye güvenemeyecekmişim gibi gelio bnm hayalımı baskası yasıo suanda ve bizim beraber begendiğimiz esyaları onunla aldı bi evlilik telası sardı mutlu nasıl bı insanda bı anda sıldbılır herseyı
çok uzun bir zaman 8 yıl. yazık geçen yıllara.Geçen gün bir konu yZmıstım buraya 8 yıllık sevgilim bana seni seviyoeum sensiz yapamam derken aramızda hicbir sorun yoklen beni 1 aylık birkızla aldattı ve birgün öncesinde senden baskasıyla evlenirsem ölürüm ben diyen bir insan bu insan öğrendikten snra aradım telefonlarımın hıcbırını acmadı spnra bir mesaj atmış hayatımda kımse yok yenin ederim kimseyi sevmiyoeumda inan hakkını helal et yazmıs sonra öğrendim ki bu 1 aylık kızla sözlenmiş yaza düğünü var geçen gün beyaz eşyalarını falan almışlar herşey tamam yani.. Cektiğim acıyo anlatmaya kelime bulamıyorum günlerce nefessiz agladım söz fotolarını görmeye yüreğim dayanmıyor düğün günü ne yapacagımı dusundukce cıldırıyorum beraber kurdugumuz hayalleri suan o birbaskasıyla yasıuor ortak bide facebook acmıs serefsiz kızla ve fotograflarını atıyor üstüne üstlük kızda aldatıldıgını bıldı halde cocugu affetti.SİZLERE SORUM SİZCE BEN NE YAPMALIYIM TEK ÇÖZÜMÜN UNITMAK OLDUGUNU BILIYORUM ZATEN BIZIM ARTIK BARISMA GİBİ BİR DURUMUMUZ YOK BENİM İSTEDİĞİM SUAN EVLENSE BİLE BENİM CRKTİĞİM ACILARIN AYNISINI ÇEKMESİNVE O PİŞMANLIGI ONDA GÖRMEK AMA SUAN COK MUTLU EVLİLİK HEYECANI SARMIS BİLE SÜREKLİ HERYERE DÜĞÜN GÜNÜNÜ YAZMIŞ.. Ben bUrda aglarken onın ymrunda değilim jicbirsey yokken ortada beni biranda nasıl silebildi anlamıyorum yardımlarınızı bekliyorum ÖZELLİKLEDE BÖYLE BİR OLAY YASAMAMIS YADA YAKINI YASAYAN ARKADASLARIM sizce bu durum nasıl atlatılır ve karsındaki insan nasıl pişman edilir..
Bana pek inandirici gelmedi oyalamis bariz okul varken hadi 5sene anlarim tercih meseleside tam nisan olcakti babasini kaybetti is telasi tam sozdu aldatti yok yani millet dugunune az kala anne veya babasini kaybedebiliyor ama calgi cengi olmadan evleniyorlar yada belli bigun erteleyip evleniyorlar kaldiki nisan altiustu zaten niyeti yokmus nisan iptal olup soz kesmek neyin nesi ? Ilk soz yapilir sonra nisan iki tane olmasin diyende sadece nisan yapiyo seninki nisandan donup soz yapilsin istemiş ohho olme esegim olme obur kiza gelince bikac ayda sozu nisani yapip dugun tarihinide yayiyor evlenecek niyeti olan boyle yapar sana yaptigini yapmaz bence oyalanmissin inanmak istemesende uzuldum adina bunlari dusun ve sogut artik kendini aglama8 sene benimle evlenmedi cünkü benim üniversitem başladıgı yıl basladı 5 yıl okulum zaten sonra o iş bulma telasına girdi falan derken 8 sene oldu benim sayemde bir iş buldu ilk başta maası cok düşüktü sonra tam nişan olacak derken babasını kaybetti kendine zor geldi yine ailemle konusturdu ekim sonu söz yapcaz dedi pat aldatıldıgımı öğrendim cocuklugum onla geçti resmen
Bana pek inandirici gelmedi oyalamis bariz okul varken hadi 5sene anlarim tercih meseleside tam nisan olcakti babasini kaybetti is telasi tam sozdu aldatti yok yani millet dugunune az kala anne veya babasini kaybedebiliyor ama calgi cengi olmadan evleniyorlar yada belli bigun erteleyip evleniyorlar kaldiki nisan altiustu zaten niyeti yokmus nisan iptal olup soz kesmek neyin nesi ? Ilk soz yapilir sonra nisan iki tane olmasin diyende sadece nisan yapiyo seninki nisandan donup soz yapilsin istemiş ohho olme esegim olme obur kiza gelince bikac ayda sozu nisani yapip dugun tarihinide yayiyor evlenecek niyeti olan boyle yapar sana yaptigini yapmaz bence oyalanmissin inanmak istemesende uzuldum adina bunlari dusun ve sogut artik kendini aglama
biz ayrı sehırlerdeydık canım 2.5 yıldı bızımkı ben onun butun aılesyle tanısmıstm benımkılerde bılıyordu benle bırlıkte ordada baska sevgılısı varmıs ben ogrendım kıza mesaj attm o safında haberi yok tabi oda aglıyor bendebnde bana yaşattığının bedelini ödemesi için her gün dua ediyorum.Tam olarak ne yaşadınız merak ettim ? neden ve ne kadar zaman sonra hapse girmiş? bazen edenin bulmadığını görüp umutsuzluğa kapılıyorum böyle örneklerle içim rahatlıyo ancak..
Geçen gün bir konu yZmıstım buraya 8 yıllık sevgilim bana seni seviyoeum sensiz yapamam derken aramızda hicbir sorun yoklen beni 1 aylık birkızla aldattı ve birgün öncesinde senden baskasıyla evlenirsem ölürüm ben diyen bir insan bu insan öğrendikten snra aradım telefonlarımın hıcbırını acmadı spnra bir mesaj atmış hayatımda kımse yok yenin ederim kimseyi sevmiyoeumda inan hakkını helal et yazmıs sonra öğrendim ki bu 1 aylık kızla sözlenmiş yaza düğünü var geçen gün beyaz eşyalarını falan almışlar herşey tamam yani.. Cektiğim acıyo anlatmaya kelime bulamıyorum günlerce nefessiz agladım söz fotolarını görmeye yüreğim dayanmıyor düğün günü ne yapacagımı dusundukce cıldırıyorum beraber kurdugumuz hayalleri suan o birbaskasıyla yasıuor ortak bide facebook acmıs serefsiz kızla ve fotograflarını atıyor üstüne üstlük kızda aldatıldıgını bıldı halde cocugu affetti.SİZLERE SORUM SİZCE BEN NE YAPMALIYIM TEK ÇÖZÜMÜN UNITMAK OLDUGUNU BILIYORUM ZATEN BIZIM ARTIK BARISMA GİBİ BİR DURUMUMUZ YOK BENİM İSTEDİĞİM SUAN EVLENSE BİLE BENİM CRKTİĞİM ACILARIN AYNISINI ÇEKMESİNVE O PİŞMANLIGI ONDA GÖRMEK AMA SUAN COK MUTLU EVLİLİK HEYECANI SARMIS BİLE SÜREKLİ HERYERE DÜĞÜN GÜNÜNÜ YAZMIŞ.. Ben bUrda aglarken onın ymrunda değilim jicbirsey yokken ortada beni biranda nasıl silebildi anlamıyorum yardımlarınızı bekliyorum ÖZELLİKLEDE BÖYLE BİR OLAY YASAMAMIS YADA YAKINI YASAYAN ARKADASLARIM sizce bu durum nasıl atlatılır ve karsındaki insan nasıl pişman edilir..
Ben yaşadım ünide 2 yıllık sevgilim okulun bitmesine 3 ay kala birini bulmuş 3 ay ikimizi idare etmiş kızın haberi varmış benden. okul bitti beni terk etti kızla nişanlandı ben ağladım sızladım ama zamanla unuttum şimdi evliyim çok mutluyum bebek sahibi olmaya çalışıyorum o azmanlar ah etmiştim ama şimdi keşke etmeseydim diyorum umurumda bile değil yani. Bu arada oda nişanlısından ayrıldı başka biriyle evlendi ahım mı tuttu bilmiyorum[/
Kız beni aradu zaten ben herşeyini kabul ediyorum o benim evlenecegım adam biz vok mutluyız falan fisman dedi zaten.. Kızada kinim var bu yüzden
önce aglamayı keseceksinGeçen gün bir konu yZmıstım buraya 8 yıllık sevgilim bana seni seviyoeum sensiz yapamam derken aramızda hicbir sorun yoklen beni 1 aylık birkızla aldattı ve birgün öncesinde senden baskasıyla evlenirsem ölürüm ben diyen bir insan bu insan öğrendikten snra aradım telefonlarımın hıcbırını acmadı spnra bir mesaj atmış hayatımda kımse yok yenin ederim kimseyi sevmiyoeumda inan hakkını helal et yazmıs sonra öğrendim ki bu 1 aylık kızla sözlenmiş yaza düğünü var geçen gün beyaz eşyalarını falan almışlar herşey tamam yani.. Cektiğim acıyo anlatmaya kelime bulamıyorum günlerce nefessiz agladım söz fotolarını görmeye yüreğim dayanmıyor düğün günü ne yapacagımı dusundukce cıldırıyorum beraber kurdugumuz hayalleri suan o birbaskasıyla yasıuor ortak bide facebook acmıs serefsiz kızla ve fotograflarını atıyor üstüne üstlük kızda aldatıldıgını bıldı halde cocugu affetti.SİZLERE SORUM SİZCE BEN NE YAPMALIYIM TEK ÇÖZÜMÜN UNITMAK OLDUGUNU BILIYORUM ZATEN BIZIM ARTIK BARISMA GİBİ BİR DURUMUMUZ YOK BENİM İSTEDİĞİM SUAN EVLENSE BİLE BENİM CRKTİĞİM ACILARIN AYNISINI ÇEKMESİNVE O PİŞMANLIGI ONDA GÖRMEK AMA SUAN COK MUTLU EVLİLİK HEYECANI SARMIS BİLE SÜREKLİ HERYERE DÜĞÜN GÜNÜNÜ YAZMIŞ.. Ben bUrda aglarken onın ymrunda değilim jicbirsey yokken ortada beni biranda nasıl silebildi anlamıyorum yardımlarınızı bekliyorum ÖZELLİKLEDE BÖYLE BİR OLAY YASAMAMIS YADA YAKINI YASAYAN ARKADASLARIM sizce bu durum nasıl atlatılır ve karsındaki insan nasıl pişman edilir..
biz ayrı sehırlerdeydık canım 2.5 yıldı bızımkı ben onun butun aılesyle tanısmıstm benımkılerde bılıyordu benle bırlıkte ordada baska sevgılısı varmıs ben ogrendım kıza mesaj attm o safında haberi yok tabi oda aglıyor bendesonra malum sahsa mesaj attım ben elden gittim öbürüde gitmesin diye bana sen kendı kendıne gelın guvey olmussun dedı sonra benı facete falan annesının yaptıgı tatlıyı koyup etıketleyıp nıspet yaptılar kız bana seni degil beni secti gibi konustu falan fılan cok agladım her gün gözümde yas kalmamıstı artık ama içim yanarak nasıl ah ettiysem 3 ay sonra nedenini bilmiyorum sadece arkadası bana hapse girdi 5 yıl dedı bende kıza kimsenin ahı kimsede kalmıyor degılmı dıye mesaj attım kızda mesaj atıp bana kin besleme nolur dedi korktu eellam
sen özelden mesaj yazsana bana senin çaren benim ehehehhe seni düzelticem yaz bekliomArkadaslar bende ne yapacagımı sasırmıs durumdayım mantıklı düsüneniyorum araşıksız fotograflarına bakıp aglıyorum bunları yasayacaj ne yaptm ben pişman olsun okadar cok istiyorum ki ama o artk tamamen basjasına ait
ohh ben yaşamışım gibi içime su serpildi yemin ederim.Bizim de uzaktan uzağa 3 yıl sürdü ilişkimiz.Çook sonra (nikah fotosunu gördüğümde)anladım ki bana arkadaşım diye tanıttığı aynı okuldan bi öğrtmenle işi pişirmiş bana tekmeyi bastı akabnde bi kaç ay içinde de evlendi..aradan nerdeyse 3 ay geçti ama hala içimin yangını sönmedi.İkisinin de hesapları aktif değil.Köşe bucak kaçıyo ya da kaçıyolar.Çünkü kızın beni bilip bilmediğinden haberim yok.Nikahları oldu olalı elini ayağını çektiler sosyl mecralardan.Ama geçenlerde tekrar aktf hala getirdiği sıra denk geldim 15.dk falan nikah fotoğraflarını koymuş ve başlık olarak"elhamdülillah nikahlandım"yazmış.Hangi inançla neye sığınarak yaptığı ş.. çok helalı hakkı hukuku allah korkusunu bilen biriymiş gibi belgelemiş anlayamadım..kızı bir öpüşü var alnından (benmle aldattı onu da) helalim dercesine kız da nasıl mutlu garibim..nasıl bi vicdandır nasıl bu kadar rahat anlayamıyorum ve bi an önce sadece yaptıklarının bedelini ödesin istiyorum fazlasını değil..
sen içini ferah tut canım eninde sonunda Allah ona hakettiğini verecek ben buna cok inandım ve bekledim benimki biraz daha cabuk oldu sadece hehehohh ben yaşamışım gibi içime su serpildi yemin ederim.Bizim de uzaktan uzağa 3 yıl sürdü ilişkimiz.Çook sonra (nikah fotosunu gördüğümde)anladım ki bana arkadaşım diye tanıttığı aynı okuldan bi öğrtmenle işi pişirmiş bana tekmeyi bastı akabnde bi kaç ay içinde de evlendi..aradan nerdeyse 3 ay geçti ama hala içimin yangını sönmedi.İkisinin de hesapları aktif değil.Köşe bucak kaçıyo ya da kaçıyolar.Çünkü kızın beni bilip bilmediğinden haberim yok.Nikahları oldu olalı elini ayağını çektiler sosyl mecralardan.Ama geçenlerde tekrar aktf hala getirdiği sıra denk geldim 15.dk falan nikah fotoğraflarını koymuş ve başlık olarak"elhamdülillah nikahlandım"yazmış.Hangi inançla neye sığınarak yaptığı ş.. çok helalı hakkı hukuku allah korkusunu bilen biriymiş gibi belgelemiş anlayamadım..kızı bir öpüşü var alnından (benmle aldattı onu da) helalim dercesine kız da nasıl mutlu garibim..nasıl bi vicdandır nasıl bu kadar rahat anlayamıyorum ve bi an önce sadece yaptıklarının bedelini ödesin istiyorum fazlasını değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?