- 10 Eylül 2011
- 5.629
- 22.589
- 598
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
-
Geçen sene parasını ödemiş ama hepsi kullanılmamış artmış bu seneye aktarılmış o miktar diye anladım ben
Bunun hesabı belirli miymiş yani para toplanırken geçen seneden daire başı 500 TL var o nedenle bu sene aylık 250 topluyoruz gibi bir duyuru var mı
İşte dimi ama yönetim vermiyor ev sahibi ile falan hallet diyor garip geldiÖdeme yönetime yapılıyorsa , yönetimden alması gerekir eğer bir alacak varsa
Siz kiracısınız , çok iyi bilmesemde bu konuları , bir alacak varsa ya yönetimden ya evsahibinden almalı , anlaşmalı .. siz yaşadığınız apartmanda , sitede bu konuyu bir araştırın , kaptırmayın paranızı ..İşte dimi ama yönetim vermiyor ev sahibi ile falan hallet diyor garip geldi
Problem de o az bir para değil ki 1100 lirane kadar bi rakamdan bahsediliyor peki
Hayır işte garip değil mi ben yine normal ısınma parasını vericem yaniBu sene sizden 1100tl az mi toplayacaklar peki?
Hayır işte garip değil mi ben yine normal ısınma parasını vericem yani
O zaman vermeyin. Kimsenin hakkına girmiyorsunuz bu durumda. Yönetimden alsınlar bence de.Hayır işte garip değil mi ben yine normal ısınma parasını vericem yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?