Biri açıklayabilir mi

Yönetim paranın üstüne konmuş. Madem fazla para var ya az para topla ya da parayı topladığın kişilere dağıt. Kaç daire var binada. Daire başına 1100 liradan araba parası çıkar mı.

Otomatik olarak o gaz parasi artti .Artan para ne oldu .
Yönetimi dava etse kiracı faturalarla ispat etmeliler yada geri verecekler .
Nasil bilinebilirki gazmı artmıs parasimı artmıs ne sacma birsey bu .Kirayı eksik ödeseymis .Yönetim ve ev sahibini bağlar bu durum .
Eski kiraciya da yazık az para degil.

Ödemeyin. Önceki kiracı yönetimden alsın. Sizin böyle bir yükümlülüğünüz yok.

Vermeyin.Bekar evimde aynı sorunu yaşadım , yönetici ya da ev sahibi halletsin.Sizin sorununuz değil bu.Gücü size yetiyor diye sizden istiyor eski kiracı.Verilecek bir para olsa yani böyle bir sistem olsa yönetim verirdi o kişiye zaten , size kalmadan hallolurdu.

Benimde daha önce oturduğum site merkezi sistemdi çıkarken yönetiyle saate baktı ay sonunda benim kullandığım miktarı hesapladı ve ödedim bu borç seni ilgilendirmez girdiğin gün sayaça baktılarmı

Ev sahibine ben kullandığımı ödeyeceğim zaten. Bahsedilen tutarlar benim borç alacak ilişkimi etkilemiyor. Asla ödemeyin. Eski kiracı ya ev sahibiyle ya yönetimle halletsin.

İstenen 1100 liralık gazı siz kullanmayacak mısınız ? O yüzden sizden isteniyor . Ben öyle bir mantık çerçevesine oturtabildim. Tabi ki kiracıların muhatap edilmesi saçma. Çıkarken yönetim hesabı kesip yeni kiracıyla kendi muhatap olmalı.

Hayır işte garip değil mi ben yine normal ısınma parasını vericem yani
Ben daha once merkezi sistemde oturuyordum. Komur yakiliyordu. Onda da her ay yaz kış aidat gibi para toplaniyordu. Kışin da o paralar ile komur aliniyotdu. Sizinki merkezi sistem dogalgaz ise o da dogalgaz faturasi gelmeden odenmez.
Bu arada cikan kiracinin problemi sizi ilgilendirmez. Yonetimle ya da ev sahibiyle muhatap olsun. Onun muhatabi siz degilsiniz. Kurnazlik yapip yonetimden alamadigi parayi sizden koparmaya calisiyor.

Tabii ki de sacma...madem oyle kullanilnayan gaz miktari kismii ev sahibi ustlensin..niye sonraki kiraci bir oncekine borclu sonrakinden alacakli olsun? Valla millet sasirdi kime ne borc iteleyecegini cok afedersiniz

Banane cikarken ev sahibiyle konuscakti bunu. Benim icerde param var kiradan kesiyorum gelen kiraciya soyelersin dicekti. Yani sizle ne alaka anlayamadim

merkezi sistemdeyiz yollardir oyle odememiz olmadi. sizi alakadar etmez ev sahibi ile konussunlar. sakin odemeyin az da degil.. nerede forulmus eski.kiraciya para vermek

Bence işin aslını astarını öğrenmeden verme derim. Konu hakkın da bilgim yok ama insanlara güvenme derim.

Evde cihaz mı var kalorimetre hesabı, kartın yüklendiği?
Yoksa yönetime gidip yüklemiş, daireye ait mi kesilmiş?
Yönetim ise seve seve geri verecek ya da siz kullanacağınız için aynı şekilde ödeyeceksiniz, başka yolu yok.

normalde bunu kıracı ev sahıbı ıle cozmelı
yanı alacagı kadar evde oturur veya o ay kırayı eksık verır
mesela 1500 tl kıra verıyorsa devreden gazdan 1100 alacagı varsa kırayı 400 tl oder ya da ona gore daha fazla surede evde oturur ne bıleyım bunu ev sahıbı ıle cozmesı gerek
sız sakın vermeyın ne munasebet oda bır degısıkmıs ...

Sizi ilgilendiren bir konu değil eve taşınırken size böyle bir şeyden söz edildi mi? Eski kiracının muhatabı siz değilsiniz. Böyle saçmalık hiç duymadım. Bence sizden koparmaya çalışıyor. Ev sahibi ile çözsün ya da yönetimle. Siz dahil olmayın.

Ev sahibinden alsın size ne ?
Ben olsam vermem ev sahibiyle halletsin mağdur olmasın isterdim.

merhaba öncelikle benim babamda apartman yöneticisi ama kiracı çıkacaksa onun kalan paradan hesaplanır yakıt, elektrik, temizlikçi parası sonra kalan para iade edilir. sizin yeni gelenden bu parayı alacağınız net mi hayır o yüzden bu yönetici ve eski kiracının sorunu olmadı ev sahibinden istesinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…