- 10 Eylül 2011
- 5.629
- 22.589
- 598
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
-
Aynı benimki gibi mi sizden istenme sebebi deVermeyin.bizdende istendi biz odemedik defalarca geldiler vermedik.cunku olay sacma geldi bize.istedigibiz yere sikayet edin dedik
İstenen 1100 liralık gazı siz kullanmayacak mısınız ? O yüzden sizden isteniyor . Ben öyle bir mantık çerçevesine oturtabildim. Tabi ki kiracıların muhatap edilmesi saçma. Çıkarken yönetim hesabı kesip yeni kiracıyla kendi muhatap olmalı.Arkadaşlar yeni evimde merkezi sistem ısıtma var kullanılmayan gaz miktarı diye bişe varmış önceki kiracı benden istiyor site yönetimi ödemiyormuş sende sonraki kiracıdan alırsın deniyor ama sonraki kiracı vermese vermez yani bu paranın benden istenmesi saçma değil mi ama önceki kiracı mağdur olsun da istemiyorum bilen birileri varsa bana açıklayabilir mi
Edit:miktarı da 1100 lira
Bu ise girmeyin. Yonetim ya da ev sahibi ile halletsin. Sakın odemeyin.İşte dimi ama yönetim vermiyor ev sahibi ile falan hallet diyor garip geldi
Ben daha once merkezi sistemde oturuyordum. Komur yakiliyordu. Onda da her ay yaz kış aidat gibi para toplaniyordu. Kışin da o paralar ile komur aliniyotdu. Sizinki merkezi sistem dogalgaz ise o da dogalgaz faturasi gelmeden odenmez.Hayır işte garip değil mi ben yine normal ısınma parasını vericem yani
Tabii ki de sacma...madem oyle kullanilnayan gaz miktari kismii ev sahibi ustlensin..niye sonraki kiraci bir oncekine borclu sonrakinden alacakli olsun? Valla millet sasirdi kime ne borc iteleyecegini cok afedersinizArkadaşlar yeni evimde merkezi sistem ısıtma var kullanılmayan gaz miktarı diye bişe varmış önceki kiracı benden istiyor site yönetimi ödemiyormuş sende sonraki kiracıdan alırsın deniyor ama sonraki kiracı vermese vermez yani bu paranın benden istenmesi saçma değil mi ama önceki kiracı mağdur olsun da istemiyorum bilen birileri varsa bana açıklayabilir mi
Yönetim hesaplanmış bunuEvde cihaz mı var kalorimetre hesabı, kartın yüklendiği?
Yoksa yönetime gidip yüklemiş, daireye ait mi kesilmiş?
Yönetim ise seve seve geri verecek ya da siz kullanacağınız için aynı şekilde ödeyeceksiniz, başka yolu yok.
merhaba öncelikle benim babamda apartman yöneticisi ama kiracı çıkacaksa onun kalan paradan hesaplanır yakıt, elektrik, temizlikçi parası sonra kalan para iade edilir. sizin yeni gelenden bu parayı alacağınız net mi hayır o yüzden bu yönetici ve eski kiracının sorunu olmadı ev sahibinden istesinler.Arkadaşlar yeni evimde merkezi sistem ısıtma var kullanılmayan gaz miktarı diye bişe varmış önceki kiracı benden istiyor site yönetimi ödemiyormuş sende sonraki kiracıdan alırsın deniyor ama sonraki kiracı vermese vermez yani bu paranın benden istenmesi saçma değil mi ama önceki kiracı mağdur olsun da istemiyorum bilen birileri varsa bana açıklayabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?