Lise Yorum ve Soruları biri bana acilen yardım etsin

evrem2012

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2014
4
1
6
35
İstanbul
11. Sınıf sayısal öğrencisiyim ve seneye sınava giricem . Kendimi sayısal bölümünde sınava girecek kadar yeterli bulmuyorum ve seneye eşit agırlıga gecmeyi planlıyorum sizce yanlış mı yapıyorum bana birileri akıl versin fizik kimya sorularını cözemiyorum :(((((

canım ben 12.sınıf eşit ağırlık öğrencisiyim biraz işin kolayına kaçtım eşit ağırlığı seçtim çok pişmanım çünkü ygsde turkce bolumunu zaten herkes yapıyor sosyalde bi şekilde yapılıyor tarih konularını bitirmen en fazla 20 gununu alır dusunursen yani türkce sosyali kendin halledebılırsın ama fızık kımya bıyolojiyi halledemezsin yani eşit ağırlığa gecmen sana bişey kazandırmaz aksıne biyoloji fizik kimya derslerini kaçırdıgın için fen bolumunden puan kaybeddersin.

türkçeyi,tarihi herkes yapıyorsa niye herkes en iyi yerlerde değil.Herkesin dediği kadar kolay değil demek ki.Bence yapamadığın bir alanda kalıp da düşük bir yere gideceğine daha başarılı olacağın alana gidip orta halli bir yere git.Hatta çok asıl ,iyi bir yere git.Geç kalmış sayılmazsın.Şimdiden temel oluşturmaya başla,yazın eve kapan çalış,açığı kapat.Fizik,kimya ,biyoloji herkesin yapabileceği dersler değil,kendini sıkıp strese girme,mutlu olacağın alana git

iyide zaten o dersleri yapamıyorsa ygsde yapmaz boş gecer ben 9.sınıf hariç biyolojik fizik kimya gormedım ama fen bolumunden yinede hatırladıklarımla 10 net cıkarıyorum ve fen alanı daha geniş kapsamlı bi alan tm alanı her bolum için kpss istiyo ve sayısaldan yapılan 300 puanla bi çok yere gıdılırken tmden yapılan 300 puanla dogru duzgun hıcbiyere gidemiyosun

Back
X