Biri bana akıl versin

zelihamm

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2020
812
517
33
Arkadaşlar kaynım bekar ona yarın kozmetik isticekler eşimin ve bana söylemediler ben başkasından öğrendim herkesim haberi var bizim yok nazar değer diye söylememişler sizce düğüne gitmelimiyim

Arkadaşlar kaynım bekar ona yarın kozmetik isticekler eşimin ve bana söylemediler ben başkasından öğrendim herkesim haberi var bizim yok nazar değer diye söylememişler sizce düğüne gitmelimiyim
Közleyiğ mi nazar değecek anlamadım

Kız isticekler herkese söylemişler benle eşime söylemediler biz başkasından öğrendik nazar değermiş ondan söylememişler ve bizim attığımız her adıma karışıyorlar
Ne saçma ne bu böyle nazar değecek

Tabi gitmelisin ama hiçbir şeye karışmamalısın dışardan biri gibi geçip bir tarafa oturur gidersin.

Elti geliyor ve size haber vermiyorlarmı bide nazar değecek diye bir sorununuzmu var neden söylemediler
Hiçbir sorunumuz yok kendileri de afedersiniz tuvalete girmemize kadar karışırlar bir yere yanlızlığa gidemeyiz illa kulpumuza takılıp gelirler a

Düğüne git ama hiç bir konuda maddi manevi yardım etmeyin . Madem dışardan biri gibi goruluyosunuz öyle davranın

Konunun yeri burası değil. Mune doğru yere taşıyabilir misin. Sorunuza cevap olarak da sizin kem gözlü olduğunuzu düşünüp nazar değeceğini sandılar ve çağırmadılarsa siz de gitmeyin. Ben olsam bunun kavgasını da yapmam, tartışmasını da. Ama yerinizde olsam bende bir daha bu sefer çağırsalar da hiçbir şeylerinde yanlarında olmam.

Düğüne git ama hiç bir konuda maddi manevi yardım etmeyin . Madem dışardan biri gibi goruluyosunuz öyle davranın
Eşim maddi yönden hepsini karşılayacak çünkü ortaklar ama manevi olarak katilmicam asla haklısınız

Hiçbir sorunumuz yok kendileri de afedersiniz tuvalete girmemize kadar karışırlar bir yere yanlızlığa gidemeyiz illa kulpumuza takılıp gelirler a
Ay valla daral geliyor böyle kendini bilmez insanlardan görüşmeyin zaten sizi saymıyorlar baksanıza

Tşk ederim ama nasıl taşıyacağımı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…