Közleyiğ mi nazar değecek anlamadımArkadaşlar kaynım bekar ona yarın kozmetik isticekler eşimin ve bana söylemediler ben başkasından öğrendim herkesim haberi var bizim yok nazar değer diye söylememişler sizce düğüne gitmelimiyim
Kız isticekermiş yanlış yazmışım kusura bakmayınKozmetik istemek mi? Hiçbir şey anlamadım.
Kız isticekler herkese söylemişler benle eşime söylemediler biz başkasından öğrendik nazar değermiş ondan söylememişler ve bizim attığımız her adıma karışıyorlarKözleyiğ mi nazar değecek anlamadım
Elti geliyor ve size haber vermiyorlarmıKız isticekermiş yanlış yazmışım kusura bakmayın
Ne saçma ne bu böyle nazar değecekKız isticekler herkese söylemişler benle eşime söylemediler biz başkasından öğrendik nazar değermiş ondan söylememişler ve bizim attığımız her adıma karışıyorlar
Tabi gitmelisin ama hiçbir şeye karışmamalısın dışardan biri gibi geçip bir tarafa oturur gidersin.Arkadaşlar kaynım bekar ona yarın kozmetik isticekler eşimin ve bana söylemediler ben başkasından öğrendim herkesim haberi var bizim yok nazar değer diye söylememişler sizce düğüne gitmelimiyim
Hiçbir sorunumuz yok kendileri de afedersiniz tuvalete girmemize kadar karışırlar bir yere yanlızlığa gidemeyiz illa kulpumuza takılıp gelirler aElti geliyor ve size haber vermiyorlarmıbide nazar değecek diye bir sorununuzmu var neden söylemediler
Düğüne git ama hiç bir konuda maddi manevi yardım etmeyin . Madem dışardan biri gibi goruluyosunuz öyle davranınArkadaşlar kaynım bekar ona yarın kozmetik isticekler eşimin ve bana söylemediler ben başkasından öğrendim herkesim haberi var bizim yok nazar değer diye söylememişler sizce düğüne gitmelimiyim
İnsanlar niye bu kadar kötü hiç anlamıyorumNe saçma ne bu böyle nazar değecek
Eşim maddi yönden hepsini karşılayacak çünkü ortaklar ama manevi olarak katilmicam asla haklısınızDüğüne git ama hiç bir konuda maddi manevi yardım etmeyin . Madem dışardan biri gibi goruluyosunuz öyle davranın
Ay valla daral geliyor böyle kendini bilmez insanlardan görüşmeyin zaten sizi saymıyorlar baksanızaHiçbir sorunumuz yok kendileri de afedersiniz tuvalete girmemize kadar karışırlar bir yere yanlızlığa gidemeyiz illa kulpumuza takılıp gelirler a
Tşk ederim ama nasıl taşıyacağımı bilmiyorumKonunun yeri burası değil.Mune doğru yere taşıyabilir misin. Sorunuza cevap olarak da sizin kem gözlü olduğunuzu düşünüp nazar değeceğini sandılar ve çağırmadılarsa siz de gitmeyin. Ben olsam bunun kavgasını da yapmam, tartışmasını da. Ama yerinizde olsam bende bir daha bu sefer çağırsalar da hiçbir şeylerinde yanlarında olmam.
Haklısınız bide bunları eşim anlasa görseAy valla daral geliyor böyle kendini bilmez insanlardan görüşmeyin zaten sizi saymıyorlar baksanıza
Var işte öyle insanlar çıkarın hayatınızdan böyle insanları ozaman daha mutlu olursunuzİnsanlar niye bu kadar kötü hiç anlamıyorum
Eşim zorlayacaktır kesin böyle sürekli beni küçük düşürüyorBen olsam gitmezdm
Eşiniz bilmiyormuHaklısınız bide bunları eşim anlasa görse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?