- 31 Temmuz 2016
- 1.282
- 2.704
- 48
- Konu Sahibi azimli anne
-
Değiştiremedim suan ozel bir dr buldum ama cok pahali muayene ücreti devlettekiler hep ayni şeyleri söylüyor. Sabirli olmam ve bitki caylari kres dedi ama bu kadar krese uyum saglamadiCanim sen dokturunu degistir. Bunlar normal deyip hic bir sey onermemesi dogru degil. Hayilnlar normal degil.
Krese verdim 1 hafta sonra öğretmenin i uyum sağlayamıyor daha erken galiba deyince mecbur aldik geri simdide durumum yokÇiş konusu geçici bi durumdur muhtemwlen ama paylaşım konusunda kreşe verseniz bi işe yarar bence. Orda kurallara uymak zorunda olduğunu anlar zamanla paylaşımıda öğrenir.
Ogretmenini uyumsuz dedi. Tek hoslandigi etrafi dagitmak koltuklari acmak ve su dökmekNe yaparken mutlu?
Buradan yola çıkın derim..
Kresten neden aldınız okul mu sebep oğlunuz mu istemedi?
Hmm ozaman yapacak pek bişey yok. Pedagog a görünün bence onlar daha iyi yönlendirme yapabilirlerKrese verdim 1 hafta sonra öğretmenin i uyum sağlayamıyor daha erken galiba deyince mecbur aldik geri simdide durumum yok
Bir arastirayim canim iyi bir dr istiyorumUni hastanelerinde cocuk psikologlari var. Onlardan randevu alip gidin. Cok ilgileniyorlar.
Suan da hic durumum yok.3,5 yas olacak nerdeyse sanki biraz durulmalıydı bence iyi bir kreşe tekrar göndermeyi deneyin. 1 haftada normal yaramaz olmayanlar bile alışamaz ki çok kısa bi deneme yapmışsınız 2 aya kadar deneyenler var
Elimden geldigince yapmiyorum ama o kadar çok agliyor ki mesela gecen odaya kapattım aglarken inanin 1 saat ağladı susar gibi oldu 1 saat daha agladi en son halsiz düşüp uyudu sesi falan kısildi tabi39 aylik yani 3 yasinda + 3 aylik. Cocuklarin inanin 3 saatrak istedigini yaptirmasi/aldirmasi taraftari degilim. Yalniz bu konuda nasil bir yaklasimda bulunman gerektigini bir pedagogla konusman gerekiyor bence.
Orasi öyle tabi Allah eksikligini gostermesin dedim zaten farkindaysaniz ama 2 saat lik uykuyla ne kadar verici bir anne olunabilinir ki2 kere kimyasal gebelik yaşadim şimdi hamileyim ve bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum bebeğim yaşasın sağ salim kucağıma alayım isterse hep yaramazlık yapsın hiç uyutmasın Rabbim sağ salim kucağıma almayı nasip etsin inşallah gerisi önemli değil ömür boyu uyumam yemem içmem gerekirse ...
Bende ilk evladimi kaybettim2 kere kimyasal gebelik yaşadim şimdi hamileyim ve bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum bebeğim yaşasın sağ salim kucağıma alayım isterse hep yaramazlık yapsın hiç uyutmasın Rabbim sağ salim kucağıma almayı nasip etsin inşallah gerisi önemli değil ömür boyu uyumam yemem içmem gerekirse ...
Elimden geldigince yapmiyorum ama o kadar çok agliyor ki mesela gecen odaya kapattım aglarken inanin 1 saat ağladı susar gibi oldu 1 saat daha agladi en son halsiz düşüp uyudu sesi falan kısildi tabi
Dr um agladigi zaman odasina kapat demişti artik bende şaşırdımOdaya kapatmakta yanlis bir secim. Cocugunun baska sorunlari olabilir. Cocuk nasil yetistirilir, cocuk nasil aglamaz diye bir formul yok. Her cocuk farklidir. En iyisi iyi bir pedagoga danisman gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?