biri bana akıl versin

[QUkuzum Lucky7, post: 48004980, member: 530603"]Bana sagol demedin. Valla darildim hatta kustum gidiyorum. [/QUOTE]
Ay kuzum

Vakit geçirmek yetmiyor demek ki. Kaliteli vakit geçirmek gerek. İnternetten çocuğunuzun yaş seviyesine uygun zeka geliştirici oyunlar bulun farklı farklı, onları deneyin. Hatta çocuğunuzun bu ruh hali için de uygun oyunlar vardır belki, araştırın. Bu konuda çok yaratıcı bir beyne sahip olduğunu düşündüğüm oyuncu anneyi sosyal medyadan takip edin, kitaplarını ya da oyun takvimini edinin. Ama bence en önemlisi çocuğunuzun kendi yaşıtlarıyla bir arada olabileceği düzenli bir sosyal ortam sağlayın.Son olarak mutlaka işinin ehli iyi bir pedagogla görüşün. Ve biraz rahatlayın, sizin endişeli, evhamlı haliniz çocuğa da yansır. Ne kadar rahat anne,-genellikle-o kadar rahat çocuk demek

Tamam

Hicmi bu durumu yasayan anne yok öneride bulunacak cis kacirma donemini nasil atlattiniz mesela

Allah kolaylık versin anlıyorum mesela eskiden hırçın insanlara su sesi suda oynama gibi terapi yaparlarmış ya hani, bende kizima bazen leğen e su koyuyorum zaten suda.oynamayi seviyor içine bi bardak doldurup içine boşalıyor yada direk çeşmede biraz aciyrum

Bi biraz rahatlatiyor , bi de inat edince ornegin dediğini yapın inatlaşmak onun inadını beslemek olduğundan daha da keskinlesiyor inadı.

Yada koyun tüm yastıkları yere koltuktan atlasin.size çok bulaşmaz o zaman

Benim kızım da iki yaşında hep ustumde herşeyi benimle yapacak ama salıncak aldım eve sallanıyor o da oyaladi onu barfiks çubuğu ile kapı arasına astım

Ama gelen bunlar canım tekrar Allah kolaylık versin

Hicmi bu durumu yasayan anne yok öneride bulunacak cis kacirma donemini nasil atlattiniz mesela

Aslında o çiş kaçırmiyor bilerek yapıyor yanlış okumadiysam, o halde anlatın anlayacak yaşta vc ye her coş yaptığında sevdigi biseyle odullendirin bi oyun olur sevdiği bisey olur işte cişini tuvalete yaprsan oğlum seninle dışarıya cikicaz tanı tutacaginiz sözler verin , çıkın sonra yine çiş olayında başka bi ödül derken alışkanlığı oturur

Sagolun

Canım bana sana istediklerini yaptırabildigi icin senden ayrikmak istemiyor gibi geldi.
Sana yaptığını çevreye yapıyor.
Kimsenin seni eleştirmeye hakkı herkes kendine baksın. Is annelik olunca insan illaki tokezliyor.
Bir akıl verin demişsin bence kurallarini netlestir

Iq testi yaptirin. Ustun zekali olabilir. Yaptiklari benim cocuklugumun aynisi. Ustun zekali cikarsa kesinlikle ustun zekalilara ozel egitim verdirin yoksa zeka koreliyor.

Cok moralim bozuluyor mesela babam diger iki torununu gozume gözükmüyor benim kine kafayi takmış yarin bu avradinida döver bu olmaz bu okumaz vs .inanin artik gorusmemeye çalışıyorum. kv de ise sen ne biçim annesin yapover istediğini kac yildan sonra buldunda kıymet bilmiyonda. Annem iste sende hata cok yuz veriyon birak ağlasın vs.
Ama babam annem de diger torunlarina bunlari yapmıyor şaşırdım artik psikolog ve kreş icin maddi gucum hic yokk. Iki taraf da bu evliligi istemediginden birsey de talep edemiyoruz maddi ve manevi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…