- 31 Temmuz 2016
- 1.282
- 2.704
- 48
- Konu Sahibi azimli anne
-
Sagolun yorumunuz için
5 kardeş yahuKardeş mi 2. Bir cocuga gucum yok şuan
Vakit geçirmek yetmiyor demek ki. Kaliteli vakit geçirmek gerek. İnternetten çocuğunuzun yaş seviyesine uygun zeka geliştirici oyunlar bulun farklı farklı, onları deneyin. Hatta çocuğunuzun bu ruh hali için de uygun oyunlar vardır belki, araştırın. Bu konuda çok yaratıcı bir beyne sahip olduğunu düşündüğüm oyuncu anneyi sosyal medyadan takip edin, kitaplarını ya da oyun takvimini edinin. Ama bence en önemlisi çocuğunuzun kendi yaşıtlarıyla bir arada olabileceği düzenli bir sosyal ortam sağlayın.Son olarak mutlaka işinin ehli iyi bir pedagogla görüşün. Ve biraz rahatlayın, sizin endişeli, evhamlı haliniz çocuğa da yansır. Ne kadar rahat anne,-genellikle-o kadar rahat çocuk demekOglumla oyun evcilik vs onuyorum inanin sadece 2 saatim onunla vakit gecirmeden geciyor ondada ev isiyle ugrasiyorum sadece 1 kere odaya kapattim bir daha olmadi zaten ogluma gun icinde belki 50 kere sariliyorum ve surekli sevdiğimi söylüyorum haftada yada 2 haftada bir disarda yemege götürüyorum markete gidiyorum haftada 1 saat disari çıkıyorum elimden geleni yapıyorum. Ama ilk gunden beri oglumda bunlar var aglama uykusuzluk vs
TamamVakit geçirmek yetmiyor demek ki. Kaliteli vakit geçirmek gerek. İnternetten çocuğunuzun yaş seviyesine uygun zeka geliştirici oyunlar bulun farklı farklı, onları deneyin. Hatta çocuğunuzun bu ruh hali için de uygun oyunlar vardır belki, araştırın. Bu konuda çok yaratıcı bir beyne sahip olduğunu düşündüğüm oyuncu anneyi sosyal medyadan takip edin, kitaplarını ya da oyun takvimini edinin. Ama bence en önemlisi çocuğunuzun kendi yaşıtlarıyla bir arada olabileceği düzenli bir sosyal ortam sağlayın.Son olarak mutlaka işinin ehli iyi bir pedagogla görüşün. Ve biraz rahatlayın, sizin endişeli, evhamlı haliniz çocuğa da yansır. Ne kadar rahat anne,-genellikle-o kadar rahat çocuk demek
Tokat yahu öyle derler ya sen 5 kardeş istiyosun galiba ay Allahım ya5 mi2 hakkim kaldi canim
Yok o hic olmaz canim kusura bakma uykusuzum jeton düşmediTokat yahu öyle derler ya sen 5 kardeş istiyosun galiba ay Allahım ya
Ay kuzum
Şakaydı zaten canımda sen anlamadın zati :)Yok o hic olmaz canim kusura bakma uykusuzum jeton düşmedi
Hicmi bu durumu yasayan anne yok öneride bulunacak cis kacirma donemini nasil atlattiniz mesela
SagolunAllah kolaylık versin anlıyorum mesela eskiden hırçın insanlara su sesi suda oynama gibi terapi yaparlarmış ya hani, bende kizima bazen leğen e su koyuyorum zaten suda.oynamayi seviyor içine bi bardak doldurup içine boşalıyor yada direk çeşmede biraz aciyrum
Bi biraz rahatlatiyor , bi de inat edince ornegin dediğini yapın inatlaşmak onun inadını beslemek olduğundan daha da keskinlesiyor inadı.
Yada koyun tüm yastıkları yere koltuktan atlasin.size çok bulaşmaz o zaman
Benim kızım da iki yaşında hep ustumde herşeyi benimle yapacak ama salıncak aldım eve sallanıyor o da oyaladi onu barfiks çubuğu ile kapı arasına astım
Ama gelen bunlar canım tekrar Allah kolaylık versin
Cok moralim bozuluyor mesela babam diger iki torununu gozume gözükmüyor benim kine kafayi takmış yarin bu avradinida döver bu olmaz bu okumaz vs .inanin artik gorusmemeye çalışıyorum. kv de ise sen ne biçim annesin yapover istediğini kac yildan sonra buldunda kıymet bilmiyonda. Annem iste sende hata cok yuz veriyon birak ağlasın vs.Canım bana sana istediklerini yaptırabildigi icin senden ayrikmak istemiyor gibi geldi.
Sana yaptığını çevreye yapıyor.
Kimsenin seni eleştirmeye hakkı herkes kendine baksın. Is annelik olunca insan illaki tokezliyor.
Bir akıl verin demişsin bence kurallarini netlestir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?