biri bana fikir verebilir mi lutfenn:(

aglaia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2014
106
14
48
35
Ankara
kızlarr merabaa yeni uye oldum siteye. Biriniin bana akıl vermesine cok ihtiyacım var isin içinden çıkamıyorum Şimdi benim yaklaşık 3 buçuk yıllık bi ilişkim var 20 yasındayım su an. Ben cok iyi bi universite de iyi b bolum okuyorum kısmetse seneye mezun olucam. Erkek arkadaşımla aslında aramızda bir sorun yoktu aslında ama kafamı kurcalayan cok sey var. Ben üni. mezunu olcam o ise ilkokul bide aile yapılarımız falan cok farklı.. Beni seviyo ailesi tanışıyoruz ama bunlar ilerde sorun olcagını düşünüyorum. Hem maddi durumlarımız da biraz farklı. Aslında bunları düşünmüyordum hic ama simdi isin ciddiye binmesi yaklaştı bi karar vermem gerektiğini düşünüyorum , ailemde onu seviyor aslında ama denk bulmuyor bizi. Bunlar ilerdede sorun olur mu sizce lütfen fikirlerinizi paylaşır mısınız şimdiden teşekkür ederm :)

Acik ve net.OLMAZ. Hep derim mantiksiz sevgi olmaz.Seni simdiden huzursuz ediyor cunku icine sinmiyor.

bende olmaz diyorum ama çevremde gördüğüm örneklerden dolayı...
ama 3 yıl uzun bir süre hadi 1 yıl umursamadınız ya 2. yıl?
bu ilişkide içinize sinmeyen birşeyler olduğu belli... bu şekilde karşılaştırmalar yaptığınıza göre...
umarım doğru karar verip mutlu olursunuz

Ben böyle mantıklı kızları çok seviyorum, 20 yaşında bunları düşünebiliyorsan doğru seçimler yapabilecek kapasiten var bence
tabi seni mantıklı olmaya zorlayan ailenin de büyük etkisi var bunda...
iyidir ama iyidir bir kadın en başından ölçüp tartmalı,
işin pembe kısmına gelirsek aşk ve uyum varsa, çevreye kulak asmayacak akıllı iki kişi varsa bunlar büyük sorunlar değil aşılır
hem daha 20 yaşındasın bakarsın erkek arkadaşın seni geçer eğitimde de maddi durumda da...

Acik ve net.OLMAZ. Hep derim mantiksiz sevgi olmaz.Seni simdiden huzursuz ediyor cunku icine sinmiyor.

eeet baslarda hic bole dusunmuyodum ama simdi korkmaya başladım sanırım cok sorguluyorum bide bakıyorum ole hani ilerde cocugum benim hayatımdan daha kotu b hayat mı yasasın da diyorum belki cok erken bunları düşünmek için ama kafamı meşgul ediyo :)

böyle düşünmek için biraz geç kalmışsınız bence 3,5 yıl uzun bir zaman hoş böyle düşünüyorsanız gerçekten olmaz zaten ayrıca bende lise terkim eşim üni. okumakla olmuyor bazı şeyler benim okumadığımı duyanlar şaşırıyor mesela

b

teşekkür ederim inşallah hepimiz için ole olur. Bazı seleride yeni farkettim yada yasım büyüdükçe anladım bilmiyorum :))

teşekkür ederim oncelikle :) aslında uyum vardı ama simdi harcamalarıma biraz karışmaya başladı ondan para falan almıyorum asla da almam yani ailemin bana verdiği harçlık yani o konulardan falan rahatsız olmaya başladım :/

yok yannıs anlamayın ben onu kucuk gördüğümden demiyorum yani zaten ole bise olsa bu kadar yürümezdi amaa çevremden de hep kadın daa ustun olunca sorun olur diyolar kafam cok karısıyo

Kafani mesgul ediyorsa zaten bitmis demektir,sadece kendine itiraf edemiyorsun.Cok iyi bir unideyim diyorsun bunu davranislarina yansitmiyorsun.Istisnalar kaideyi bozmaz,erkek arkadasin tam bir umutsuz vaka geldi bana.Bir de karisiyormus falan,sen kimsin?.. Daha 20 yasindasin,yaslarimiz yakin,bence yapman gerekeni biliyorsun.

Bende hemen hemen aynı durumdayım ama hiç sorun olacağını düşünmedim açıkçası. Ailemde biliyor tanıyor aile yapısı olsun kafa yapısı olsun ALLAHA ŞÜKÜR hiç bi sorun yaşamadık. İnşallah da hiç yaşamayız. Mesele diplomada değil üniversite okuyup da adam olamayanlar, kendini geliştiremeyenler var. İş kendini geliştirmekle bitiyor. Sonuçta sevdiğin insanla sen yaşayacaksın aynı ev içinde. Sen sorun yapmadıktan sonra kimseye laf söylemek düşmüyor HAYIRLISI olsun hepimiz için de :)

Şimdiye kadar sorun olmadıysa bişey olmaz diye düşünüyorum 3 yılı aşlın bu ekonomik ve kültürel farklar sorun olsa olurdu zaten aranızdaki iletişimde. ha aileler karşı çıkabilir o ayrı.

Biraz alakasiz ama aklima "sen ne kadar okursan oku lisans yuksek lisansini da yapsan patronun ilkokul mezunu olacak " geldi :)

eskiden insanlar okul okumazlarmış ama mutluymuşlar be :) bu kadar devasa anlam yüklenmemeliydi eğitime...şimdi yok o ilkokul ben yüksekokul şu meslek lisesi bu boğaziçi mezunu diye diye insanı yarış atına çevirdiler, alın terinin değeri kalmadı eğer içine sinmiyosa oyalama bence derim canım zaten nasibin o olsa inan sen onu zır cahil olsa gene takmazdın.

her yorumunda bir huzursuzluk durumu mevcut.
deseydin ki biz cok seviyoruz ama ailem karsı cıkıyor, sizce yanlıs mı yapıyorum... durum belki biraz daha farklı olurdu. ama sen daha simdiden gelen elestirileri dogru bulmus ve onunla ilgili rahatsızlıklarını dile getirip ayrılın denmesini bekliyor gibi yazıyorsun...
sevgini bilemem ama saygısızlık olmadıgı halde bunu tüketmissin bile...

Babaannem her zaman uyarır : Davul bile dengi dengine diye.
Ama sevgiliniz kendini geliştirdiyse,kültürü görgüsü eksik değilse bence sorun olmayacaktır.

Okumak yada okumamak bence bir denklik göstergesi değil.
Bence kişinin kendini geliştirebilmesi önemli.
Yok mu etrafında üniversite mezunu olmuş ama cahil kalmış olan?

Yaşınız küçük hiç birşey için geç değil. Eğer kendini geliştirme çabası varsa ve
3,5 yıllık ilişkinizde tek sorun erkek arkadaşının ilkokul mezunu olmasıysa halledilemeyecek bir sorun değil bana göre..

Eet o konuda çok haklisiniz yani okumayı her seyden once tutmuyorum bende o benden büyük 4 yaş belki ilk onla konusmaliyim acik liseden tamamlamayi dusunuyodu ama ona da pek ağırlık vermiyo :) ama bizim heycanimiz da tükendi sanırım hafta sonlarinda bile tek yaptığımız şey onlara gidip oturmak annesi babası Ablalariyla birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…