biri bana "kısa boylusun" desin

arkadaşlar kesinlikle dalga geçiyoo bu ne böle kendini 1.90 falan mı sanıyosun....

nerde yaşıyon allasen de çooooooooookkk uzun oluyosun bizim yaşadığımız dünyadan başka bi dünyada mı yaşıyon kiii......

1.65 boy standart bi boydur bayan için ne kısa ne uzun kısa olabilir ama uzun asla olamaz........

bence senin kısalık kompleksin var sana uzun denmesini istiyosun bi çeşit egonu tatmin etmeye çalışıyosun:delphin:

kaç zamandır insanlarla dalga geçiyosun yok kısa mıyım yok uzun muyum yok bilmem ne kısaysan kısasın uzunsan uzun....

kendini kesip biçemeyeceğine göree yapcak bişey yokk...

bence bi doktora görünmelisin...

yazmıyım dedim ama tutamadım kendimi böyle insanlarla dalga geçip eğlenmeye çalışan insancıklara sinir oluyorummm:kızgın:
aslında sizlerde haklısınız konu gerçekten öyle görünüyor kısayım ama bana uzun demeniz için bişeler atıyom ortaya gibi görnüyor ama anlatmadım ben derdimi neyse artık gerek te yok kimsecikler anlayamayacak hemcinslerim olarak sizlerden destek görmedim çokkkkkk teşekkkürler sizlerea.s. artık yazmanıza gerek yok kızlar herşey için teşekkürlerkaydirigubbakcemile5
hıımm anladım olayı
yine en güzel cevap atalarımızdan gelmiş
bir deli kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış
konu sahibi teşbihte hata olmaz alınma
yalnız bu konuda akıllı kim deli yada sazan kim bilemedim

konuyu böle yorumlar için uzatmayacağım çünkü hakaret derecesine geldi
deli kim?
sazan kim?
e üstüne alınma demende formaliteden tabiki herkez burda anladı kime ne denmek istendiğini..he anlamayanlar için ben söleyim ben deli oluyorum sizlerde akıllı oluyorsunuz ...tabi hemcinslerinden destek bekleyen birine bu derece ağır yorum yapmakla nasıl birşey onuda ben bilemedimyerimseniben
yellowbomb dan bukadar yerimseniben

Kisasin.
Ya da en fazla normalsin.,
Ben 1.75'im. eger 1.65 uzunsa ben ne oluyorum?
:D
Senin ailende birsey var. uzunlara gulup seni cok uzun saniyorlarmis ya, o bakima. onun icin disarda arama bu sorunun cozumunu, aile icinde ara. onlara 1.65'in uzun olmadigini anlatmaya calis.

Back
X