biri bana "kısa boylusun" desin

Ah be canım ya.

Benim boyum 1.78 çok nadir giyerim topuklu ki topuksuz halim de yeterince yukarıda.
Bende hep birazcık kısa olsa derim.

boyun gayet normal.topukluyada gayet müsait.giy topuklunu gel yanıma bak nası geçicek takıntın
:lepi:

ayrıca yellow ben senin başka konularını da hatırlıyorum. senin bi uzman yardımı almamın uygun olabileceğini düşünüyorum. burada sanal ortamın rahatlatıcı yönlerinden faydalanmak istiyorsun, belki de kendini böyle tedavi edebileceğine inanıyorsun ama birebir canlı bir yardım gerekli sana.

Ah be canım ya.

Benim boyum 1.78 çok nadir giyerim topuklu ki topuksuz halim de yeterince yukarıda.
Bende hep birazcık kısa olsa derim.

boyun gayet normal.topukluyada gayet müsait.giy topuklunu gel yanıma bak nası geçicek takıntın
:lepi:

canım ya bende 178 im valla 10 cm bile giyiyorum nadirde olsa napim içimde kalmasın :)
yani bunu sorun haline getirip depresyona fln girmedim ki arkadaşın boyu 165.. biz bi aramıza alalım arkadaşı en iyisi ;)

bence boyun gayet normal ne kısa ne uzun. okuduğum an tek düşündüğüm şey:: ailen topuklu giymeni istemiyo. bence.

canım ya bende 178 im valla 10 cm bile giyiyorum nadirde olsa napim içimde kalmasın :)
yani bunu sorun haline getirip depresyona fln girmedim ki arkadaşın boyu 165.. biz bi aramıza alalım arkadaşı en iyisi ;)

Yok bence almayın psikolojisi daha beter olur. kaydirigubbakcemile3
Aslında kendisine boyu kısa geliyor. Takıntısı bundan, ama çevresinde kendisine uzun diyen kısa boyluların düşüncelerinden yola çıkarak uzun olduğunu iddia ediyor ki kısalık kompleksini bu şekilde yenmeye çalışıyor. Böyle geniş bir platforma da ispat edebilirse kompleksinden kurtulacak.

Aslında kendisine boyu kısa geliyor. Takıntısı bundan, ama çevresinde kendisine uzun diyen kısa boyluların düşüncelerinden yola çıkarak uzun olduğunu iddia ediyor ki kısalık kompleksini bu şekilde yenmeye çalışıyor. Böyle geniş bir platforma da ispat edebilirse kompleksinden kurtulacak.

bende aynen bunu düşündüm içindeki uzun olma arzusuna kendini inandırmayı başarmış ve hatta daha da ileri gidip bundan rahatsızlık duyacak seviyeyi gelmiş gibi...

herkes kendin de olmayanı ister ister 5 cm uzun ol ister beş cm kısa. sana ne derlerse beğenmeyeceksin çünkü... benim boyum 155 altında ben kısayım kısayım çünkü sanki hangi ölçütlere göre kısasııııııııııııııııııııın. kısa boylu insnalara hakeret olur sanırım..

Manken yada basketçi mi olacaksın...

Topuklu şık bulduğun ayaykkabıyı giy.

Topuklu giyen herkes kendini haddinden fazla uzun hisseder.
rgenlik çağında ki bir genç gibi konuuyorsuuun

Ergenlik dönemin bitmiş olması lazım dı?

Yoksa sen pohpohlanmaya alıştın da... Bizlerden "harikasın, mükemmelsin " denilmesini bekliyorsun..

Yoksa dünyada benimle aynı ölçütlerde kaç bayan var...

kaç bayan benden kısa..

böylece kendimi tatmin ederim mi diyosuun

LÜTFEN bir gün discovery seyret ...

insanların türlü türlü hastalıkları var....

ŞÜkretmesini öğren ilk önce..

Ben kendim için şükrediyorum....
Allah Bu günümü aratmasın... Bana verdiğin güzellik için sonsuz teşekkürler yarabbim kısa boylu biriyim ama çok mükemmel bir aileye sahibim.... ÇOk güzel bir işim var.. Çok şükür sağlıklıyım... Çok da güzel ve hoş bir bayanım..

"Bodur tavuk hepden piliç"

Sağlıklı günler..

evet kesinlikle öyle
ama balığın kavağa çıkması nasıl zorsa
165 cm boyun uzun oldugunu ispat etmek o kadar zor:kahve:

Yav bunca senedir üyeyim hiç bu kadar ilgi çeken konum olmadı he.

Kendimi kınıyorum şahsen:mymeka:

Olayda ne? Bir türlü boyunun normal olduğuna inanmak istemeyen, saf ayağına yatan ve bizimle dalga geçen bir üyeyi onlarca kişinin normal olduğuna inandırmaya çalışması.

Vay anasını be:delphin:

vereliniortak:1shok::1shok::

Yav bunca senedir üyeyim hiç bu kadar ilgi çeken konum olmadı he.

Kendimi kınıyorum şahsen:mymeka:

Olayda ne? Bir türlü boyunun normal olduğuna inanmak istemeyen, saf ayağına yatan ve bizimle dalga geçen bir üyeyi onlarca kişinin normal olduğuna inandırmaya çalışması.

Vay anasını be:delphin:

sen de aç guzu sempatiksalakcinni "herkes siyah saçıma sarı diyo bana sarı saçın güzelliklerini anlatın" diye sempatiksalakcinni

sayfalarca doldurmazsam ne olam kaydirigubbakcemile3

sayin yellow anacigin gözlük kullaniyormu belkide numarasinin degisme vakti gelmistir
hatta sen anneni al bize gel bana da cok uzunsun falan desinde birazcik moral olur

ya allahaşkına abrtma benim boyumda 1.54 öleyim ben ozaman.hiçbirzamanda niye kısayım demedim ben.devede de boy var.önemli olan akıl akıl

canım amaç uzun olduğunu düşündüğüm boyumu sevebilmek..yapabilecek bişey kalmadı çünkü.....topukluyla uzun olan boyumu sevebilmek amaçç

iyide saftirikcim senin boyun uzun değil burda insanları neden uğraştırıp duruyosun da boyunun kısa olduğunu kabul etmiyosun ay bide amaç uzun boyumu sevmek diyo hasta yadelikafadulden kaydirigubbakcemile3 :mymeka:

Back
X