- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
Hemen kocaman sarılıyorum sana
Mune abla bir ara bir yorumda denk gelmistim de sizin yaş 48 mişHemen kocaman sarılıyorum sanabazen hayat yoruyor, hastalıklar da üstüne tuz biber oluyor ama benden sana abla tavsiyesi, hayatın boyunca bir sürü zorluk ya da sağlık sorunuyla karşılaşabilirsin, hiç istemediğin insanlar girebilir yaşamına, akla hayale gelmeyecek şeyler yaşayabilirsin fakat asla senin için herşeyin bittiğini düşünme, yaşamda görebileceğin herşeyi gördüğünü sanıyorsun ama daha hiçbir şey görmedin, bunlar daha fragman :)) acısıyla tatlısıyla birçok şey göreceksin ve bir gün yaşın bizimki gibi alıp başını gittiğinde, keşkelerinde dahil yaşadığın her günün aslında ne kadar gerekli ve güzel olduğunu fark edeceksin.
Tiroid için şunu diyebilirim eğer doktorun nodüllerin için tedaviye gerek duymuyorsa endişelenme, nodül çoğumuzda çıkabilir özellikle kadınlarda görülme sıklığı daha fazladır, hormon değerlerin normalse, nodüller de sorun yoksa doktorlar tedavi bile uygulamıyor gerek yok diyorlar.
Tiroid için selenyumu sorarsın doktoruna, dere otu da yardımcı oluyor ama doktorun onaylarsa uygun gördüğü ölçülerde kullanmalısın.
Bende hipotiroid çıkmadı çünkü bu sefer hormonlar normal dedi doktor. 6 ayda bir ultrason 3 ayda bir genel muayene ile izlenecekmiş. Gelecek ay memlekete dönüyorum zaten orada da baktıracağız.Bendede var nodül. Hipotiroidi de var. Her sabah ac karnına ilacımı icer yarim saat sonra birseyler yerim.nodul gecermi hic araştırmadım. Birsey yapmaz ama yani doktor zaten onu zararli falan görseydi ilgilenirdi. Muhtemelen bogaz ultrosonunda görüldü icin rahat etmesi icin baska bir doktora git istersen bise olcagini sanmiyorum müsterih ol .
Insulin direncini de kirabilirisn bazi diyetlerle. Doktor ilac verdimi bunun icin?.
Alkolu niye icemiyorsun?
Bi de demir eksikliği de 3 ayda duzelir bence Allah beterinden saklasin iyisin iyi sen çözülmeyecek sorunlar degil bunlar canim. Ölümden baska herşeyin caresi var :)
GangstaWalk abla geçmiş olsun senin neyin varMune Müdürüm çok güzel açıklamış, izaha gerek yok, görüyorsunuz mükemmel. :))
Sarılayım hemen
Hayatta kalmanın sebebi vardır, göreceğin şeyler var demektir bu.
İnancın var mı bilmiyorum; ben inanırım.
Ölümden döndüğüm ve hatta ölmeyi istediğim noktalar oldu. Vazgeçtiğim.
Ama yaşıyorsam hala, var bir sebebi; öleceğim an başka demek ki dedim.
Sonra hayat değişti, işe girdim, okul bitti, evlendim, çocuk oldu... Hiçbir şey aynı anda kalmaz.
Hastalıklar insana "Öleyim" dedirtir ama katlanmayı öğretir. Katlandıkça güçlenir, güçlendikçe aşarsın. İnsan kendisi açar yolunu, kendisi seçer yolunun manzarasını...
Ben hala hastayım Myhappy biliyor musun? Geçmiyor, geçmeyecek ama hayatımı ona teslim etmiyorum, onla yaşamayı öğreniyorum her gün, her gün yeni bir gün başlıyor, yeni bir güneş doğuyor. Sen de geçersin.
GangstaWalk abla geçmiş olsun senin neyin varinanç derken dini inançsa tabii ki var. Öyle tabii de zaman şimdi hiç geçmiyor... hiç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?