haha tek degilmisimBende aynisiyim biri benide tetiklesin
sadece halı ve perde yüzünden mi bunalıma girdiniz.
diğer şeyleri yapıyomuşunuz işte daa ne.
temizlikte çok mükemmeliyetçilik bana göre değil.
ve bu halimle gayet barışığım.
aferin ben
amaaan neyime nazar degcek :)Nazar değmiştir.
harikasin :) benim gozume batiyo duramiyorum yahu ne yapiyorum ne gormemezlikten gelebiliyorum
Bende çok istiyorum gaza gelip kalkıyorum ama hamilelik izin vermiyor bi yer toplayıp 2 oda süpürünce belimin ağrısından yapamıyorum. Sizde sorun yoksa kalkın düşünmeyin derim işler bitince psikolojikmen ruhen çok iyi hissediyor insan
ozaman yanına bi yardımcı bul.
onun gazıyla yaparsın.
bende öyle oluyo.
yanımda biri olunca isteğim artıyo.
ben cok severim normal de ama esim ise gec gittigi icin alamiyorum kimseyiHiç sevmem temizliği. Al bi kadın yapsın
Sogukta cam nasil siliyorsunuz? Benimkiler de silinecek ama cok soguk. Ne zamandir birine sorayim diyordum. Iyi denk geldi. :))Ben o gazı misafir geleceği zaman alıyorum ancak. Mesela 3 hafta sonra halılarımı yıkamaya vereceğim, perdeleri,camları mis gibi yapacağım. Banyo-mutfak duvarlarını da ciflerim artık. Niye, çünkü kızıma doğum günü yapacağım.Gelenler mis gibi ev desinŞuan rutin temizlik dışında bu saydıklarımı yapasım gelmiyor da.
Ay nasıl dayanıyorsun.
Çok titiz değilim ama dağınıklığa sınır oluyorum .
Eve gittiğimde üstümdeki montu çıkarmadan direk kedilerin dağıttığı yerlerı topluyorum :))
Eşim çok dalga gecer bu konuda ama napım yamuk bır yastık bıle deli ediyorrrrr
Ben o gazı misafir geleceği zaman alıyorum ancak. Mesela 3 hafta sonra halılarımı yıkamaya vereceğim, perdeleri,camları mis gibi yapacağım. Banyo-mutfak duvarlarını da ciflerim artık. Niye, çünkü kızıma doğum günü yapacağım.Gelenler mis gibi ev desinŞuan rutin temizlik dışında bu saydıklarımı yapasım gelmiyor da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?