- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
piss piiiiiisssss :)bu havada halı mı silinir? perde mi yıkanır?
yerleri sil, süpür, tozları al, etrafı topla,çamaşırını,bulaşığını yıka bitsin gitsin..
soğuk soğuk hasta olursun suyla oynama kış kış![]()
hergun silmiyorum beyaaa naaaptin ablamher gün halı silmenin ne gereği var cnm 15 de bir sil günde bir kez makine ile al yeter. bu kdr abartma bende sevmem temizlik yapmasnı :)
bebisini bana ver sen temizlik yap arkidisimhamile olmasam ve çalışmasam şuan evimi pırıl pırıl temizlik ferahlık yapardımm.. sonrada bi kahve içerdim tertemiz misss oooohhh :) şöyyyyleee herşey mis gbi koksa evin havası gelir en son bide siz duş alın giyinin mis gbii gel keyfim gelll :)
annem gelebilse keskeeeve misafir çağır canım yada bu işi yapan birini![]()
yapma kıyma kendine geçen soğuklarda bir cam sildim ellerim hala berbat durumda kremlemekten bir hal oldum belki 20 gündür.Sogukta cam nasil siliyorsunuz? Benimkiler de silinecek ama cok soguk. Ne zamandir birine sorayim diyordum. Iyi denk geldi. :))
bebisini bana ver sen temizlik yap arkidisim[/QUöyle bişey olabilse babasına veririm birazda o taşısın :):))) Allah sanada versin bebişş kuzum :) bebişimi çok bekledim o yüzden temizliğin önemi yok şikayetci deilim :)
Valla ben de kendimi perisan edercesine, sert sert is yapmazdimki, sadece normalde 2-3 gunde bir yapilacak isi hergun yapiyordum o kadar. Ama nazik (!) eklemlerim bu tempoya dayanamadi demekki. Oysa son derece de kuvvetliyimdir. Diyecegim o ki, sen de kendi deyiminle psikopat olmao kadar yipratmiyorum ki kendimi allah korusun . insanlarin ne dedigi hhiiiic umrumda degil tamamen kendim icin yaparim evlenmeden oncede boyleydim tek bi izin gunum vardi annemin islerini yapardim psikopatlik iste![]()
yok yok yikar toplar utuler koyarim bir sepet yerlestirilmeden ikinciyi yikamamAyyy ben de oyleydim. Simdi yarim saat tutuyorum kendimle yarisiyorum.az cok bitiyo iş.seninde benim gibi kiyafet daginikligin varsa tek cozumu anonda katlayip kaldirmak
O zaman Sen neyi sikayet ediyon allah askina :) benim en buyuk problemim buyok yok yikar toplar utuler koyarim bir sepet yerlestirilmeden ikinciyi yikamam![]()