• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biri bana temizlik yap desin..

her gün halı silmenin ne gereği var cnm 15 de bir sil günde bir kez makine ile al yeter. bu kdr abartma bende sevmem temizlik yapmasnı :)

hamile olmasam ve çalışmasam şuan evimi pırıl pırıl temizlik ferahlık yapardımm.. sonrada bi kahve içerdim tertemiz misss oooohhh :) şöyyyyleee herşey mis gbi koksa evin havası gelir en son bide siz duş alın giyinin mis gbii gel keyfim gelll :)

puffuk evi temizleme vakti geldi bir yerden başla...

bu havada halı mı silinir? perde mi yıkanır?
yerleri sil, süpür, tozları al, etrafı topla,çamaşırını,bulaşığını yıka bitsin gitsin..
soğuk soğuk hasta olursun suyla oynama kış kış :rolleyes:

bu havada halı mı silinir? perde mi yıkanır?
yerleri sil, süpür, tozları al, etrafı topla,çamaşırını,bulaşığını yıka bitsin gitsin..
soğuk soğuk hasta olursun suyla oynama kış kış :rolleyes:
piss piiiiiisssss :)

hamile olmasam ve çalışmasam şuan evimi pırıl pırıl temizlik ferahlık yapardımm.. sonrada bi kahve içerdim tertemiz misss oooohhh :) şöyyyyleee herşey mis gbi koksa evin havası gelir en son bide siz duş alın giyinin mis gbii gel keyfim gelll :)
bebisini bana ver sen temizlik yap arkidisim :D

bebisini bana ver sen temizlik yap arkidisim :KK70:[/QUöyle bişey olabilse babasına veririm birazda o taşısın :):))) Allah sanada versin bebişş kuzum :) bebişimi çok bekledim o yüzden temizliğin önemi yok şikayetci deilim :)

o kadar yipratmiyorum ki kendimi allah korusun . insanlarin ne dedigi hhiiiic umrumda degil tamamen kendim icin yaparim evlenmeden oncede boyleydim tek bi izin gunum vardi annemin islerini yapardim psikopatlik iste :KK70:
Valla ben de kendimi perisan edercesine, sert sert is yapmazdimki, sadece normalde 2-3 gunde bir yapilacak isi hergun yapiyordum o kadar. Ama nazik (!) eklemlerim bu tempoya dayanamadi demekki. Oysa son derece de kuvvetliyimdir. Diyecegim o ki, sen de kendi deyiminle psikopat olma:KK51:

Ayyy ben de oyleydim. Simdi yarim saat tutuyorum kendimle yarisiyorum.az cok bitiyo iş.seninde benim gibi kiyafet daginikligin varsa tek cozumu anonda katlayip kaldirmak

Ayyy ben de oyleydim. Simdi yarim saat tutuyorum kendimle yarisiyorum.az cok bitiyo iş.seninde benim gibi kiyafet daginikligin varsa tek cozumu anonda katlayip kaldirmak
yok yok yikar toplar utuler koyarim bir sepet yerlestirilmeden ikinciyi yikamam :D

allah korusun kımseyı korkutmak nıyetınde degılımde
ben nıyeyse heran kaza bela ölum bırsey basıma gelır dıye hep bende, evımde son derece duzenlı ve temız olur
tezgahda 2 bardak dursa rahatsız olurum heran kotu bırsey olcakmıs gıbı :D
buda hıc rahat degıl takıntı sanırım bende bundan rahatsızım
ha ev temız oluyor mu evet oluyor ama artık karnım burnumda cıdden zor oluyor...
guvercın adımlarla yuruyen panda gıbıyım evde
paytak paytak

su ben olunce evim pis demesinler diye temizlik yapanlari hic anlamiyorum yahu olup gitmisim birdaha dunyayami gelecem arkamdan ne konusurlarsa konussunlar :KK47::KK53:

Açıyorum muzigimi supur,sil toz al o ara tuller yikancaksada yıkaniyo bi tarafdan
O temizlik kokusu bana gelince onla bile mutlu olan insanım.
Dip köse yapılmayıncada hic icime sinmiyo be
Kalori yakıyosun hem hızlı hızlı hareket edince
Müzikle basla bakalım mis kokolu deterjanlar al nasıl cezbediyo beni

Back
X