- 8 Ağustos 2015
- 1.062
- 2.229
- 133
Sende haklısın biri için ne temizliceksinben kimse icin temizlik yapmam ki buyursunlar simdide gelsinler :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende haklısın biri için ne temizliceksinben kimse icin temizlik yapmam ki buyursunlar simdide gelsinler :)
Yok ben obsesifimya arkadasim anlatsana boyle icinden mi geliyor? bana neden gelmiyor bu hirs :)
Valla maddi durumunuz el veriyorsa temizlikçi bir bayan tutun derim.Valla ben en derin temizliği oğluma dokuz aylık hamileyken yaptım tek başıma perdeleri yıkadım astım halılar yıkamaya gitti camları çıkıp sildim çocuğumun hazırlıkları derken 1 haftamı almıştı dip köşe evi kırklamıştım bi güzel. 7 ay oldu doğum yapalı perdelerim halılar falan yine berbat oldu camlar falan yine bi kırklanma istiyorda nasıl yapcam bakalım houuufff :/
Merhabalar gerçekten temizlik bayanlar ıcın bazen bi işkence halini alabiliyor .fakat ben amwey urunleriyle tanıştıktan sonra hayatım biraz daha kolaylaştı.çünkü oğlum premirature doğdu kizimda alerjik bünyeye sahipti çocuklarımdan dolayi amweyle tanıştım suan çok memnunum denemenizi tavsiye ederim .Bayanlar biliyorum bu bi donem ama gecsin artik.. Evime temizlik yapasim gelmiyo normal de hergun siler supururdum evim mis gibiydi evime gelenler evin mis gibi demeden gecmezlerdi.. son iki haftadir copleri zor toparliyorum banyoyu mutfagi temizleyip camasir asip nevresimleri degistirip oturuyorum bunlarida mecburen yapiyorum halilarim silincek perdelerim yikancak soyle bakinca evimi b..k goturuyo gibi geliyo gozume .. hava kapali ondan midir tembelligimdenmidir bilmiyorum bana bi gaz verin de temizlik yapayim :)
Buzdolabının fırının çamaşır makinesinin arkasını hergün siler süpürürüm sanki kim görecek hastamıyım neyim ya. not: evet hastayım![]()
nazar değmişsin ya mis gibi ev deyip deyip işte yapasi gelmiyo insan... benimde öle oluyor. boşver biraz pis dursun evinBayanlar biliyorum bu bi donem ama gecsin artik.. Evime temizlik yapasim gelmiyo normal de hergun siler supururdum evim mis gibiydi evime gelenler evin mis gibi demeden gecmezlerdi.. son iki haftadir copleri zor toparliyorum banyoyu mutfagi temizleyip camasir asip nevresimleri degistirip oturuyorum bunlarida mecburen yapiyorum halilarim silincek perdelerim yikancak soyle bakinca evimi b..k goturuyo gibi geliyo gozume .. hava kapali ondan midir tembelligimdenmidir bilmiyorum bana bi gaz verin de temizlik yapayim :)
Bayanlar biliyorum bu bi donem ama gecsin artik.. Evime temizlik yapasim gelmiyo normal de hergun siler supururdum evim mis gibiydi evime gelenler evin mis gibi demeden gecmezlerdi.. son iki haftadir copleri zor toparliyorum banyoyu mutfagi temizleyip camasir asip nevresimleri degistirip oturuyorum bunlarida mecburen yapiyorum halilarim silincek perdelerim yikancak soyle bakinca evimi b..k goturuyo gibi geliyo gozume .. hava kapali ondan midir tembelligimdenmidir bilmiyorum bana bi gaz verin de temizlik yapayim :)