• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biri bana temizlik yap desin..

demekki yoğun bi hayatınız yok.
ben işten eve zaten yorgun geliyorum.
oyüzden sadece en acil olan şeyleri yapıyorum.

Haklısınız çalışan kadının hayatı gerçekten yorucu. Ev hanımı olmak da kolay değil. Her şeyi bir rutine bindirip günlük işleri yürütüyorsun. Evde olduğun için her şey gözünüze batıyor. Ev hanımı olup bir o kadar rahat olan insanlar var.

Bayanlar biliyorum bu bi donem ama gecsin artik.. Evime temizlik yapasim gelmiyo normal de hergun siler supururdum evim mis gibiydi evime gelenler evin mis gibi demeden gecmezlerdi.. son iki haftadir copleri zor toparliyorum banyoyu mutfagi temizleyip camasir asip nevresimleri degistirip oturuyorum bunlarida mecburen yapiyorum halilarim silincek perdelerim yikancak soyle bakinca evimi b..k goturuyo gibi geliyo gozume .. hava kapali ondan midir tembelligimdenmidir bilmiyorum bana bi gaz verin de temizlik yapayim :)
Hergün nevresim değiştirip evimi temizleyemiyorum diyen kadın. 2 kg fazlam var diye sızlanan kadın. 95 ten 5 aldı diye ağlayan öğrenci. Sinir eder hep beni.

Sagol kuzum calisiyorum bide kucuk kizim var bi yerden temizliyorum diger yandan dagiliyor. Bi su ev islerini organize edemedim

hem is hem cocuk hem ev gercekten zor cocuk olunca ben naparim bilmiyorum bende esime yardima gidiyorum aksam gidip gece geliyorum az biraz anlayabiliyorum

İnanır mısınız daha yeni oturdum sabahtan beri temizlik yapıyorum yapmadan duramıyorum keşke tembel olsam biraz.

Hergün nevresim değiştirip evimi temizleyemiyorum diyen kadın. 2 kg fazlam var diye sızlanan kadın. 95 ten 5 aldı diye ağlayan öğrenci. Sinir eder hep beni.

sinir olcak birsey yok bunda hergun temizlik yapamiyorum diye aglamiyorum burda ..su an temizlik yapmam lazim evim gozume pis gorunuyor arkadaslardan gaz vermelerini istedim sadece burda girgirini yaptik samatasini yaptik kendimi helak ettigim de yok siz sinirlerinizi yipratmayin yani bosyere

sinir olcak birsey yok bunda hergun temizlik yapamiyorum diye aglamiyorum burda ..su an temizlik yapmam lazim evim gozume pis gorunuyor arkadaslardan gaz vermelerini istedim sadece burda girgirini yaptik samatasini yaptik kendimi helak ettigim de yok siz sinirlerinizi yipratmayin yani bosyere
Bende gırgır olsun diye yazmıştım gerçi. :)

Hic sorma, günlük temizliyorum mecburiyetten ama derinlemesine temizlik yapsın hic gelmiyor fırsat buldukça bayan çağırıyorum. Niye böyleyim :(

Senin bu mecburi yaptıklarını yaptigimda kendimi 15 yıllık ev hanımı gibi hissediyorum ben :)

Hic sorma, günlük temizliyorum mecburiyetten ama derinlemesine temizlik yapsın hic gelmiyor fırsat buldukça bayan çağırıyorum. Niye böyleyim :(

Hic sorma, günlük temizliyorum mecburiyetten ama derinlemesine temizlik yapsın hic gelmiyor fırsat buldukça bayan çağırıyorum. Niye böyleyim :KK43:

ben bi gun yatar dinlenirim bi gun kendime ayiririm ama haftada 3 4 gun kesin birseylerle ugrasirim

Hergün aynı şeyleri yapmaktan bazen bana da oluyor bu bıkkınlık. Alışverişe git.ben öyle yapıyorum. Alışverişten sonra bir gaz geliyor bir gaz geliyor ki anlatamam :)

Back
X