- 18 Temmuz 2013
- 698
- 494
- 53
Biri gelip benim evime el atabilirmi, becerikli hatunlar dolu masallah
hahha kendime bi geleyim senn evide temizlerim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biri gelip benim evime el atabilirmi, becerikli hatunlar dolu masallah
Yarın çat kapı birinin geleceğini düşün bence ama hali silmek ve perde yıkamak için biraz ilk baharı bekliyorum yani
bende sole her tarafı temızlemek ıstıyorum ne ıstek var nede guc..banada bırseyler dıyın
demekki yoğun bi hayatınız yok.
ben işten eve zaten yorgun geliyorum.
oyüzden sadece en acil olan şeyleri yapıyorum.
hahha kendime bi geleyim senn evide temizlerim![]()
Hergün nevresim değiştirip evimi temizleyemiyorum diyen kadın. 2 kg fazlam var diye sızlanan kadın. 95 ten 5 aldı diye ağlayan öğrenci. Sinir eder hep beni.Bayanlar biliyorum bu bi donem ama gecsin artik.. Evime temizlik yapasim gelmiyo normal de hergun siler supururdum evim mis gibiydi evime gelenler evin mis gibi demeden gecmezlerdi.. son iki haftadir copleri zor toparliyorum banyoyu mutfagi temizleyip camasir asip nevresimleri degistirip oturuyorum bunlarida mecburen yapiyorum halilarim silincek perdelerim yikancak soyle bakinca evimi b..k goturuyo gibi geliyo gozume .. hava kapali ondan midir tembelligimdenmidir bilmiyorum bana bi gaz verin de temizlik yapayim :)
Sagol kuzum calisiyorum bide kucuk kizim var bi yerden temizliyorum diger yandan dagiliyor. Bi su ev islerini organize edemedim
İnanır mısınız daha yeni oturdum sabahtan beri temizlik yapıyorum yapmadan duramıyorum keşke tembel olsam biraz.
Hergün nevresim değiştirip evimi temizleyemiyorum diyen kadın. 2 kg fazlam var diye sızlanan kadın. 95 ten 5 aldı diye ağlayan öğrenci. Sinir eder hep beni.
kiz cok guzel oluyo o hirs olunca valla bakya arkadasim anlatsana boyle icinden mi geliyor? bana neden gelmiyor bu hirs :)
Bende gırgır olsun diye yazmıştım gerçi. :)sinir olcak birsey yok bunda hergun temizlik yapamiyorum diye aglamiyorum burda ..su an temizlik yapmam lazim evim gozume pis gorunuyor arkadaslardan gaz vermelerini istedim sadece burda girgirini yaptik samatasini yaptik kendimi helak ettigim de yok siz sinirlerinizi yipratmayin yani bosyere
İnanır mısınız daha yeni oturdum sabahtan beri temizlik yapıyorum yapmadan duramıyorum keşke tembel olsam biraz.
pardon ben sert bi tavir algiladimBende gırgır olsun diye yazmıştım gerçi. :)
Hic sorma, günlük temizliyorum mecburiyetten ama derinlemesine temizlik yapsın hic gelmiyor fırsat buldukça bayan çağırıyorum. Niye böyleyim![]()
Senin bu mecburi yaptıklarını yaptigimda kendimi 15 yıllık ev hanımı gibi hissediyorum ben :)