• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biri bana temizlik yap desin..

Aman boşver oluyor öyle hele bu mevsimlerde :KK51: banyo ve mutfak önemli.

Bayanlar biliyorum bu bi donem ama gecsin artik.. Evime temizlik yapasim gelmiyo normal de hergun siler supururdum evim mis gibiydi evime gelenler evin mis gibi demeden gecmezlerdi.. son iki haftadir copleri zor toparliyorum banyoyu mutfagi temizleyip camasir asip nevresimleri degistirip oturuyorum bunlarida mecburen yapiyorum halilarim silincek perdelerim yikancak soyle bakinca evimi b..k goturuyo gibi geliyo gozume .. hava kapali ondan midir tembelligimdenmidir bilmiyorum bana bi gaz verin de temizlik yapayim :)
1.5 yaşında oğlumla iş yapmak çokzor ama duramam her an mis gibi evim içim rahat mis gibi kokuyo ohh aferim bana seviyom temizlik duzen:21::21::KK71:

Bayanlar biliyorum bu bi donem ama gecsin artik.. Evime temizlik yapasim gelmiyo normal de hergun siler supururdum evim mis gibiydi evime gelenler evin mis gibi demeden gecmezlerdi.. son iki haftadir copleri zor toparliyorum banyoyu mutfagi temizleyip camasir asip nevresimleri degistirip oturuyorum bunlarida mecburen yapiyorum halilarim silincek perdelerim yikancak soyle bakinca evimi b..k goturuyo gibi geliyo gozume .. hava kapali ondan midir tembelligimdenmidir bilmiyorum bana bi gaz verin de temizlik yapayim :)
Sal gitsiiin bu bir dönem sadece hemen hemen her kadında olur kasma kendini

Dip köşe temizlik Nasıl oluyor kızlar? :D
Ay bir de dışarısı kar yağmur çamur ne cam silmesi yaa :D

Valla benim de kız uyuyor süpürgeyi açamam oğlum da çizgi film izliyor
Bunlar bahane mi hayır !!!
Kalksam iki dakikamı ama tembellik işte uyuyasım var
Akşama kadar zaten 5-6 kez süpüreceğim en iyisi iyice dağıtsın çocuklar hepsini bir arada hallederim :KK51::KK51::KK51::rolleyes:

Geçen sene gaza geldim aynı gün camları ve halıları sildim, 2 gün hasta yattım :KK53: cam ve halı için ayda bir abla geliyor. Dip köşe şartlayıp şurtluyor bizi.

Normal Zamanda sil,süpür,toz al ve banyo tertemiz olsun yeter. Banyo konusunda takıntılıyım ama cam falan umursamıyorum.

Valla benim de kız uyuyor süpürgeyi açamam oğlum da çizgi film izliyor
Bunlar bahane mi hayır !!!
Kalksam iki dakikamı ama tembellik işte uyuyasım var
Akşama kadar zaten 5-6 kez süpüreceğim en iyisi iyice dağıtsın çocuklar hepsini bir arada hallederim :KK51::KK51::KK51::rolleyes:
cok mantikli :D

Geçen sene gaza geldim aynı gün camları ve halıları sildim, 2 gün hasta yattım :KK53: cam ve halı için ayda bir abla geliyor. Dip köşe şartlayıp şurtluyor bizi.

Normal Zamanda sil,süpür,toz al ve banyo tertemiz olsun yeter. Banyo konusunda takıntılıyım ama cam falan umursamıyorum.
ben de banyo mutfak takintiliyim ama digerlerini de yapsam iyi olcak

temizlikte mükemmelliyetcılık sadece sızı yorar.. ıdare edecek kadar temız olsun yeter üzülmeyin.. kendınızı de hunharca kullanmayın sonrasında annem gıbı el sınırlerınızı kollarınızı omuzlarınızı kullanamaz olursunuz. kıymetınızı bılın.. sız kendı kıymetınızı bılmezsenız baskası hıııc dusunmuyor emın olun..

Back
X