- 18 Temmuz 2013
- 698
- 494
- 53
bekliyorumYarin size caya geliyoruz boyle topluca ona gore![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bekliyorumYarin size caya geliyoruz boyle topluca ona gore![]()
Ya akşama misafir gelirseyarin artik![]()
1.5 yaşında oğlumla iş yapmak çokzor ama duramam her an mis gibi evim içim rahat mis gibi kokuyo ohh aferim bana seviyom temizlik duzenBayanlar biliyorum bu bi donem ama gecsin artik.. Evime temizlik yapasim gelmiyo normal de hergun siler supururdum evim mis gibiydi evime gelenler evin mis gibi demeden gecmezlerdi.. son iki haftadir copleri zor toparliyorum banyoyu mutfagi temizleyip camasir asip nevresimleri degistirip oturuyorum bunlarida mecburen yapiyorum halilarim silincek perdelerim yikancak soyle bakinca evimi b..k goturuyo gibi geliyo gozume .. hava kapali ondan midir tembelligimdenmidir bilmiyorum bana bi gaz verin de temizlik yapayim :)
Sal gitsiiin bu bir dönem sadece hemen hemen her kadında olur kasma kendiniBayanlar biliyorum bu bi donem ama gecsin artik.. Evime temizlik yapasim gelmiyo normal de hergun siler supururdum evim mis gibiydi evime gelenler evin mis gibi demeden gecmezlerdi.. son iki haftadir copleri zor toparliyorum banyoyu mutfagi temizleyip camasir asip nevresimleri degistirip oturuyorum bunlarida mecburen yapiyorum halilarim silincek perdelerim yikancak soyle bakinca evimi b..k goturuyo gibi geliyo gozume .. hava kapali ondan midir tembelligimdenmidir bilmiyorum bana bi gaz verin de temizlik yapayim :)
Icerden silinir. Dışı oylece birakilir.Cok gecmis olsun.
Ee hatunlar kış gunu camlar nasil silinir?![]()
Bazıları tembellik yapar işi savsaklar,misafir gelince hamaratlığı tutar.Sende millet gelince yaparsın.bekliyorumama pasagima laf etmek yok
![]()
millete de yaptiririm olur biterBazıları tembellik yapar işi savsaklar,misafir gelince hamaratlığı tutar.Sende millet gelince yaparsın.
cok mantikliValla benim de kız uyuyor süpürgeyi açamam oğlum da çizgi film izliyor
Bunlar bahane mi hayır !!!
Kalksam iki dakikamı ama tembellik işte uyuyasım var
Akşama kadar zaten 5-6 kez süpüreceğim en iyisi iyice dağıtsın çocuklar hepsini bir arada hallederim![]()
1.5 yaşında oğlumla iş yapmak çokzor ama duramam her an mis gibi evim içim rahat mis gibi kokuyo ohh aferim bana seviyom temizlik duzen![]()
bende sizdenimhaha tek degilmisim![]()
ben de banyo mutfak takintiliyim ama digerlerini de yapsam iyi olcakGeçen sene gaza geldim aynı gün camları ve halıları sildim, 2 gün hasta yattımcam ve halı için ayda bir abla geliyor. Dip köşe şartlayıp şurtluyor bizi.
Normal Zamanda sil,süpür,toz al ve banyo tertemiz olsun yeter. Banyo konusunda takıntılıyım ama cam falan umursamıyorum.
Dip köşe temizlik Nasıl oluyor kızlar?
Ay bir de dışarısı kar yağmur çamur ne cam silmesi yaa![]()
Sicak suyla tabikideSogukta cam nasil siliyorsunuz? Benimkiler de silinecek ama cok soguk. Ne zamandir birine sorayim diyordum. Iyi denk geldi. :))