• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biri bana temizlik yap desin..

konu temizlikden acılmışken kızlar daha yenı evliyim 5 ay olacak ama acaba halıları perdelerı falan bı yıkasammı halılar cok gözüme batıyor yoksa erkenmi daha bilemedim
Hiç yıkanmadıysa halıları ver derim. Hem tüyü azalır. Evde daha az toz olur. Perdeler de dikilirken bir sürü pislik topluyor. Yerde sürünüyor. Bence yıka.

2 haftada halı perde kirlenmez ki .
Rutin temizliği yapmışsınız zaten diğerleri çok nadiren arada yapılır .
Deterjan kokusu da evin temiz olduğunu göstermez kadınların birbiri ile yarışması sonucu çıkmış bişey .
Hmm deterjan kokuyor demek ki temizlik yapılmış ooo falan .
Şu eve gelip temizliğe bakanlara da ayrı sinir oluyorum .

deterjan kokusu derken temizlik yaptigim da o temizlik kokusuna bayiliyorum evet eve gelip temizlige bakanlari bende sevmem

Önce taktik vereyim; Haftasonu misafir çağır bak nasıl gaza geliyorsun.
En tembel olduğum bir sürü iş biriktiği gün bir telefon geliyor motor takmış gibi girişiyorum.
Laf aramızda ben de uzun zamandır koltuk cam falan silicem. Tüllerim kirlendi. Hamilelik tembelliği de bindi üstüme. Sırf bu yüzden hayatımda ilk defa temizlikçi çağırdım haftasonuna gelecek.

tamamdır kızlar bu hafta sonu başlıyorum:mad:

TEMİZLİK YAP!!!!!!:KK70::KK70:
Şaka bir yana,ben böyle durumlarda giderim markete,temizlik reyonuna dalarım,bakarım,incelerim,yeni çıkmış,daha önce kullanmadığım bir temizlik malzemesi bulur alır eve gelirim,sırf onu kullanmak için temizlik yaparım.
Fırınım kirlenmişti benim geçenlerde,uzunca bir süre elim gitmedi ama içimde hiç rahat değildi, bu taktiği uyguladım,aldım fırın temizleyiciyi eve geldim temizledim.
Bende her zaman işe yarar:KK66: Deneyin isterseniz.

Temizlik yap​

evet cok haklisiniz ama su an yapilmasi gerekiyo pis gibi geliyo ev
daha önce cok dıkkat ettıgınızden suan oyle gelıyor olabılırmı? yakın bı arkadasınıza evın nasıl gorundugunu bır sorun ıstersenız.
mesela annemde bız hıcbısey goremezken ev berbat halde derdı sonraları yapamaz oldu haftada bır makına tutup sılsek şükrediyor :D bak yetıyormus dıyorum yapamayınca yetıyor dıyor :)

bekliyorum :KK70::KK70: ama pasagima laf etmek yok :KK70::KK70:

Aaa olur mu hic turk kadını olarak görevlerimiz arasında yer alır sağı solu kontrol etmek. Demedi demeyin adınız forum sayfalarında pasakliya cikar editör onayıyla pasaklı puffuk diye değiştiriverirler mazallah
Siz en iyisi su cok sevdiğin Secce hanımın blog yazısından esinlenerek hazırlanın yarına.
https://shar.es/165vxK
Hadi kolay gelsin

perdeleri yika tabi 5 ay uzun bi sure halilarini yikama yuzeyden sil derim iki hafta da bi ... ben iki haftada bi silerim sene de iki yikamaya veririm perdeleride iki uc haftada bi indirir yikarim
İki üç haftada perde yıkamak mı? :KK57: Sen bu haline pisim diyorsan ben pislikten geberiyorum haberim yok. :D

Sen bide bnm evi gor 5 gundur gripten yatiyorum bulasik mak bozuldu 5 gunluk bulasik var evde yerlerde duruyorlar:((

Aynı durumdayım dolaplarda temiz giysi bile kalmadı evdeki herkes agir grip baktim olmayacak evdeki tum halıları topladım yikama verdim temizlikci cagirdim. Bizde geri kalan bir iki kiyafeti alip evi terk ettik annemlerde kalicaz su icmeye halimiz yok:KK53: Aynisini tavsiye ederim:KK66:

2 haftada 1 perde yıkayan insanlar varmış yetişin :27:

Bayanlar biliyorum bu bi donem ama gecsin artik.. Evime temizlik yapasim gelmiyo normal de hergun siler supururdum evim mis gibiydi evime gelenler evin mis gibi demeden gecmezlerdi.. son iki haftadir copleri zor toparliyorum banyoyu mutfagi temizleyip camasir asip nevresimleri degistirip oturuyorum bunlarida mecburen yapiyorum halilarim silincek perdelerim yikancak soyle bakinca evimi b..k goturuyo gibi geliyo gozume .. hava kapali ondan midir tembelligimdenmidir bilmiyorum bana bi gaz verin de temizlik yapayim :)
2 gündür evi süpürecem deyip oturuyorum 2 saat önce kalkıp süpürecektim bi baktım uyumuşum yeni uyandım bi türlü temizlik yapamıyorum üstümde bi ağırlık var hep yorgun gibiyim anlayacağın birilerinin de bana gaz vermesi lazım

dayanamiyorum iste bunalima giriyorum kolumu kaldirasim yok bak geldim oturdum yine pc basina :KK70:
Aslinda bende evde olsam belki oyle olurdu :)) cunku butun gun isyerindw burdayim eve gelince pek giremiyorum :))

komsum da hali yikama makinasi var sabah kalkip once balkonu yikiyorum daha sonra makinayi alip halilarimi yikiyorum sonra perdeleri makinaya atiyorum cam silmicem yagmur yagiyo icten temiz zaten koltuk ortulerimi makinaya atiyorum koltuklarimi yikiyorum yerleri siliyorum fayans aralarini ovuyorum evet evet ben yapiyorum bunu tek basima sadece ben :D yapicam gorurursunuz siz ::D:D

İstemiyorsanız yapmayıverin.

Hayatı temizlikle geçirmeyin.

Perdelerim gri ama huzurum yerinde şükür : )

Baktım da cidden gri.

Bayanlar biliyorum bu bi donem ama gecsin artik.. Evime temizlik yapasim gelmiyo normal de hergun siler supururdum evim mis gibiydi evime gelenler evin mis gibi demeden gecmezlerdi.. son iki haftadir copleri zor toparliyorum banyoyu mutfagi temizleyip camasir asip nevresimleri degistirip oturuyorum bunlarida mecburen yapiyorum halilarim silincek perdelerim yikancak soyle bakinca evimi b..k goturuyo gibi geliyo gozume .. hava kapali ondan midir tembelligimdenmidir bilmiyorum bana bi gaz verin de temizlik yapayim :)
tükenmişlik sendromu olmasın bu?

2 gündür evi süpürecem deyip oturuyorum 2 saat önce kalkıp süpürecektim bi baktım uyumuşum yeni uyandım bi türlü temizlik yapamıyorum üstümde bi ağırlık var hep yorgun gibiyim anlayacağın birilerinin de bana gaz vermesi lazım
yarin yapiyoruz varmisin :D

Back
X