• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biri bana temizlik yap desin..

Bırak dağınık kalsın zorla hiçbir şey layığıyla olmaz:)
Annemde hep bana der derlen toplan biraz hastalık olur cenaze olur millet eve gelir ne der?
Bende diyorum onu düşünen adamın benim evimde işi ne? :)

havalar kasvetli gibi ondan galiba bende de aynı sorun var bir haftadır :)

Bayanlar biliyorum bu bi donem ama gecsin artik.. Evime temizlik yapasim gelmiyo normal de hergun siler supururdum evim mis gibiydi evime gelenler evin mis gibi demeden gecmezlerdi.. son iki haftadir copleri zor toparliyorum banyoyu mutfagi temizleyip camasir asip nevresimleri degistirip oturuyorum bunlarida mecburen yapiyorum halilarim silincek perdelerim yikancak soyle bakinca evimi b..k goturuyo gibi geliyo gozume .. hava kapali ondan midir tembelligimdenmidir bilmiyorum bana bi gaz verin de temizlik yapayim :)

Senin istediğin gazı biri bana da göndersin :KK70::KK70: Sanırım havanın etkisinden bunalımdayız. Uyku hali keyifsizlik oflamalar puflamalar.. Bende ev temizliğinde göçüşlerdeyim :KK53: Aynen böyle K.K. da oturup yazışmak istiyorum. Evi de kim temizlerse..

Benimde perdeler yikancak güzel bi temizlk istyo ev ama işte hamilelikten yapamyrm yoksa nasl istekliyim :D

sadece halı ve perde yüzünden mi bunalıma girdiniz.
diğer şeyleri yapıyomuşunuz işte daa ne.
temizlikte çok mükemmeliyetçilik bana göre değil.
ve bu halimle gayet barışığım.
aferin ben:KK15:

Ben bu görüşe hayranım. Bende böyle olmak istiyorum olamıyorum .. Ne olacak evimde biraz toz olsa bende onu silmesem her gün. Biraz dağınıklığım olsa olmaz mı yaa :-)

boşverin canınız istemiyorsa yapmayın :):):)
her cumartesi eşimle evi temizliyoruz ve çok dikkatli davranalım diyoruz ama tabiki olmuyor :):):)
camları silmiyorum çünkü evim yüksek katta ve duvarın yarısı tavana kadar cam. halım kirlenince yıkatıyorum.çamaşırı biriktirmeden yıkıyorum :) çok üşenirsem bir gün evi toplayıp yatıyorum ertesi gün iş çıkışı süpürüyorum ya da eşim süpürüyor bir de vileda tamamdır :)
nevresimleri haftalık yıkıyorum :)
misafir gelecekse perde yıkıyorum yetiyor bana :)

bir de temizlik hastası bir arkadaşım var bakıyorum onun evi de kirleniyor benimkide:):):)
aynen sonucta yine kirleniyor yine kirleniyor aaah esimin yardimi olsa bisey istedigim zaman yapmasi iki haftayi buluyor

Ben de eskiden hergün siler süpürür, tuvalet banyo ciflerdim. Annem hep kızardı, yaşlılığına pay bırak derdi. Ne zamanki önce bileklerim sonra parmak eklemlerim ağrımaya başlayıp, parmağımın birisinde kemik çıkıntısı oluşunca doktora gittim. Doktor bana tarlada mı çalıştın nedir bu deformasyon, bu hızla gidersen bütün parmakların deformasyona uğrar dedi. Nereden dönülürse kardır. O günden sonra akıllandım.
Göze görünen yerleri şöyle bir alın yeter, fazlasını boşverin, bırakın pis desinler, şimdiye kadar yaptınız da madalya mı taktılar? Rahat edemiyorum demeyin, ne yazıkki bizim millette desinler takıntısı var. Misafir gelir rezil olurum, filanca görür tefe koyar, laf eder. İmkanınız varsa yardımcı alırsınız olur biter. Ben öyle yapıyorum artık.:KK66:

o kadar yipratmiyorum ki kendimi allah korusun . insanlarin ne dedigi hhiiiic umrumda degil tamamen kendim icin yaparim evlenmeden oncede boyleydim tek bi izin gunum vardi annemin islerini yapardim psikopatlik iste :D

Ayy şimdi gördüm iki haftada bir perde yıkıyorsan ne kadar sürede eskiyor

Halıyı da silince kirler daha fazla yapışmıyor mu

Ben koltuk vs silmeye de pek taraftar değilim deforme oluyor

Bu arada bunlar tembelliğimden değil yardımcıma da koltuk sildirmiyorum mesela

valla daha 3 senelik evliyim birsey olmadi perdelerime yikarken dikkatli yikiyorum derecesi deterjani vs vs koltuk siliyorum insanlar gelip ayaklarini koyarak oturduklari oluyo ne bilim esimin arkadaslari geliyo e sonucta uzaniyoruz basimizi koyuyoruz icime sinmiyo .. halilarim da acik renkli belli oluyo kirleri evlendigimde oyle bi hata yaptim iste

Temizlik yapınca insanın içi açılıyor.Bana terapi gibi geliyor.Ama bazen oluyor bütün evi alt üst edeyim ,her yeri temizleyeyim ilham geliyor.Bazen de yediğim sofrayı kaldırmak zor geliyor.
insanlik hali hepimize geliyo ara ara demek ki evet dediginiz gibi rahatlatiyorsa devam beze kovaya :D

Ben bu görüşe hayranım. Bende böyle olmak istiyorum olamıyorum .. Ne olacak evimde biraz toz olsa bende onu silmesem her gün. Biraz dağınıklığım olsa olmaz mı yaa :-)

demekki yoğun bi hayatınız yok.
ben işten eve zaten yorgun geliyorum.
oyüzden sadece en acil olan şeyleri yapıyorum.

Annemde hep bana der derlen toplan biraz hastalık olur cenaze olur millet eve gelir ne der?
Benimde perdeler yikancak güzel bi temizlk istyo ev ama işte hamilelikten yapamyrm yoksa nasl istekliyim :KK70:
keske bende hamile kalabilsem de bende yapmasam :D:D

demekki yoğun bi hayatınız yok.
ben işten eve zaten yorgun geliyorum.
oyüzden sadece en acil olan şeyleri yapıyorum.
aynen ya eve bakmaya gelen gelmesin ne kadar pis olabilirki hem bi ev :d

Yarın çat kapı birinin geleceğini düşün bence ama hali silmek ve perde yıkamak için biraz ilk baharı bekliyorum yani

Biri gelip benim evime el atabilirmi, becerikli hatunlar dolu masallah

Back
X