• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biri bana temizlik yap desin..

İstemiyorsanız yapmayıverin.

Hayatı temizlikle geçirmeyin.

Perdelerim gri ama huzurum yerinde şükür : )

Baktım da cidden gri.

valla normalinde temizligimide yaparim esime isinde yardimda ederim suslenirim de alisverise de cikarim ama su donem uyusugum iste

Aynı durumdayım dolaplarda temiz giysi bile kalmadı evdeki herkes agir grip baktim olmayacak evdeki tum halıları topladım yikama verdim temizlikci cagirdim. Bizde geri kalan bir iki kiyafeti alip evi terk ettik annemlerde kalicaz su icmeye halimiz yok:KK53: Aynisini tavsiye ederim:KK66:
ayyy cok gecmis olsun annem uzaklarda :( kime gideyim hastalik yok cok sukur ha 3 gun sonra ha 5 gun sonra mecbur yapicam

Şaka mı bu

Her gün ev mi silinir süpürülür

Canına yazık

Perde de 3-4 ayda bir yıkanır halı bana kalırsa hiç silinmez ille temizleneceklerse yazın yıkatırsın olur biter

Hayatınızı temizliğe adamayın başka meşgaleleriniz övünecek alanlarınız olsun

Mevsim gereği canınız istemiyor olabilir

bir de nevresimi her gün mü değiştiriyorsunuz ben çok pisim sizin yanınıDa

Şaka mı bu

Canına yazık

Perde de 3-4 ayda bir yıkanır halı bana kalırsa hiç silinmez ille temizleneceklerse yazın yıkatırsın olur biter

yok saka degil ta kendisiyim :D:Dben mutlu oluyorum yapinca icim rahat oluyo ... yaptigim temizlikle ovunmuyorum hic bi zaman biliyorum ki kendi oturdugum ev kimseyide ilgilendirmez perde konusunda anneme cekmisim oda yikar surekli huy diyelim nevresimi hergun degilde 5 gunu bulmaz degistiririm yapmayinca boyle buralara konu acacak duruma geliom iste napim :KK70:

Şaka mı bu

Canına yazık

ayrica estagfurullah hergun temizlik yapilmayan ev pis degildir kesinlikle bu kanida degilim

boşverin canınız istemiyorsa yapmayın :):):)
her cumartesi eşimle evi temizliyoruz ve çok dikkatli davranalım diyoruz ama tabiki olmuyor :):):)
camları silmiyorum çünkü evim yüksek katta ve duvarın yarısı tavana kadar cam. halım kirlenince yıkatıyorum.çamaşırı biriktirmeden yıkıyorum :) çok üşenirsem bir gün evi toplayıp yatıyorum ertesi gün iş çıkışı süpürüyorum ya da eşim süpürüyor bir de vileda tamamdır :)
nevresimleri haftalık yıkıyorum :)
misafir gelecekse perde yıkıyorum yetiyor bana :)

bir de temizlik hastası bir arkadaşım var bakıyorum onun evi de kirleniyor benimkide:):):)

Ben de eskiden hergün siler süpürür, tuvalet banyo ciflerdim. Annem hep kızardı, yaşlılığına pay bırak derdi. Ne zamanki önce bileklerim sonra parmak eklemlerim ağrımaya başlayıp, parmağımın birisinde kemik çıkıntısı oluşunca doktora gittim. Doktor bana tarlada mı çalıştın nedir bu deformasyon, bu hızla gidersen bütün parmakların deformasyona uğrar dedi. Nereden dönülürse kardır. O günden sonra akıllandım.
Göze görünen yerleri şöyle bir alın yeter, fazlasını boşverin, bırakın pis desinler, şimdiye kadar yaptınız da madalya mı taktılar? Rahat edemiyorum demeyin, ne yazıkki bizim millette desinler takıntısı var. Misafir gelir rezil olurum, filanca görür tefe koyar, laf eder. İmkanınız varsa yardımcı alırsınız olur biter. Ben öyle yapıyorum artık.:KK66:

Ayy şimdi gördüm iki haftada bir perde yıkıyorsan ne kadar sürede eskiyor

Halıyı da silince kirler daha fazla yapışmıyor mu

Ben koltuk vs silmeye de pek taraftar değilim deforme oluyor

Bu arada bunlar tembelliğimden değil yardımcıma da koltuk sildirmiyorum mesela

bu ara bend uyuşuğum ama hem iş hem temzilik zor be ya.3 hafta sonra bir cam perde halı koltuk vs girişecem inşallah o zamana kadar günlük devam

yok saka degil ta kendisiyim :KK70::KK70:ben mutlu oluyorum yapinca icim rahat oluyo ... yaptigim temizlikle ovunmuyorum hic bi zaman biliyorum ki kendi oturdugum ev kimseyide ilgilendirmez perde konusunda anneme cekmisim oda yikar surekli huy diyelim nevresimi hergun degilde 5 gunu bulmaz degistiririm yapmayinca boyle buralara konu acacak duruma geliom iste napim :KK70:
Temizlik yapınca insanın içi açılıyor.Bana terapi gibi geliyor.Ama bazen oluyor bütün evi alt üst edeyim ,her yeri temizleyeyim ilham geliyor.Bazen de yediğim sofrayı kaldırmak zor geliyor.

Al benden de o kadar. Ben düzenliyorum eşim ayni akşam dağıtiyor. Hiç yapasim gelmiyor sonra.

Şu gazdan az da bana lazım yahu :D
Bir sepet çamaşırı var katlanacak hala daha duruyor, kızın oyuncakları heryerde ayy hiç toplayasim yok :)

Back
X