ameliyat çok mu zor olacak yani kendime gelince kendi işlerimi yapmayı beceremez miyim?ya çok korkuyorum zaten o hazırlık aşamasından ne yapıcam ben..
arkadaşlar hepinize çokk teşekkür ederim güzel dilekleriniz için...dün doğum yaptım sabah 9.30 da çok güzel bir kızım oldu..eşim yanımdaydı sezeryandan çıtığım anda kendimdeydim çok şükür ameliyat kolaydı ama sonra bayağı zorlandım bebeğimin hemen emmesi gerekiyordu ama kıprdayacak halim yoktu hemşirelerle birlikte eşimde yardımcı oldu emzirdik hemen iyileşmek için çok çaba sarf ettim aynı gün ayağa kalktım bugün çıkmaktı niyetim başardım da dr birgün daha kalmamın uygun olacağını söyledi ama ben kabul etmedim nihayet evimdeyim kızım yanımda inanın dünyanın en büyük mutluluğu şimdi sıkıntılarımın ne kadar yersiz olduğunu anlıyorum çünkü o kadar sorun etmeme değmedi hemşireler çok anlayışlıydı çok yardımcı oldular ve en büyük şansım 2 kişilik odamın tek misafiri bendim böylelikle eşiminde yanımda kalmasına kimse bişey demedi Allah yardımını esirgemedi yani...umarım aynı güzel duyguları yaşamak isteyen herkese de bir an önce yaşamayı nasip eder.......çok mutluyum:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?