Biri bana yardım etsin?

Aqqes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2017
917
182
33
Benim bildiğim erkekler daha kıskanç olur ama bizim ilişkimizde ben kıskancım hakılı mıyım bilmiyorum,sürekli arkadaşlarıyla çok değer veriyor üniversite de okuyoruz ben eve tatile geldim o orda sürekli arkadaşlarıyla sınıfta yurtta bugünde arkadaşının eve gideceklermiş aradı haber verdi vücudum falan uyuştu sanki onların yanında beni unutacak yanlış yola sapacak diye korkuyorum onların sevgilileri yok abazalar ben yapmadıktan sonra ne derlerse desinler diyor ama ne zaman bişey yapacak olsa vücudum titriyor uyuşuyor kaç senedir buna çağre yok psikiyatriye gittim ilaç kullandım ama pek faydası olmadı böyle beni kaybedersin dedi geçen nasıl kötü oldum sanki dünyam yıkıldı bu yüzden yaptıklarımdan keyif bile alamıyorum

Sen kıskançlığı falan boşver de , önce yazmayı , yazım kurallarını falan öğren , nasıl üniversitelisin yahu ??

Hayatınızın merkezine sevgilinizi koyarsanız, kaybedeceğim diye eliniz de uyuşur gözünüz de seyirir.
Normal yani...

Güven probleminiz mi var karşı tarafa?Yoksa özgüven probleminiz mi?
Nasıl arkadaşlarıyla buluşur.Kilitleseydiniz,siz dönene kadar koruma altında olurdu. :duduk:
Kendiniz gibi bir sevgiliniz olsun ister miydiniz?

Hem konu açıyorsun hem millete atarlaniyorsun ..sevgilin iyi bile çekmiş seni ..bence suyun ısınmış ..

öyle bir anlatmışsın ki sanırsın kocan
ne bekliyordun?
ünv öğrencilerisiniz yapmanız gereken takılmak zaten
dizinin dibindemi oturacak
bu kadar dert etme daha çok sular akar

Back
X