BİRİ BANA yardım etsin :(

ozgedogan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
8
0
86
İstanbul
Arkadaslar merhaba ,
Hamilemiyim değilmiyim çıldurmak üzereyim. Adetim 6 gun gecikti ve hayatımda ilk kez böyle bir gecikme yasıyorum. İdrarla gebelik testi yaptım negatif cıktı ama daha sonra doktorların actıgı forumlarda ilişkinin üstünden daha az geçtiyse negatif cıkabilir diye bir seyler okudum. Kan testi içinde erken diyorlar. Her an regl olcakmısım gibi belirtiler var ama sanırım bunlar ilk gebelik zamanındada oluyor değilmi? deneyimleri olanalr paylaşırsa sevinirim ( hihoyyyt

şimdi sakin kafayla ilişkinin üzerinden 10 gün geçip geçmedigini bir hatırla ablacım

Valla olsun heycanı sadece cunku istenen bir bebek :) ilişki tarihi veriyim ben 31 aralık gecesi :) regl olmam gereken tarihte 15 ocaktı :) durum bu :)))

Kan testi için erken değil ki 6 gün gecikmiş zaten ışallah hamilesindir :Saruboceq:

benim bildigim 10 gün sonra kanda çıkar ecz den alınanlara dr lar güvenmiyor hic unutma stresten de gecikir eger sen normalde geç yumurtluyorsan buna geç döllenme deniyor ogünlerde iliski olduysa gec cıkar tabii idrarda en son idrarda beliriyor say bakalım kaç gün oldu 10 günü geçtiyse kan testi yaptır hiç daha fazla gerilme canım

Bugun kan testi için gittim hastaneye bir sürü soru sorup daha erken gelme daha falan dediler nasıl sinir oldum. ( Bilgiler için teşekkürler. Eşim askerde ve ona süpriz için bu kadar heycanlanıyorum :)) Daha önce hiç ama hiç 1 gun bile gecikme yasamadıgım için bu kadar heycanladım sanırım. cok teşekkürler tekrar

canım allah gönlüne göre versin insaallah bebiş vardır daha tahlili yapmazanda bir yerlere uzanma al battaniyeni keyfini çıkar

Bu arada eşim kocaelinde asker :) şimdi ilinizi okudumda :))) haftaya persembe gelicem bende umarım güzel haberlerle gelirim. sevgilerrr

allah gönlüne göre verir inşallah

bence çok büyük ihtimalle hamilesiniz.geçen hafta bende sizin durumunuzdaydım, hiç gecikmem olmazdı, 4 gün gecikince beta hcg baktırdım.355 çıktı, neredeyse riskimiz bile yoktu, uzun bi süre bende eşimde inanamadık.
idrardan hemen anlaşılmıyor, en güvenlisi kandan baktırmak.bir an evvel baktırın, şimdiden hayırlı olsun

selam arkadaşalr benım bır sorum olucak cok korkuyorum ben... yardım edın lutfen bana.. adetimin bitiminden 3 4 gun sonra erkek arkaşımla birşeyler yaşadık ama bu cınsel ilişki veya yüzeysel bir ilişki değil.. erkek arkaşım boşaldı ve spermleri elime bulaştı ben 15 20 dakika sonra elimi vajinama surdum ve hamile olmaktan korkuyorum lutfen bana yardım edinn

merhaba buraya yeni katıldım ben de adetim yaklaşık 6 gün geçince eczaneden test aldım ama sonuç negatif çıktı sonra bı kaçtane daha denedim yine aynıydı doktora gittim kan testi yaptırmamı istedi sonucunda hamile değilsin ve adet olursun dedi 3 hafta geçti olmayınca tekrar kan testi yaptırdım ama umudumu kaybetmiştim sonuca baktım ve doktorum hamilesin dedi ve şu an herr şey yolunda ...
inşallh hamilesindir umudunu kaybetme!

içimden geleni sölüyorum ii halt yedin biliyorum zor bi durum sonucunda katlanacaksın hamile olabilirsin benim yuumurtlamam o zamna denk gelir madem korunmuyosun inşşalh hamile değilsin allh isteyene versin sizin gibilere verirse ya sokağa bırakırlar ya yurda yada çöpe ben 6 yıldr bekliyorum

insanları eleştirmek bizim hakkımız deil ayrıca böyle söyleyerek onları deil onlara bu bebegi vereni eleştirmiş oluruz rabbim istedigine verir istedigine vermez bunu eleştirmek bizim hakkımız deil ayşetalay44 sen kesinlikle hamile deilsin hamile kalabilmen için içine boşalması lazım öyle elinden bulaşması falan zor yani hemde 15_20 dk sonra bulaşmış yazmışsın zaten canlı spermler ölmüştür bence bundan sonra dikkatli ol sana tavsiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…