Biri bana yardım etsinn

ayhatun22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2014
84
47
88
13. Haftamdayım ve 9. haftadan berı tukurugumu yutamıyorum sureklı bı mendıl bı poset allahım rezıl durumdayım tukurugum ck acı korkum bu durumun tik Halıne gelıp bende kalması.Bu problemı yasayan varmı kızlar aranızda ne zaman gectı nasıl gectı bas etmek ıcın naptınız nolur bırı bısey desın cıldırmak uzereyım :52::50::53:

13. Haftamdayım ve 9. haftadan berı tukurugumu yutamıyorum sureklı bı mendıl bı poset allahım rezıl durumdayım tukurugum ck acı korkum bu durumun tik Halıne gelıp bende kalması.Bu problemı yasayan varmı kızlar aranızda ne zaman gectı nasıl gectı bas etmek ıcın naptınız nolur bırı bısey desın cıldırmak uzereyım :52::50::53:

Bir komşum da vardı bu tarz bi durum. Hep tükürür dururdu hamileyken. Şekerli sakız çiğne istersen hafifletir biraz acılığı.

pekı gectı mı yoksa ole kaldı mı ya sankı hıııc gecmıcek gıbı gelıyo da ck saol cevap verdıgın ıcın

Hamileliğin ilk dönemleri elbette biraz zorladı fakat hamileliğin ortalarında tamamen yok olmuştu. Geçer tabikii canım sen telaş yapma.

Back
X