biri bana yardimci olabilir mi?

uzunyaz

Guru
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2013
350
106
323
Arkadaslar merhaba. Ben bir okb hastasiydim. Eski konularim da var. Onceden aldatilma kaygim vardi bunu sukurler olsun astim. Ama simdi oyle bir korkum var ki au an asla burada paylasamam.
Asla bir yakinima veye burada bu sekilde acikca soramayacagim cok ozel mahrem bir soru var. Ve bu soruya mutlaka tanımadığım bir erkegin cevap vermesi gerekiyor benim icimin rahat etmesi icin.
Biri benimle ozelden iletisim kurarak soracagim sorunun cevabini esinden ogrenip bana soyleyebilir mi.
Soracagim soru gercekten mahrem bir soru. Tekrar soyluyorum buradan asla soramam. Sahte hesap oldugumu vs. dusunmeyin. Gercekten zor durumdayim.

Çıldırmış olmalisiniz
Bu istediginiz yardim değil, okb yolunda sizi daha da ilerletecek bir sey.

Soyleyemedigim bu sey kuruntudur degil mi? Kendimi cok kotu hissediyorum. Bu konuyu actigima bile inanamiyorum.

Pek aşamamış gibi geldiniz bana buradan. Bence seanslarınıza devam edin, erken mi bitirdiniz yoksa terapistiniz mi yeterli gördü?

Bana yaz soruyum esime ..tabi soracağın soruyu hayal bile edemiyorum kimbilir nasıl bir soru cesaret edip sorarım inşallah.

Bu bitecek başka soru başka korku başlayacak.Tedavi olmanız lazım.Sonu gelmez bunun.

Ben gercekten cok iyiydim. 1 seneye yakin ilac kullandim. Zaten aldatilmayla ilgili en ufak bir korkum kalmadi. Ama bu daha beter bir takinti. Cok sacma geliyor. Inanmiyorum ama arasira yokluyor beni biraz once oldugu gibi. Bu seferkini esimle de paylasmam imkansiz. Ozelden iki arkadasa sordum baskasina sormak istemiyorum cok sacma cunku. Sanal da ilsa cok fazla kisiyle paylasmak istemiyorum.

Aslinda ozelden yardimci olmak isteyen iki arkadasa yazdim sorumu. Ama soramamis olabilirler. Henuz cevap gelmedi.

yaz bana sorayım.

bir de doktorunuza da bu yeni kaygınızı anlatın. ekstra bi psikolog yardımı düşünmez misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…