Biri banada yardım etsin lütfenn

sevim_li

oğlum+kocam=benn
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2008
1.978
8
116
39
İstanbul
merhaba kızlar benim derdim yeni taşındığım apartmanda alt katımda oturan psikolojik sorunlarıolduğunu duyduğumuz kırklı yaşlardaki adam sabahları eşim işe giderken sanırım biraz sesli yürüyor sanırım diyorum çünkü ben uyuyor oluyorm ama eşim 5:30 da uyanıyor eğer ses yapıyorsa bu saatte yapıyor ses dediğimde yürüme yani ki denk geldiğimde eşimi uyarırım eşim işe gidiyor aradan 2 saat geçiyor bu adam kendi kendine bağırıp duvarlara tavanlara vuruyor ben uyuyorum daha bu saate ve artık sayısını unuttum bunları yapmasının okadar kötükü uykudan resmen fırlıyorum hani derler ya çocuğu olsa düşer aynen öyle saatlerce kendime gelemiyorum artık bugün tak etti eşime söyledim hiç söylememiştim oda akşam görüşürüm ben onla dedi söylediğime pişman oldum karşıdaki normaldeğil benimde eşim çok sinirli ya akşam bi sorun çıkarsa napıcam ben ya:bbo:

tek yaşıyor canım zaten kocaman evde 2 kişiyiz bizim evin altında iki daire var orda oturanlara sordum rahatsızlık veriyosak hani bize söyleyin diye ve sahipleri sesinizi bile duymuyoruz diyoo çüğnkü akşama kadar tekm evde akşamda eşim gelir sadece yatak odamız ve lavabomuzun bulunduğu yer bu adama denk geliyor yatak odasınıda yatmakatan yatamaya kullanıyoruz sonuçta hadi ses çıkartıyor eşim o yaparken belli etse tepkisini anlıyacam ama eşim gidiyor 2 saat sonra yapıyor bnu

iyide bu adam çalışmıyor mu ne yiyor ne içiyor..dengesi bozuksa zaten çalışamaz..apartman sakinleri ile konuşup bilgi alın

çalışıyor canım sabh 8 de çıkıyor evden akşam kaçta geldiği belli değil apartman sakinlerine döylesekte oda ev sahibi

apartmanınızda görevli yada yönetici yokmu? söyleyin o konuşsun bence, arayın eşinizi "boşver sen karışma" deyin. şeiniz bulaşmasın hiç. ama kapıcı veya yönetici varsa onunla konuşun a.s.

canım eşim konuşacak önce celp işinin işe yaramadığını daha önce dersini almıştık biz bu eve diğer evimizdeki üst kat komşumuzan şikayetçi olduğumuz için taşındık onlarda gecenin 3lerine kadar top oynuyolardı evde şaka değil her gece top oynuyolardı sabahları anneleri çocuklara fındıkkırıyodu taşla tepemizde onlardan kaçtık resmen ozamnada şikayetçi olduk ama bi işe yaramadı o evi satıp bunu aldık ama burdada alt kattakinden çekiyoruz dünyada komşudan yüzümüz gülmüyecek sanırım az önce eşimle konuştum yani artık dedimki milli piyangodan bi ev yapacak kadar para çıksada gece konduya bile razıyım

canım kapıcımıza dediği lafı size söyliyim kadın merdivenleride siliyor kadına demişki beim kapımı çalıp merdiven parası isteme yanlış anlaşılabilir kadın evli barklı yani bu kadar yobaz biinsan

canım sadece yürüme yani o da okadar bilinçsiz biri değil hani sabah ses olmasın diye kapımızıbile kitlemiyoruz sadece sürgüsünü çekiyoruz sonuçta illa ses çıkıyor ki hani biz çok sesli insanlarız ya o tek başına binayı inletiyor tek yaşıyan birine göreevde ordu yaşıyormuşcasına ses çıkıyor evden

uyku sersemi belki ayağını yere sert basıyordur ondada ben ikaz ederim yani öyle gürültücü insanlar değiliz dediğim gibi diğer evimizden gürültü yüzünden taşınık en son kata burda başkasına yapamayız aynışeyi

Benim eski oturduğum apartmanda üst kat komşum vardı da.
Sabahları topuklu ayakkabısıyla bütün apartmanı inletirdi sağolsun.
O açıdan sordum belki gerçekten gürültü oluyordur diye, ama tabii olsa bile insan o anda verir tepkisini, 2 saat sonra duvarları yumruklamaz.

Valla apartmanda mı oturuyosun derdin var,ya üst katından çekersin ya alt katından.Üst komşum temizlik hastası tabi kendine,sabahın 7sinde süpürge,çamaşır makinesi,ses yapan ne varsa çalıştırır.Banyoları,mutfakları bize akıtıyo,5 aydır çıkıyoruz yaptırın diye,tamam deyip başlarından atıyolar.Alt komşum dengesiz,2 yaşında çocuğu var,o yavruya öyle yüksek sesle bağırır ki evde ben fırlarım yataktan ne oluyo diye...Valla insan sinir harbi yaşıyo.Allah herkese müstakil ev nasip etsin ya da kendi gibi komşu...

canım bence eşin eve gelince konuş, de ki "bak adamın aklı başında değil, sen akıllı mantıklı bir adamsın, lütfen sinirlenmemeye çalış, birşey olacak diye endişeleniyorum" de.
eşin de sakince niçin bu şekilde yaptığını, sizden bir rahatsızlığı olup olmadığını sorsun. komşuyuz, birbirimizin tadını kaçırmaya gerek yok desin. yani ılımlı olsun, suçlayıcı olmasın ki sonuç alabilesiniz.

canım senin dediğin gibide yaptık daha eşyalarımızı taşırken sessiz taşısanıza şunları ne sesçıkarıyorsunuz filan demeye başladı ozman eşim konuştu bikere daha oldu yeni taşındığımız için hayırlı olsuna gelenler filan oluncada misafirlerime sessiz olun filan demiş

adam ruhen hasta. normal olan seslere aşırı tepki veriyor normal değil. eşinin ses çıkarttığını sanmıyorum. adam takıntılı. eşin sakince konuşsun bakalım ne istiyor. apartmanda oturanlar şikayetçi mi?

kızlar dün eşim konuştu adamla başta baya hararetliydi sonra bende gittim yanına sakinleştirmek amaçlı ama adamın dediği lafı aynen yazıyorum eşime diyoki sen gittikten sonra ses çıkıyor eşin yapıyordur ama sana söylemiyor olabilir eşimde dediki eşimi sabahları ben uyandırırm yani ben gittiğimde uyuyyor ses çıkartmak gibi ihtimal yok dedi baya sakince anlattı ssonra adam ikna oldu ama dengesiz bi tip yani konuştukça dahada anlaşılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…