Lekeler, Çiller biri batıkmı dedi??

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

liabrendl

Guru
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2012
658
311
333
bu batıktan en çok çeken ben olmuşumdur herhalde. etek bile giyemiyordum leke doluydu ve üstüne batık ama şuan bacaklarım tertemiz ve çok güzel cildiyeciye gitmiştim bana eczanede yapılan özel bi solisyon hazırlattı onu kullandım biraz iyi geldi sonra makine epilasyon aletini rafa kaldırdım ve asla onunla almadım cünkü batık olmasına en büyük etken o. bir süre jiletledim bacagımı kese aldım duşlarda keseledim bacaklarımı sonra denize gittim yazın denize girip bacaklarınıı o suyla nemlendirdim yüzümü kapadım güneş yagını sürdüm yattım güneşe yaktım bacaklarımı. zaten rengi eski haline dönmeye başlayınca derin soyulur o süreçte eski lekeli pürüzlü deriyi atar denizli yerlerde yaşayan kızları düşünün hep güzel tenleri ve bacakları olur cünkü deniz suyu ve tuzu vücuda cok iyi gelir suan bacagımda tek bir leke batık yok...eğer denize gitme imkanınız yoksa terasta yada başka bir yerde bacagınızı güneş yagı sürüp yakın.ve ağdayla alın öpüldünüz:oops:

beni kaşlarımın ortasında var 3-4 tane ama kaşlarım siyah olduğu için hem çok belli oluyo hem de çok kötü oluyo kuaför cımbızla alma bir daha dedi bende o günden beri iple alıyorum (almaya çalışıyorum kaş ortası olduğu için zor oluyo biraz :)) )
ama hala o batıklardan biraz var onun için ne yapabilirim

beni kaşlarımın ortasında var 3-4 tane ama kaşlarım siyah olduğu için hem çok belli oluyo hem de çok kötü oluyo kuaför cımbızla alma bir daha dedi bende o günden beri iple alıyorum (almaya çalışıyorum kaş ortası olduğu için zor oluyo biraz :)) )
ama hala o batıklardan biraz var onun için ne yapabilirim
o zaman sana mucizevi bir maske buhar maskesi tatlım suyu kaynatıyorsun ketılda veya demlikte sonra
legene koyup üstünü havluyla kapatıyorsun yüzün hava almasın buhardan iyice yumusasın cildin tırnakların işaret parmaklarındaki tırnaklar uzunsa onları kısalt tabiki arada nefessiz kalırsan cık ve hava al. bunu 5 10 dakika yap sonrasında yüzün yumusuyca işaret parmaklarına peçete dola ve batık olan bölgeleri sık. nazikçe bunu haftada bir iki kez uygula yaptıkca dahada etkisini görceksin burnundaki siyah noktalarada birebirdir bebek cildi olur :)

kızlar kaş ortam siyah leke karartı resmen. çok rahatsızım ne yaptıysam geçmedi. iğne ucu kadar kökler var uzamıyorlarda. yalvarıyorum bana bir öneri söyleyin delirmek üzereyim.

kızlar kaş ortam siyah leke karartı resmen. çok rahatsızım ne yaptıysam geçmedi. iğne ucu kadar kökler var uzamıyorlarda. yalvarıyorum bana bir öneri söyleyin delirmek üzereyim.
deryacım merhaba öncelikle önereceğim sey astımın yoksa anlatıyorum suyu ketılda veya demlikte kaynat leğen veya suyu koyacagın baska bir kab geniş koy suyu havluyu al ve legene cok yakınlastırmadan tut ve havluyu her yerini kapatacak şekilde bekle arada hava alma ihtiyacın olcak ara ara kafanı cıkar dışarı hava al tekrar sok cildin o suyun buharıyla terliycek işaret parmaklarındaki tırnaklarını güzelce kes ve iki işaret parmagının ucuna peçete dola ve kaş ortanı sık nemden yumusuycak derin ve inanki bunu haftada 2 3 kez yaptıktan sonra dahada rahat cıkacaktır o kıl köklerin. kurtulucaksın

Back
X