ayyy darısı başıma ben 6 ay 75,9 gördüm şimdi 78 görmeye başladım kafayı yıcemmmgünaydın kızlarrrrr ben karataya geri döndümmmm veeeee dün itibariyle 2 öğün yemeğe başladım ekmek hiç yok sabah tartıdaaaa 75,900 ü gördümmmm :) gerçi 2. kez çıkınca o 76,00 oldu ama olsun 76,800 76,500 çıkardım hep şimdi inmeye başladıı tavsiye ediyorum kızlar karatay gene işe yaramaya başladı demekki bendeeee olleyyyy
hadi tam gaz karatay ozamancnm ekmek yemeyince ve leptini çalıştırınca idiyor kilocuklarrr
bende dikkat edicem artık stop dedim bugün kendimee
bende 6-7 aydır durdu ya işallah artık vermeye başlarım. aslında pis boğazım olmasa verecemde ................tatlım bir senedir duruyodu ama kilom deliye döndüm ne yapsam olmadı vücut kendini korumaya almıştır diodu çevrem ama gene çalışmaya başladı sanırım kilo vermem ay insaşşal 70i görürüm kıssssss tez zamanda ve ramazanda etkili olur inşallahhhhhh
aynen abur cuburu ekmeği kestikmi gerçekten gidio cidden yaaa birde 2 öğün yiyip öğlenden sonra 3 gibi yoğurt ayan yada ne bilim helva yenir bence oda akşam yemeğine kadar götürürselam canlarrr
ayyy darısı başıma ben 6 ay 75,9 gördüm şimdi 78 görmeye başladım kafayı yıcemmm
hadi tam gaz karatay ozaman
bende 6-7 aydır durdu ya işallah artık vermeye başlarım. aslında pis boğazım olmasa verecemde ................
böreklere hayırrrrr. yarın yanında bişiler getir pratik olmazmı. akşam yemeğinden misal azıkla sar sarmala al yanına ben hep böyle yapıyorum ayrıca çalışıyorum ve karatay da yapıyorum daha kolayıma gelioryemekte tze fasulye ve pilav cacık var
fasulye cacık yerim hiç ekmek ve kh lı birşey yememm lazımm
ama yarında börek varmış
böreklere hayırrrrr. yarın yanında bişiler getir pratik olmazmı. akşam yemeğinden misal azıkla sar sarmala al yanına ben hep böyle yapıyorum ayrıca çalışıyorum ve karatay da yapıyorum daha kolayıma gelior
banucum bende çalışıyorum ve evet karatay daha kolay öğlen yemeğini kaldırdığım için yemek getirmeme gerek kalmıo. bugün öğlen yaz helvası yedim 2 3 gibi yasakmış oda karatayda aman canım yemek yemedimki geçiştirdim öğleni akşamda ekmeksiz türlü yicem annemde okadar
ben karaty zaten yapamam çünkü yumurtayı üst üste yiyemiyorumçok tiksindim
cevizde aynışekilde 2 ay kadar yapmıştım yiyemiyoruma rtık
ve ilk defa çalıştıgım yerde yemekçıkıyor ve sanırım daha kolayıma geliyor buradan yemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?