Biri beni durdursun.

ben anladım sizi sanırım. bir boşlukta hissediyorsunuz, oradan oraya savruluyor gibisiniz. aklınızda birisi var ve onun için hiç yapmaycağınız şey olan dişlerinizi bile yaptırmışsınız. ama nasıl olduğunu anlayamadan taksiciye yürümüşsünüz ve konunuzda aslında benim psikolojim çok bozuk neler yapıyorum böyle, yardım edin demek istiyorsunuz. tavsiyem, biraz sakinleşip durulmaya çalışın. kafanızı dinleyin sadece. bu dönemde aklınızdaki kişi dahil kimseyle iletişime geçmeyin. nelerden hoşlanıyorsanız onları yapın. sadece kendinizi mutlu edin bu süreçte. tabiri caizse kendi kabuğunuza çekilin. ben de uzun zaman yaşadığım üzücü olaylara bağlı olarak buna benzer bir ruh halindeydim, sonra da çareyi yazdıklarımı yaparak buldum. üstelik durumum bi tık daha kötü halinizdi, kimseye yürümüyordum bile. :KK70: duygularım yok gibiydi, hissizleşmiş gibiydim. hala bu inziva halim devam ediyor bu arada :)

Son düzenleme:
Aslında bunca insan derdinizi olan biteni anlamaya çalışmış hatta size sorular sormuş ama siz cevap vermek yerine konumu kapatın demişsiniz. Aklınızın karışıklığı iç içe geçmiş satırlara yansımış. En iyisi sakinleştirici çay içip klasik müzik falan dinleyin ve yakın dostlarınızla bu durumu paylaşın. KK nün bilmediği çok şey var ortada sonuçta ve anlattıklarınızdan yola çıkarak kimse yardımcı olamaz. Ya da siz en iyisi baştan güzel güzel dökün içinizi, tane tane...

Yazdıklarınızı tam olarak anlayamadım ama kontrollü olamadığınız açık. Böyle kontrolsüz hareketleri ne zamandır yapıyorsunuz? Belli dönemlerde artan bir şey mi? Kafa karışıklığınız yazıya da yansımış, manik bir durum mu diye düşünmedim değil.

Back
X