Biri beni durdursun

Yorgun112

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
157
103
18
31
Hani bu unutanı unutmak, sevmeyeni sevmemek, aramayanı aramamak olayı varya, işte bu bende yokkk. Bunu başarabilen nası yaptığını anlatabilir mi?
Haftalardır kendimi tutuyorum aramamak için, yıprandım resmen sürekli aklımda. 2 kez denedik. Bunun birinde o istedi, ben uzunca zaman istemedim sonra tamam deneyelim dedim tam kendimi kaptırdım hoppp ilişki yaşamakta sorun yaşadığını, arkadaş kalmak istediğini söyledi.
Tamam dedim, aradan 1 hafta geçti dayanamadım yazdım napıyosun vs tarzı. O hemen olayı sevgili olmaya getirdi, çok istiyorum bana zaman ver deneyelim dedi. Peki dedim. Ertesi gün yine yapamayacağını söyledi, unut beni dedi.
Bende olmazmış zaten senden çok net anladım bunu yolun açık olsun dedim ve bitti. Ama bu konuştuğumuz dönemlerde evlilikten vs bahsetti, kendimi çok iyi hissettirdi yanındayken, kesin bu çocuk bana aşık diyodum içimden, yanında çok huzurluyum vs gibi bi sürü cümleleri oldu. Bi daha aramadım yazmadım hatta engelledim instadan, numarasını falanda sildim. 2 hafta geçti üstünden. İnanılmaz yazasım insta dan takip edesim var.
Yapmamam gerekiyo biliyorum ama içim o kadar dolu ki onla, gece gündüz aklımda. Aşık mı oldum nedir bilmiyorum. Sürekli onu düşünüyorum.
Bu durumdan nasıl kurtulabilirim? Yapmamam lazım aramamalıyım. Ama çok zor tutuyorum kendimi. Hayatımı etkiledi resmen, hiç bişeye konsantre olamıyorum. Kafanı meşgul et demeyin 2 hafta sonra sınavım var ona çalışmalıyım. Çıkıp gezip tozamam ama böylede olmuyo. İlk defa bu duruma düştüm. Ben 24 o 28 yaşında bu arada.

Bu kadar dayanmışsınız biraz daha dayanın. Eğer ararsanız olacağı varsa da olmaz, yani size geleceği varsa bile gelmez artık. Klasik kaçan kovalanır cümlesini gerçekten kullanmak istemiyorum, ama maalesef ki bu böyle. Lütfen yazmayın aramayın. Bir gün o sizi mutlaka bulacaktır.

Şöyle yapın mesela, kendinize hedef verin, 3 saat ders çalıştıktan sonra İnstagram dan 1 kez bakıcam deyin. 3 saat verimli bir şekilde çalıştıktan sonra bakın. Daha sonra 3 saati 5 saate, 1 güne, 2 güne... çıkarın. Hiç bakmamak mümkün değil biliyorum, en azından bu şekilde hem ders çalışmış olursunuz, hem de bağımlılığınızı gittikçe azaltırsınız.

İçinizden geldiği gibi davranın en kötüsü soğumanıza yardımcı olur belki en azından içinizde büyütmezsiniz

Bu kadar dayanmışsınız biraz daha dayanın. Eğer ararsanız olacağı varsa da olmaz, yani size geleceği varsa bile gelmez artık. Klasik kaçan kovalanır cümlesini gerçekten kullanmak istemiyorum, ama maalesef ki bu böyle. Lütfen yazmayın aramayın. Bir gün o sizi mutlaka bulacaktır.
Kaçtığım zamanlar baya baya kovalıyodu, elde edince o büyü bozuldu sanki. İnşallah yazmadan durabilirim.

Şöyle yapın mesela, kendinize hedef verin, 3 saat ders çalıştıktan sonra İnstagram dan 1 kez bakıcam deyin. 3 saat verimli bir şekilde çalıştıktan sonra bakın. Daha sonra 3 saati 5 saate, 1 güne, 2 güne... çıkarın. Hiç bakmamak mümkün değil biliyorum, en azından bu şekilde hem ders çalışmış olursunuz, hem de bağımlılığınızı gittikçe azaltırsınız.
Bu güzel taktikmiş teşekkür ederim uygulayacağım

Hi aynı yaştayız ben de malum kişiyi whatspptan engelledim bugün. Tamamiyle bitirmek istiyorum artık içimde daha once zirilyon kez belki bu sefer pişmandır gönlümü alır diye açtım ama olmadı .Engeli Açmama Challange yapabiliriz. :KK50::KK70:

Hi aynı yaştayız ben de malum kişiyi whatspptan engelledim bugün. Tamamiyle bitirmek istiyorum artık içimde daha once zirilyon kez belki bu sefer pişmandır gönlümü alır diye açtım ama olmadı .Engeli Açmama Challange yapabiliriz. :KK50::KK70:
Aaaa damdan düşenim geldi :) bende düşündüm engeli kaldırsam yazar mı diye ama hiç sanmıyorum. Bir birimizi motive edebiliriz karşı tarafa adım atmama konusunda

Aaaa damdan düşenim geldi :) bende düşündüm engeli kaldırsam yazar mı diye ama hiç sanmıyorum. Bir birimizi motive edebiliriz karşı tarafa adım atmama konusunda
Aynen engeli açınca bir sey olmuyor tam tersi avucunun içinde görüyor kaybetmekten korkmuyor seni ben bunu anladim. Ama eskiden "adam iki de bir beni ariyor yazık ugrastirmayayım" diyordum ama olmayınca olmuyor bazen gurur bir şekilde gitmek gerekiyor ama şu anda benim de deli gibi içimden deli gibi engeli açmak yazmasıni beklemek geliyor ama bana bana karşı değişmeyecek biliyorum artık.

En son 2.58 de aramış. Meşgule attım. Şimdi bir yanım diyor ki arayıp dursun sonra ben de dayanamayıp açayım yine engeli (eskisi gibi) diğer yanım da diyor ki bir daha aramasın. Ama biliyorum o aramayınca da ben şimdi arama kayıtlarına bakıp g*t olacağım üzüleceğim aramıyor diye ama yapacak bir şey kabullenmekten başka. Şimdi "sevmese bırakmazdı" diyorlar ya e ben çok seviyorum ama o beni sevmiyor kendini de seviyorum diye kandiriyor :(

En son 2.58 de aramış. Meşgule attım. Şimdi bir yanım diyor ki arayıp dursun sonra ben de dayanamayıp açayım yine engeli (eskisi gibi) diğer yanım da diyor ki bir daha aramasın. Ama biliyorum o aramayınca da ben şimdi arama kayıtlarına bakıp g*t olacağım üzüleceğim aramıyor diye ama yapacak bir şey kabullenmekten başka. Şimdi "sevmese bırakmazdı" diyorlar ya e ben çok seviyorum ama o beni sevmiyor kendini de seviyorum diye kandiriyor :KK43:
Bende her bildirim geldiğinde ondan sanıyodum kalbim küt küt atıyodu. O sanmayayım nasıl olsa atmıyo diye engelledim en çokta. Belki farkında bile değildir engellediğimin.
Bugün mü aradı o kısmı anlamadım ben? Sizin ki neden bitti sebep neydi.

Bende her bildirim geldiğinde ondan sanıyodum kalbim küt küt atıyodu. O sanmayayım nasıl olsa atmıyo diye engelledim en çokta. Belki farkında bile değildir engellediğimin.
Bugün mü aradı o kısmı anlamadım ben? Sizin ki neden bitti sebep neydi.
Bugün sabah engelledim. İste en son bugün öglen 2.58 de aramış. Hala arama geçmişine whatsapp profil fotografına bakıyorum. Şöyle söyleyeyim beni sevmiyordu her sözünden tavrından anlıyordum. İçinde bana karşı ne ilgi ne sevgi ne de sevkat vardı. Artık ne söylesem dinlemiyordu anlamıyordu çünkü bencildi hep kendi istedikleri olsun istiyordu. Benim duygularımı ve kalbimi umursamıyordu. Bunlara rağman sevdiğini iddia ediyordu. En son zamanlarda benden hesap sorma dışında benle arkadaş gibi konuşuyordu. Ben de dayanamadım hem bu duruma hem de beni sevmeyen biriyle yazışmaya. Zaten keyfi olarak aynı şehirde yaşadığımız halde benle 1 aydır görüşmedi bayram dahil. Bayramdan sonra bana emir gibi 11de starbucksta ol dedi. :KK70:Böyle yani anlatabileceğim kısmı sevilmemek canıma tak etti. Ama hala seviyorum orası ayrı. (Aldatma olmasa da başka kadinlarla flörtleşme vari konuşmalarını da gördüm.)

Ben anlatiyim, kendimi yaptigim ise verdim nefes bile almadan kafami baska seylerle doldurdum. He hayatima bu surede birinide almadim kimseyi yara bandi yapmadim. Gezi kulupleri spor is derken suan aklima gelmiyor. Suan evde yalnizim kitap okuyacagim birde psikoloji kitabi siparis ettim onun gelmesini bekliyorum bence o kitap hayatimin donum noktasi olacak. Ha birde sosyal medyami 1 sene kullanmamak uzere kapattim tam anlamiyla silindiginde kalbimden acacagim. Suan bana kimsenin ulasmasini istemiyorum. Benden bu kadar

Bugün sabah engelledim. İste en son bugün öglen 2.58 de aramış. Hala arama geçmişine whatsapp profil fotografına bakıyorum. Şöyle söyleyeyim beni sevmiyordu her sözünden tavrından anlıyordum. İçinde bana karşı ne ilgi ne sevgi ne de sevkat vardı. Artık ne söylesem dinlemiyordu anlamıyordu çünkü bencildi hep kendi istedikleri olsun istiyordu. Benim duygularımı ve kalbimi umursamıyordu. Bunlara rağman sevdiğini iddia ediyordu. En son zamanlarda benden hesap sorma dışında benle arkadaş gibi konuşuyordu. Ben de dayanamadım hem bu duruma hem de beni sevmeyen biriyle yazışmaya. Zaten keyfi olarak aynı şehirde yaşadığımız halde benle 1 aydır görüşmedi bayram dahil. Bayramdan sonra bana emir gibi 11de starbucksta ol dedi. :KK70:Böyle yani anlatabileceğim kısmı sevilmemek canıma tak etti. Ama hala seviyorum orası ayrı. (Aldatma olmasa da başka kadinlarla flörtleşme vari konuşmalarını da gördüm.)
Of çok fenaymış ya, neden hala seviyorum diye diretiyo aceba. Açma engelini böyle daha kıymetli olursun. Bazen acıtsada sevsende bitirmen gerekir. En doğrusunu yapmışın. Acıtıyo ama geçecek inanıyorum.

Ben anlatiyim, kendimi yaptigim ise verdim nefes bile almadan kafami baska seylerle doldurdum. He hayatima bu surede birinide almadim kimseyi yara bandi yapmadim. Gezi kulupleri spor is derken suan aklima gelmiyor. Suan evde yalnizim kitap okuyacagim birde psikoloji kitabi siparis ettim onun gelmesini bekliyorum bence o kitap hayatimin donum noktasi olacak. Ha birde sosyal medyami 1 sene kullanmamak uzere kapattim tam anlamiyla silindiginde kalbimden acacagim. Suan bana kimsenin ulasmasini istemiyorum. Benden bu kadar
Benim bu dönemde işsiz olmam çok olumsuz etkiledi beni. Sosyal medyayı kapatmış olmanız çok iyi. Ben yapamıyorum. O kitabın ismi nedir, neden dönüm noktası dediniz? Özel değilse tabi paylaşırsanız sevinirim.

Benim bu dönemde işsiz olmam çok olumsuz etkiledi beni. Sosyal medyayı kapatmış olmanız çok iyi. Ben yapamıyorum. O kitabın ismi nedir, neden dönüm noktası dediniz? Özel değilse tabi paylaşırsanız sevinirim.

Ben eskiden ozguveni dusuk bir insan degildim. En azindan kendime guvenim vardi. Yasasigim agir travmalar beni farkli yone itti. Burda biri onermisti kitabi bu kitabi okuyup duzeltemezsem kendimi destek alacagim ondan donum noktam dedim umarim oyle olur.

Ben eskiden ozguveni dusuk bir insan degildim. En azindan kendime guvenim vardi. Yasasigim agir travmalar beni farkli yone itti. Burda biri onermisti kitabi bu kitabi okuyup duzeltemezsem kendimi destek alacagim ondan donum noktam dedim umarim oyle olur.
O kitap iyi gelir İnşallahda gerek kalmaz terapiye. Bu tür olaylar özgüven eksikliği yapıyo malesef, bendede mevcut.

Back
X